Trötter

Idag är jag trött. Kan det bero på att det inte är sol? Ska kanske ut ikväll så jag hoppas på piggare humör under dagen. Imorgon är jag ledig igen och då hoppas jag på sol på dagen och senare kvällsridning. Turbo var helt underbar när jag red honom i måndags så nu längtar jag till imorgon när jag ska hoppa upp på hans rygg igen. Godingen min. Får se om jag kanske tar mig en promenad med Misty också. Ne nu ska jag sätta igång dagen.
See ya!

Lördag & Söndag 25-26/7-08

Söndag: Dagen började med en promenad tillsammans med mamma. Vi gick min så kallade paradispromenad. Hon gillade det också. Sedan gick vi stångrakt ner i poolen och där låg vi hela förmiddagen. Vid 3 tiden åkte jag och Matilda till Skutberget för att bada. Vi tvättade håret i sjön och hade hårinpackning vilket mitt hår verkligen behövde! Vid 7 tiden åkte jag till min bror Daniel för att fira min andra bror André som för några dagar sedan fyllde år. Där bjöds det på grillat.

1. Så ska det se ut i backspegeln! 2. Fint 3. Vårt hus!

4.Härligt. 5. Glad 6. Det blir mörkt när man fäller ned taket.


Lördag: Solade vid poolen innan Patrik vaknade. Sedan åkte vi till Bomstad och badade. Glassade runt i en Audi A3 Cab. Himeln är inget tak.

1. Jag som förr i tiden med sjal på huvudet, solisar och pärlörhängen. 2. Jag kör

3. Glad och nöjd. 4. Patrik kör

Torsdag 24/7-08 kväll

På Hamnfestivalen tillsammans med Matilda, Camilla och David.

1. Matildas o lillebror Abbe. 2. The Teatchers, Matildas pappa sjunger 3. David och Camilla

4. EMD 5. EMD

6. EMD 7. Ombytta roller. Bandet sjunger och EMD spelar

Torsdag 24/7-08

Jag och Patrik vid Gapern. Äter sushi och spelar gitarr.







Egobilder!

Här kommer egobilderna på mig från Agnis fest:




Är det någon som vill ge mig en pressent, så vill jag ha Agnis Gucci solglasögon!

Två tjejer och två killar


1. Vi turades om i massagestolen. 2. Drinken jag slog ut. 3.Patrik 4. Agni

5. Patrik o Svensson 6. Agni under sängen 7. Hittade spel

8. Spel med stötar 9. Patrik 10. Agni vill inte va med 11. Agni vill va med

12. Drinkar och chips 13. Patrik och Svenne spelar BopIt. 14. Agni i Gucci-solisar

15-16-17 På Nöjes

Paradispromenad

Har precis varit ute på en PARADISPROMENAD. Helt underbart var det. Inget fel heller att det bara är sol och inte ett moln i sikte. Nu ska jag ut till hästarna, sen blir det duschen och solen.

I'm driving around in my car



Jag

Smakprov på lördagskvällen.
Tog massa egobilder som kommer upp senare!


Mest fett och minst musker

Min mobil är helt död just nu och de har den varit hela dagen, så bilder från igår kommer upp lite senare. Var faktiskt ganska skönt efter jobbet när jag åkte till Maxi för att handla falukorv att inte ha någon mobil. Det kändes skönt att ingen kunde få tag på mig. Brukar oftast ha mobilen på mig. Inte när jag jobbar men då vet ju folket var jag håller ut ändå. Småregnar ute men jag ska snart gå och och gosa med mina ponnyer. När jag vägde mig på Agnis våg igår var det ingen vacker syn. Vägde mig på den för ca 8 månader sedan också, men fast jag har tränat mera och hållt i efter första vägningen hade ja gått upp 2% i fett. Konstigt. Så nu blir det hårdträning. Patrik där emot hade gått ned 8% i fett. Lyx! Bra jobbat Putte! Mega puss!

Lyckat

Just nu sitter jag hemma hos Agni och dricker melondrinkar. Agni är bäst på att blanda. Skulle försöka jag men det blev alldeles för starkt. Patrik o Svenne kör Bop it. Riktigt kul är det. Man kan aldrig ge sig. Har en liten och en stor fläta i håret just nu. Får se om det blir så när vi fortsätter mot staden. Har nog slagit ihjäl kanske runt 6 myggor under kanske 10 min. De kommer gärna in när fönstren och dörrar är öppna.

Nu hällde jag ut min drink på tangentborden men det verkar fungera. Blir det problem med det är jag 2000:- fattigare. Klart jag står för det om det blir trassel med det. Håll tummarna!

Kjolen, helt okey

Nu har jag slagit mig ner här vid datorn efter att ha ätit frulle ute i solen. Alltid gott att äta ute på morgonen. Ska strax sätta på mig blå/gula kläder och fara till jobbet. Har invigit kjolen nu också. Och det kändes helt ok så jag ska ha den idag också. Nu har jag sju härliga arbetsdagar framför mig. Trodde jag skulle vara ledig på fredag men då ringde chefen och frågade om jag kunde jobba på sovrum. Har inte vart där på ett tag, så varför inte. Har haft ganska mycket ledigt den senaste tiden också så jag bör väl ta igen lite. Jobbar dock till stängning varje dag förutom idag, så jag kommer nog va ganska trött.

Ne nu måste jag sätta på lite musik så jag kommer igång.


Betald

I torsdags när Therese var hemma åkte vi till Lecab och betalade min bil. Så nu är den verkligen min på riktigt. Första bilden är när vi är på väg in för att betala och andra är när jag har betalat den!



Ponnyer till salu

Jag och syrran la ut hästarna på annons i fredags. Det är inte så enkelt att hitta ev. köpare. Vi har lagt ut på tre internetsidor men bara fått två svar. Är det någon som vet någon som är intreserad av två underbara ponnyer? Vi vill ju helst sälja dem tillsammans eftersom de levt ihop 9år. Misty till lätt promenadridning och Turbo till dressyr/hoppning.

Klicka in på nedanstående sida för att se annonsen:
http://www.bukefalos.com/r/showentry.php?e=37232&catid=7


Mamma Mia

Jag och Therese bestämde oss för att bjuda Mamma på bio och då fick det bli Mamma Mia. En film vi alla tre ville se! O shit vad bra den var och jag ser gärna den igen! Grinade som vanligt till både fint och sorgligt. ETT MÅSTE ATT SE!



Jordgubbar med Tillan

Här kommer bilderna från när jag och Tuss var i Edsvalla
och plockade jordgubbar!






Förra lördagen

Hittade hemska bilder på internet från förra lördagen. Bjuder bara på en!!!


Tjejerna i familjen

Igår: Grill och Boule



Myskläder är vår hemmaoutfit!

Han är alltid fin!

Idag har jag gjort något som jag tycker är jätte kul. Andra tycker kanske att jag är konstig men det skiter jag i, because i like it! Patrik tycker väl att det är bra att det blev gjort eftersom han sälv aldrig hade gjort det. Jag åkte in till Patrik bara för detta. Självklart är det roligare att göra det hos andra än hemma hos sig själv. Jag pratar om att rensa garderoben. Jag tycker det är jättekul att rensa Puttes garderob. Idag var han duktigt på att säga "Släng" så vi fick ut en kasse till soporna och tre till second hand. Inte dåligt det, tanke på att han bara har en garderob där han kan förvara kläderna. Nu är det ordnat efter färger och alla skjortor, jeans, kostymbyxor (NYA), och skjorts hänger på glage och allt annat är viket och slätt. Det blev jätte fint i garderoben och nu har han (nästan) bara fina kläder kvar. Det var kanske fyra tröjor till som jag ville att han skulle slänga men de får jag väl försöka stå ut med. (Han gillar väl kanske inte hela min garderob heller, fast det är ju inte samma sak, visst!?)

Här är en bild från hans nya ordnade garderob
+ bild på hans nya kostymbyxor bakifrån, så klart!
Kostymbyxorna är sånna som han ska han närsom hellst och inte bara när han ska vara "fin", för fin är han alltid!


Kostymbyxorna är från MQ, Bläck (Födelsedagspresent från mig). Och den instoppade skjortan är också ny från Bertoni i MittiCity (försenad/utbytt 4års present från mig).


Grill, fest och kalas

Grillmys hos Patrik


Firre hos Josse


Patrik 21år



Vi borde uppskatta Sverige mer! (bilder från Ulvsby)



I Thailand?

Skrev ju igår att jag var så trött. Precis samma sak idag. Känns som att jag har sovit runt 3 timmar. Konstigt. Blev inte ens piggare efter duschen. Känns som att jag skulle behöva dricka 4 energidrycker för att komma igång.

Vi har utökat garderoben på jobbet så nu har vi fått kjol. Jag som knappt äger några svarta skor måste investera i ett par sköna fast nättare som man kan ha till kjol. Vanliga ballerinaskor orkar man ju inte gå i under 10 timmar. Ska kika lite på torsdag då jag är ledig och ändå ska ned på stan och köpa sista presenterna till min goding som fyller 21.



Jag och Patrik på Tom Yam.

Jordgubben

Jag har sovit i nio timmar men ändå är jag så otroligt trött. Vet inte hur jag ska orka jobba till 18 idag. Tur att jag inte går till åtta iaf. Får väl åka hem direkt efter jobbet och kryp ned i sängen och sova.


(Vet att jag ser tokig ut i håret men det var varmt och blåste...)

Ett till smakprov


Jag och Matilda låg i poolen på madrasserna hela fredagen.

Smakbild



Det kommer mera!