Pannkakor till frulle

Imorse vakanade jag av att Mormor knackade på dörren, öppnade och började sjunga "Godmorgon godmorgon se fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kör". Sedan sa hon "Om du går upp om en liten stund får du pannkakor till frukost". Så till frukost fick jag pannkakor som Mamma lagat. Det var väldigt gott men kunde inte äta så många, det var ju trots allt morgon. Tog med mig några till fikat. Jobbade till 20 idag... Det var ju långlördag.

Idag fyller syrrans sambo Jon 26 år. Grattis Jon!

Är jättetrött så nu ska jag sova. Natti

Fina skor!

Hade tänkt att åka och träna idag men den ständiga huvudvärken fortsätter att följa efter mig. Var på stan med hela tjejsläkten, nästan. Träffade Mamma, Mormor, Marie och Jensen för lunch på Munken. Sedan gick vi en kort sväng på stan. Jag fick med mig ett träningslinne och ett par pumps hem. Ska ta kort på dem sen ska ni få se. Dem är jättefina.

Mormor som är hemma hos oss nu hade inte sett Mamma Mia. Men nu har hon sett den.. Och så även jag och mamma... Jag har sett den fem eller sex gånger nu. Den är så bra! 

Var bara tvungen...

TWILIGHT!


Längar till boken kommer ut!!!! Vill fortsätta att läsa om dem!

Hur visste han?

Idag har jag varit på Bergvik och shoppat. Åkte dit med inställningen "Jag köper precis det jag vill ha". Men ändå kom jag inte hem med så mycket. Fyndade på HM kan man lungt säga iallafall. Köpte ett par träningsbyxor och två tränings t-shirt som jag ska ha när jag dansar för 90:- totalt. Det kallar jag fynd.

Var på jobbet en stund idag fast jag var ledig. Åkte dit för att kolla schemat. Blev kvar typ en timme eftersom jag fastnade i studion och pratade med Emilia. När Emilia fick kund satt jag (i jeans och t-shirt) och hade kappan på stolen och så även väskan. Sitter och ritar lite i Homeplaner som vilken kund som hellst. Ändå kommer det fram en kund och frågar :"Ursäkta, men var ligger gångjärnen?" Jag ville nästan fråga varför han frågade mig. Där satt jag helt privatklädd och satt och ritade, ändå kommer han fram och frågade mig. Detta har hänt flera i huset som vart på jobbet privatklädda. Alltingen känner kunderna igen oss eller så ser vi så "hemma" ut. Underligt tycker jag.

Bakåt kullerbyttor

Idag har jag jobbat. Var i kassan på förmiddagen och på v-rum på eftermiddagen. Var en ganska jobbig dag. Eftersom jag var första kassör så fick jag lunch först dvs 11,30 och jag skulle jobba till 20. Så när jag kom hem kl 22 efter dansen var jag måttligt hungrig. Dansen var jätterolig. Sandra som håller i den är superbra. Hon förklarar precis vilken muskel man ska ta i med och förklarade att "det ska göra ont" om man gör rätt. Har nog gjort en 40 bakåt kullerbyttor idag. Vilket jag tror kommer resultera till ganska många blåmärken imorgon. Det knakade både i knäna och i axlar och armar när jag snurrade runt. Knäskydd nästa. Ser fram emot nästa onsdag!

Imorgon kommer min älskade Mormor och hälsar på!

Tre på samma ställe


Jag är van att vara ensam om att heta Emelie. Så är även dessa tjejer. Men inte nu längre. Vi jobbar tillsammans och på festen var vi tvugna att ta kort på oss tre. Emelie, Emmeli och Emelie! (Skräll att alla tre är brunetter .. haha!)

Matilda fyllde 21 igår

Igår innan träningen mötte jag upp Camilla för lite skvaller. Käkade nyttigheter på Lilla Saluhallen, köpte lite träningskläder och sedan åkte vi till Friskis. Camilla körde Kibox, medans jag och Veronica körde Medelpass. Shit vad jobbigt det var. Det var verkligen jättebra träning så det kommer att bli fler Medelpass! Har träningsverk i armar, rygg och rumpa idag. Bra det! Funderade på om jag skulle träna nu på morgonen men jag känner mig lite snurrig så jag skiter i det. Ska ju dansa imorgon och det vill jag verkligen inte missa så det är bäst jag håller mig frisk och kry.

Ikväll är vi några från jobbet som ska till Nickis Balans på Kasernhöjden. Vi ska kolla in vad de kan erbjuda. Men innan det ses vi nog hos Josse, I gues.

Igår fyllde min goaste tjej Matilda 21år. Token fick tillbringa dagen på sjukhuset (ingen fara) då hon nyss kommit hem från Brasilien. Du måste komma hem till helgen (eller helgen efter)! Love you darling!
Är hon inte sötast?


Bild från i somras då vi plockade jordgubbar i "Essvalla".

Gårdagens kläder

Håret fixade Helena på mig. Vi lockade det med hjälp av värmespolar och lite locktång. Men så här såg kläderna ut iallafall Grå klänning från Att (Åhléns), guld skärp, guld/pärlhalsband, svarta mönstrade strumpbyxor och svarta pumps.

Festa hela natten lång

Igår var jag ute tillsammans med ett gäng som jag inte vart ute med förut. Hela kvällen var jättebra. Förfest, krogen och efterfest. Fest med dem blir de nog flera gånger!

Kvällen outfit kanske kommer senare. Hade iaf min klänning från Åhléns som jag fick av syrran i födelsedagspresent! Och gulddetaljer till det.





Lyckad mat

Igår på kvällen innan jag skulle gå och lägga mig kollade jag runt på internet. De vanliga sidorna som jag brukar kolla. När jag gick från datorn kände jag mig arg och sur. Hade svårt att somna men tillslut gick det. När jag vaknade imorse var jag ganska trött. Idag ska jag jobba 12-18. Det är ju egentligen inte min helg men jag hoppar in ändå.

Maten lev jätte lyckad igår. Lagade en wok. Kyckling, wokgränsaker, champinjoner, nudlar och kletet Padh Thai. Mumma vad gott det var. Mamma och Pappa gillade det också! Till efterrätt bjöd jag på Mormors hallonpaj. Och den blev också lyckad. Kände mig allt lite duktig om jag ska erkänna. Till matlåda blir det woken och jag ska ta med mig lite paj till fikat.

Igår var jag ju ledig. Spenderade dagen hos Helena. Vi var ute och gick med Isalina tillsammans med Gittan. Var till en tygaffär och till Daniels jobb. Vädret var kanske inte det bästa för det drog väldigt mycket. Men det var mysigt ändå.

Läste inte klart boken igår eftersom jag inte kände mig på humör. Så nästa gång jag läser bli det spännande igen! Vill fresten inte läsa ut boken eftersom uppföljaren inte komemr förns 15 mars. Hur ska jag klara mig?


Årets första träningsverk, äntligen

Idag vaknade jag upp med lite träningsverk i axlarna. Jag och Veri var ju på aerobics igår. Träffade Hanna från jobbet där också. Hon var där och testtränade. Hoppas hon börjar så har jag en till go tjej att gå dit med. Det var rätt kul. Men eftersom alla steg var nya för mig så gick det bättre mot slutet. På måndag blir det dansaerobics eller Medelpass. Vi får se vad vi väljer.

Idag ska jag träffa Helena och góa Isalina. Och i em/kväll ska jag bjuda mamma och pappa på mat (det händer inte ofta). Det ska bli Wok som jag fick hos Helena förra veckan. Mumma vad gott det var. Hoppas på att jag kan laga det lika bra. Kyckling, wokgrönsaker, nudlar och ett klet som uttalas "Pad Thai". Sen hur påsen ser ut vet jag inte förns jag kommer till affären och ska handla. Ska unna mig lite godis idag. Har inte ätit något onyttigt sen förra fredagen. Så det är ju bra! + att jag har börjat träna. Då är man värd lite gott.

Har fastnat i Agnes album Dance Love Pop. Kanske skulle meddela att det typ öser ned snö idag. Det är nån minus grad så jag hoppas snön håller sig kvar. Kanske skulle ut och fotta lite idag... Måste hoppa i duschen först.

Edward och Bella

Idag har jag nog läst en 100 sidor. Och har bara runt 50 kvar. Helt besatt. När jag läst så mycket och sedan lägger ifrån mig boken är jag fortfarande i boken och det är det enda jag kan tänka på. Tänk att jag kunde bli så fångad av en bok.

Ikväll blir det aerobics med Veri. Ser fram emot det. Det ska bli skönt att komma igång med träningen. Nästa vecka börjar dansen också!


Lite prylar

Idag har jag varit ledig. Började dagen med Top Model och rostade smörgåsar med blommig salami på. Mumma. Har vart i "Essvalla" (Edsvalla) och i Skåre i hopp om att hitta skor. Men kom hem utan. Tog kort på lite fina saker som jag hittade. Bild ett och två är två stycken tillbringare från Indiska. Även om jag är otroligt inne på lila och bara köper lila saker nu så är jag mer inne på den blåa. Tänk vad fint att fylla upp den med vatten. Å vad gott och uppfriskande det skulle se ut. Kanske skulle slå till!? Bild nr tre är två lampor som vi hittade ute i Skåre. Orginalpriset var 999:- men de var nedsatta till 299:-. Dessa skulle passa fint hemma hos syrran. Tänk vad snyggt att sätta upp lampan i ett hörn vid soffan.


Dessa två skönheter hittade jag på Ö&B i Edsvalla. De fick inte komma med hem men å vad fina de var!


Skor. Ja skor. De vita är de fulaste skorna jag någonsin sett. Jag har aldrig sett dem på men upphängda ser de verkligen förjävliga ut. Eller? De handra som jag testar ska jag fundera på. Alltingen kan man tycka, vilka fula skor, vad tantiga. Eller så tänker man å de var snygga till kappan och är väldigt moderna. De gjorde sig inte så bra på bild men som sagt jag ska fundera på dem. Jag är ju ledig imorgon också.


Nu kommer jag inte undan längre. Jag har varit till Syrefabriken och köpt mig ett träningskort. Så imorgon ska jag och Veronica på Aerobics pass. Ska bli spännande. Det börjar kl 18 och håller på en timma. Hoppas på att jag kan hänga med.

Har läst två kapitel under dagen. Nu ska jag läsa igen. Jag är nog beroende av boken...

Snön 2009

Hade ni velat ha vinter skulle ni kommit hit i morse. Det var massvis med snö på marken + att det öste ner. Var jätte mysigt. Tog lite bilder så att ni kan drömma er bort. Nu när jag åkte hem från jobbet töade det, så imorgon är väl all fin snö borta. Typiskt i så fall eftersom jag ska vara ledig. Nu har jag jobbat 8 dagar av 9 så jag är ganska trött. Det har varit 10-20 nästan varje dag. Det är mycket sjukdommar på jobbet så dem kanske ringer imorgon bitti igen. Hoppas faktiskt inte det. Jag vill köpa mitt efterlängtade Friskiskort och få sov så länge som jag vill. Kanske läsa min bok mitt på dagen och bara ta det lungt.



Snön är tillbaka!

Igår gick jag och la mig och trodde jag skulle vakna upp och vara ledig. Men icke. Min chef ringe mig halv nio i morse och undrade om jag kunde komma in till tio. Visst, klart jag kan sa jag. Men det var mycket att göra innan jag kunde åkte. Först slängde jag mig i duschen. Tvättade håret och smörjde in mig ordentligt (nyårs "löften") och sedan var jag tvungen att laga lunchlåda. Kokade mackaroner och stekte falukorv. Sedan var det bara att äta frukost och slänga sig i bilen.

Idag när jag vaknade upp var det snö ute. Ca 15cm snö. Ååå vad fint det var. Det har tyvärr varit plusgrader idag så det har redan börjat blivit blask men jag hoppas på kallare imorgon så snön får ligga kvar.

Imorgon är det en till lång dag, 10-20. Hade tänkt att köpa kort på Friskis idag men det får bli på onsdag. Jag och Veri ska försöka träna på torsdag. Ska kolla schemat och se om det finns något kul som vi kan gå på. Nu ska jag göra mig iordning och lägga mig och läsa min favvobok. Bella och Edward!!!


Baby-sitter

Igår var jag och Malle barnvakter åt Isalina. När jag kom hem till dem så åkte Daniel och Helena nästan på direkten. Hon var otroligt trött för de hade hållt henne vaken för att hon lättare skulle somna. Så när de hade åkt gav jag henne mat, bytte blöja (för första gången i mitt liv) och sedan la jag henne. Hon somnade fort. Malle som tappade bort sig på området missade Isalinas vakna tid. Men hon fick i alla fall se henne när hon sov. Vi satt uppe hela kvällen och pratade om allt. Det var jättemysigt. Malin som håller på att utbilda sig till Djursjukvårdare gjorde en koll på Nemo, deras katt. Hon visade vad hon gjorde på jobbet och det verkade både läskigt och roligt. Malle åkte när Daniel och Helena kom hem. Jag stannade kvar och sov där. Jag sov i deras biorum och på morgonkvisten kom Nemo till mig och vill kela.

Två otroligt söta bilder på Isalina. Hon har nyligen börjat äta bla gröt.
Idag var det jättegott!


Ps. Hon blev jätteglad igår när jag kom innanför dörren och log hela tiden!!!

Utbildningar inom design

Sitter dagar in och dagar ut och letar efter en utbildning som skulle kunna passa mig. Har hittat fyra stycken som är helt ok. Ett problem är att alla är i olika städer. Göteborg, Stockholm, Jönköping och Växjö. Hur letar man då lägenheter? Är det någon som har ett bra förslag på en utbildning som skulle passa mig så är jag öppen för förslag! Vill plugga och jobba inom inredning och produktdesign! Snälla någon hjälp mig! Helst vill jag till Göteborg men det får jag inte hänga upp mig på för mycket...

Gratis presentkort, ja tack!

Idag har jag gjort mig medem på gratismode.se om hopp att vinna presentkort på HM och/eller Gina Tricot. Gina är ju en av mina favoritbutiker här i K-d så det skulle inte sitta fel.

Om ni vill registrera er klicka på min värvningslänk som är:
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=150178 

Nu ska jag sätta igång och packa. Ska jobba och sedan som jag skrev igår ska jag vara barnvakt åt min underbara brorsdotter Isalina, 5 månader.

Här är hon 2 månader och 20 dagar. Det var första gången jag var barnvakt.
Här har jag äntligen fått henne att somna! Söt va!?

Gympa och dansa

Idag har jag jobbat hela dagen och har kännt mig otroligt glad och pigg. Härligt! Till veckan ska jag fortsätta med mina Nyårs "ta hand om mig själv". Jag och Veronica ska börja på Friskis. Så på måndag ska jag åka dit och köpa mig ett terminskort! Ska bli så otroligt roligt Ska självklart fortsätta att dansa en gång i veckan men nu ska jag gympa/aerobixa några gånger i veckan också. Jag var ju i form i våras och sommras men det dog ut under hösten/vintern. Sprang ju var och varannan dag faktiskt. Vet att jag är otroligt mycket piggare och på bättre humör när jag motionerar så det ska bli skönt att komma igång igen. Denna termin kommer jag att dansa Modernt. Såg på kauif.se att Sandra min gamla klasskompis kommer att vara lärare för den kursen i år och då måste jag självklart delta. Ska bli hur kul som helst att dansa med henne som lärare. Vecka 5 börjar dansen.

Jag jobbar under helgen. Men efter morgondagens jobb ska jag åka direkt till Daniel och Helena. Jag ska passa Isalina! Det är första gången jag ska passa henne på kvällen och lägga henne. Var där i måndags och "övade" så jag hoppas det kommer att gå bra. Så håll tummarna för mig! Malle var sugen på att följa med så jag hoppas hon inte har ångrat sig.

Nu ska jag läsa min bok. Läste 100 sidor igår. Aa 100 sidor på en och samma dag. Såå bra är den!

Nattsärk?

Fick endel pengar i födelsedagspresent och i julklapp.
Jag har redan börjat spendera dem.
*Shampo och balsamet är från Mormor
*Massagen, eltandborsten och mina nya sovkuddar är från Mamma
* Mitt nya nattlinne (eller särk), och min nya bok är från Pappa
Ska spara resten av pengarna till fler grejer som jag verkligen vill ha. Kanske ska använda dem till en systemkamera? Är sugen på att köpa en (och har varit väldigt länge) men behöver lära mig mer om dem först. Så jag vet vad jag ska kolla på.

Här är mitt nya nattlinne. Det är i flanell så jag älskar det redan. Sött va!?
Köpte boken "Ljudet av ditt hjärta" idag. Ska bli så kul att läsa ikväll. Längtar!




Har köpt tre örngott också. Jag har en liten speciell kudde kan man säga i min säng som jag älskar. Alla borde ha en sådan kudde för det är så gött och praktiskt. Det är en kudde för småbarn. Problemet är bara att det inte går att köpa endast örngott så nu har jag köpt tre stycken så mamma ska hjälpa mig att sy dem till rätt storlek.

Släktträff på stan?

Jag åkte in till stan och mötte upp mamma. När vi precis kommit upp för "Mitticity" garaget träffar vi på Helena och Isalina. Isalina blev jätteglad att se mig vilket var super kul! Sedan fortsatte vi upp en våning och när vi tog trappan ned mötte vi Marie. Vi fortsatte på stan och när vi kom ut från Duvanhuset träffade vi Sanna och när vi skulle dra kortet i garaget för att åka träffade vi Pappa. Det är nästan hela släkten som bor kvar i Karlstad som vi träffade på en torsdag förmiddag. Underligt men kul!

Det inhandlade

KÉRASTASE Shampo och Balsam! (och min nya matta)


Det som jag inhandlade i Göteborg:

1. Stickad tröja från rean. 2. Lila halvkort tröja från HM. 3. Smakbit från Topshop!

Kärlek, politik eller trafikvett?

Fick brev från Mormor och Ulf igår. Ulf hade sett en skylt vid Fridhemsplan (Stockholm) och tagit kort på den. Skickat in bilen och fått den publicerad i bland annat Svenska dagbladet. Inte dåligt det.


Ett långt inlägg efter ett långt "uppehåll" i bloggen

Jag vet inte varför jag inte har bloggat på länge. Det har bara blivit så. Vad har hänt och vad har jag gjort under 2009 så här lång? Jo, jag har i alla fall börjat att "ta hand om mig själv".

Massage:
Jag har varit på massage. Mitt jobb har avtal med Light Touch här i Karlstad, så vid vissa tillfällen kommer dem till jobbet och masserar oss i personalen. Det var den bästa massagen jag någon sin fått. Jag har varit på massage väldigt många gånger och fått massage av väldigt många olika människor. Kvinnor som män, äldre och tyngre. Men detta var en tjej på ca 25-30 och hur duktig som helst. Ska se till att boka en tid med henne igen nästa gång hon kommer!

Schampo och balsam:
Jag har köpt schampo och balsam hos frisör. Var runt till olika frisörer för att se vad de rekommenderade till mitt slitna, torra, färgade och lockiga hår. Slutade med att jag köpte det dyraste på salongen i Duvanhuset. Jag fick bäst magkänsla av det märket och jag har använt det flera gånger nu och tycker det är jätte skönt. Håret blir lite fetare lite fortare pga att det är för torrt hår men det gör inget. Jag får väl tvättare lite oftare bara.

Eltandborste:
Jag bestämde mig under jul-nyår att jag ville införskaffa mig en eltandborste. Har köpt mig en nu och det blev av märket Braun Oral-B. Den är rosa och jättefin. Jag ville att den skulle vara enkel och att den skulle visa på ett eller annat sätt när man borstat i 2min. Men jag belv så förbryllad av färgen så jag glömde bort mina kriterier och köpte den ändå. Så nu måste jag ändå ha mobilen eller en klocka framförmig. Klumpiduns.. men den är fin och den passar badrummet!



Bensinkort:
Jag har tänkt skaffa bensinkort. Har varit och hämtat brochyrer om det på OKQ8 men jag har inte skickat in det än. Vill vara helt säker på att det bli precis så som jag vill ha det innan jag skriver på något.

Twilight:
I slutet av november var jag ju på bio tillsammans med Agni. Vi såg Twilight. I födelsedagspresent fick jag uppföljarboken till filmen "När jag hör din röst". Jag är helt körd i boken. Jag, Emelie Carlsson, har fastnat i en bok. Jag har läst ut boken och imorgon när jag är ledig ska jag åka till stan på förmiddagen för att köpa "Ljudet av ditt hjärta". Fortsättningen av den jag läst. Jag är verkligen helt fast i den. Alla borde läsa den. Eller kanske inte alla, det är en ungdomsbok som handlar om vampyrer. Låter töntigt när man säger att den handlar om vampyrer men det är den inte. Har aldrig köpt mig en bok förut så det här är något nytt för mig. Mamma och syrran har alltid sagt att det är så gött att läsa. Jag har aldrig fattat det förut. Har läst ur några få böcker i mitt liv men den är är verkligen den bästa. Jag är helt fast helt enkelt. (Det är Dea och Agni också)


1. Filmen. 2. Boken jag precis läst ut. 3. Boken jag ska köpa imorgon

Göteborg:
Det blir mycket att läsa nu men eftersom jag har varit dålig på utdate så får det bli så. Förra veckan jobbade jag bara måndag. Det är så himla trist att vara ledig så länge. På torsdagen låg jag mesta dels och läste boken och sedan på kvällen ringde jag syrran:

Therese: Vad gör du?
Emelie: Ne, inte så mycket, ser på tv.
Therese: Vad ska du göra i helgen då?
Emelie: Inget inplanerat.
Therese: Men varför kommer du inte hit då?
(Pratade nog inte så kort med varandra men det lät så på ett ungefär...)

Ja, varför inte tänkte jag. Gick upp till datorn. Bokade Sj-biljett och åkte på fredagen, tidigt på morgonen. Det var väldigt skönt att åka till Göteborg utan att ha något inplanerat. I vanliga fall åker jag dit för att shoppa (Först och främst för att hälsa på Therese och Matilda så klart men) denna gången hade jag inga krav på mig själv att något mer än det jag tog med ner skulle följa med hem. På fredagen var jag ensam i några timmar. Städade lite i deras lägenhet. Tog ett långt bad i deras underbara badkar. Måste ha luggigt där väldigt länge för jag hade russinfingrar i flera timmar efteråt. Hade självklart med mitt nya schampo så jag hade balsamet i hela badkarsvistelsen. Tog mig en promenad i området på eftermiddagen och hittade Hemköp som de snackat om. Köpte en bunt "tulipaner" för tacken att jag fick vara där. Sen på kvällen var det Let's dance som gällde. Therese hade väntat på det hela veckan.



Under lördagen gjorde vi stan. Vi tog hela stan under hela dagen. Tillslut var vi tvungna att åka hem för att hinna till bion som vi skulle se på kvällen. Vi såg Yes Man. Eller ja, Ja Man, som mamma sa. Den var jättebra och rolig. En film att rekommendera. Men innan filmen var det inte min tur av lycka. Först står vi i den enorma kön för att kunna hämta ut biljetterna. När vi väl kommer fram glömde jag betala med min biobiljett så jag betalade med pengar. Klumpigt och surt men men. Sedan gick vi till Netto för att handla godis. Stod i kön för att få betala då en till kassör öppnar kassan bredvid. Jag springer snabbt över för att bli först. Så knör sig en kvinna/tant sig före och säger argt "Det är faktiskt turordning som gäller här och jag var faktiskt före!!!" Som tur var så var jag på väldigt bra humör och orkade inte käfta emot men hade jag vart sur redan innan hade jag sagt till henne på skarpen. Tyckte de var både onödigt och töntigt gjort av henne eftersom hon var nr2 i första kön. Varför inte stå kvar och vänta på sin tur är man är så nära? Sen när vi kommer in på bion och sitter och väntar på att det ska börja, går det förbi några småkillar och självklart råkar de hälla ut lite coca-cola på min stövel. Allt detta på 15minuter. Det var inte mina bästa 15 minuter i alla fall.

Pappa ringde på lördagskvällen och sa att jag inte skulle boka tågbiljett eftersom Leif (pappas jobbarkompis) skulle åka från Götet till K-d på söndagen. Så på söndagen väntade vi på att klockan skulle bli 11 så pappa skulle ringa och så jag fick reda på om jag skulle åka tåg eller med Leif. Jon och Therese satt i soffan och jag låg i min provisoriska säng och kollade på tv. Det ringer på dörren. Jag sa: Men ska vi inte öppna. Therese och Jon: Ne vi väntar inte på besök. Vi vill inte öppna. Det kanske är någon som tror att förra ägaren bor kvar. Men tillslut börjar den plinga väldigt många gånger så Therese går till dörren och öppnar. Där står mamma och pappa. De var inte Leif som var i Götet det var mamma och pappa som ville överraska oss och komma och hämta mig. Så söta och så typiskt dom! Underbara! Så vi gick på stan tillsammans alla fem och sedan åt vi 3-rätters på en kina restaurang. En väldigt lyckad helg! Förutom att vi aldrig höll på att komma hem. Vi åkte fel hela tiden. Både ut från Göteborg och mot Karlstad. Tillslut slutade det med att vi fick vända, köra tillbaka och ta rätt väg. Men vi kom hem i alla fall och det var ju tur. Vi tog det med en nya salt och skrattade åt det istället.

Bilder från Göteborg:

1-3: Lördagens outfits

4. Klänning som T köpte. 5-6. T shoppar kläder och smycken. 7. Gigantiska höftkjolen

8. Snea linnet. 9. T testar 10-11 Vi fikar (jag äter hallonpaj, mumma)

12. Fular oss 13. Delade på en pizza. 14 Köket och T i myskläder.

15-16. Jag i soffan.

Fick fresten med mig lite grejer hem ändå. Tre otroligt söta trosor och två tröjor. Bilder kanske kommer.

Jobb:
Denna vecka är det mer jobb för min del. Förra veckan en dag. Denna veckan sex dagar. Väldigt olika fram och tillbaka. Tar allt jobb jag kan få och hoppas på mer! Det är en kille på jobbet som ska vara pappaledig i några dagar så jag hoppas på att få hans tider.

Övrigt:
Det blev endel text men jag hoppas att ni orkade läsa. Det var ju bilder också!


Jag ska uppdatera

Är i Göteborg så jag uppdaterar när jag kommer hem!