Nya vardagsrummet!

Har hållt på med vardagsrummet ett litet tag nu. Det enda som fattas nu är färg på väggarna, matta och lite lampor. Jag ska kolla på lampor imorgon. Men här kommer lite bilder över hur det ser ut nu iallafall. Ni som varit hemma hos mig borde tycka att det är en stor förändring. Har bara haft ljustträ här uppe, bruna gamla soffor, tv som inget tittat på m.m. Är lite modernare nu. Ska köpa trådlöst tangentbord o mus imorgon. Så då försvinner lite sladdar också.

Fint va!?

Imorgon ska jag nog göra en sak som jag typ aldrig gjort. Aldrig förut fått för mig att göra, utan hellst hoppat över. Men tänk om...

Stackars Patrik som åkte från Karlstad vid 13.40 är fortfarande inte framme i Gol. LOVE HIM!

En helg med Patrik

Nu kommer ett liknande inlägg som för tre veckor sedan. Nu har han åkt igen och vi ses förhoppningsvis om 3 veckor då jag tänkt åka upp till Gol med P:s familj. Vill ju inte i början tacka nej till jobb så jag får se hur det blir. Men förhoppningsvis vill dom inte att jag ska jobba då.

Helgen har varit supermysig. Han kom hem väldigt tidigt i fredags eftersom de fick sluta tidigare. Han kom runt 20,00 tiden. Mys! Var inte alls beredd på det men jag började gråta när jag fick syn på honom. Har längtat så efter honom! På kvällen var det mest mys pys och prat. På lördagen så gick vi upp vid 10. Jag åkte in till stan en sväng för att träffa Matilda och Agni, var en stort problem att hitta parkering men jag lyckades. Vi fikade på Åhlens, ganska fint där uppe faktiskt, iaf vid fotöljerna! Såg även på när Tussens syster visade upp gymnastik i Mitt i City. Duktig hon! Hoppas jag kan komma ner till Götet nån dag framöver o hälsa på dig där nere! När jag kom tillbaka till Patrik så såg vi på Wild Hogs, en rätt bra film faktiskt! Sedan gick vi till Stocken och köpte hamburgare, gick tillbaka hem och såg på Hockeyn. Jag kan erkänna att jag tittade på tv men kasnke inte på hockeyn. När de vunnit överlägset så satt vi på en till film, vad den nu hette, Will Smith och hans son var huvudrollerna. Jätte bra film fast ganska "budistisk" haha, inte för rolig och inte för sorglig. Sen åkte vi till Teatchers som det heter nu och käkade mat tillsammans med Anki och Lars-Erik. Jätte god mat! Sedan var vi supertrötta och somnade gott. Idag hann vi inte göra så mycket förutom att äta frulle, tanka, köpa lite godis, plocka i bilen o åka. Han var tvungen att åka till hans farfar innan norge för att byta till vinterdäck så det blev en otrolig omväg. Stackaren. Ja, så nu ses vi om tre veckor, förhoppningsvis då. Saknar honom redan. Men det var underbart att han var hemma nu iallafall. 

Fikastund


Patrik o Jag:

Bara en timme kvar!!!

Har färgat håret nu. Får se hur det blir för jag tog en toning, frukar använda färg. Sist så fastnade ju inte ens toningen som var från en frisör så vi får se hur detta blir. Är genomblött just nu. Ska snart åka till Älsklingen. Han är efterlängtad! Har köpt godis och en aftonbladet så han kan få läsa lite svenska nyheter. Han ringde nyligen och sa att dom svenska skyltarna såg lite konstiga ut, han är ju van norges nu. Ska fika med Matilda och Agni imorgon. Vore bra om jag fick reda på någon tid.. Matilda är lite dålig på att svara på sms... Fick ett fint vykort av Matilda idag. En tjock, riktigt tjock kvinna. Hon har varit i Barcelona med Erik.

Snart träffas vi igen <3


100% säker!

Vill bara skriva det att jag lovar att jag har skickat sms till mina närmsta om jobbet. Är 100% säker på att jag skickade till min syster men hon hade inte fått det. Fick inget svar från Matilda igår heller så jag undrar om det kom fram till dig vännen? Skickade ett sms imorse till henne också ifall.
Är 100% säker på att jag skickat till: Mamma, Therese, Daniel, Helena, Matilda, Agni, Malin, Andrea, Patricia, Helena (nr2), Patrik, Sanna, Linda. Tror det var någon mer... Mormor har jag ringt, skrivit på blogg hos Camilla (och Sanna), msn till Maria. Berättat för Pappa och Patriks föräldrar har jag också. Ska ringa andra brorsan så klart också! Var inte lessen om jag missade dig, du har ju ändå fått reda på de här ; )

JAG FICK DET!

JAG FICK JOBBET PÅ IKEA!!!

Jag är så himla glad. Allt gick så snabbt. I lördags fick jag reda på att jag skulle på intervju. På måndagen var jag på intervju. Idag torsdag fick jag reda på att jag fick jobbet och på tisdag och onsdag ska jag på kassainlärning. Ska bli så himla kul! Ser verkligen fram emot att börja jobba där. Det är ju som behovspersonal men det gör mig inte just nu. Känner att jag kan utveckas så mycket på IKEA och tillslut hoppas jag självklart på heltid.

Just nu känner jag mig verkligen redo att kliva på skeppet!
 


Mina godingar

image605

Jag vill dansa mera! Det är så kul. Jag får väl öva hemma, men det är ju inte samma sak.
Till helgen kommer Patrik och Matilda hem. Jätte kul att de kommer hem men så typiskt att de kommer hem samma helg, hur gör man då?

image608


MOVE IT!

Har nyligen kommit från dansen, eller ja inte riktigt. Var med Malin hem en liten sväng och så har jag ätit lite mat så klart. Var askul på dansen idag med. Vi var dubbelt så måndag idag, så att jag antar att dansen kommer att bli av. Så imorgon innan jobbet ska jag köpa danskort. Plus att jag ska hämta mina stövlar som jag glömde. Bytte nämligen om där idag. Efter dansen gick jag o Malin till bilen och så övade vi på dansen på parkeringsplatsen, sitter ganska bra men inte den nya koregrafin i slutet, måste öva! Sedan åkte vi mot hemmet och så åkte jag ifrån mina bruna fina stövlar, som jag använder varje dag. Så jag hoppas dom är kvar och att de har öppet imorgon innan jag börjar jobba. Med tanke på att Malles vattenflaska stod kvar på toaletten sen förra gången så borde mina stövlar klara en natt :)

MOVE IT!

Snart är det vinter!

Idag har vi börjat lite med vardagsrummet som vi ska göra om. Skrev ju för ett tag sedan att vi var o hämtade ett skrivbord, idag har vi monterat det. Var lite bängligt eftersom det är så j*kla tungt. Men det blev jätte fint! Ser väldigt rörigt ut just nu eftersom allt det gamla är kvar. Men jag tror det kommer bli super fint när vi målat väggarna, tagit hit en annan soffa och sånt! Har fresten slängt ut tv:n här uppe. Så det blir inget tvrum!! Utan ett stor sy-, data-, läs-, mysrum! Vi var in till stan för att handla lite saker. Köpte mig ett skidställ, ja när ska jag använda det? Inte en aning, men det var så bra rea så jag kunde inte låta bli. Vågar inte skriva här vart jag köpte det för jag blandade så som man antagligen inte fick. Damjacka och barnbyxor, barnbyxorna var snyggare nämligen! Typ potatisbruna byxor!



Börjar bli trånkt i garderoben nu, är det dags att slänga något då kanske!?

Har allt haft en mening idag?

Har plockat mycket i vardagsrummet idag. Rensat skärp, slängt och sparat, rensat lådor och sånt. Lite senare under dagen tog jag på mig kläder och åkte till biblioteket. Skrev ut bilder på mig och Patrik. Ska göra en tavla til honom på oss två som han kan ha med sig till Norge, men han vet inte om det så jag hoppas han inte läser bloggen. Sedan åkte jag till IKEA för att inhandla lite saker. Men innan jag gick in så träffade jag Bettan: Vi var super tighta på gymnasiet men har inte träffats sen studenten. Hon bor i Karlskoga, ingen ursäkt men det har bara blivit så. Väl inne så inhandlade jag 10 blåaikeapåsar till hästarna, ska ha hö i dem. En ram till mitt mästerverk till P, och så självkart köpte jag en grej bara för att det var billigt, väldigt blilligt!  Är ju medlem i ikea och då kan de bli så. 4 långa stearinljus, 8 värmeljus och ett lite större ljus + 3 ljushållare. Allt bara för 9:- Billigt! Alla ljus var oranga, tänkte det kunde passa bra till Halloween, ett bra tag kvar men ändå. Gick till kassan. Där stod Johan, stod och snackade med honom ett tag. Sedan när jag började blippa in sakerna själv hör jag: "Hej Emelie, vad kul att se dig igen" Shit, det måste väl vara positivt? Att hon kommer ihåg vad jag heter och känner igen mig när jag är där och handlar. Har väl redan avslöjat det antar jag, det var på IKEA jag var på jobbintervju igår. Vill verkligen jobba där! Det är som behovspersonal, men det är alltid en början! Vill ha heltid men har man en fot inne på företaget och visar framfötterna så kan man ju alltid hoppas på mer! Just nu kan jag inte göra så mycket. Vet iaf att de ringt båda mina referenser. Jag vill, jag vill, jag vill! Snälla, håll tummarna för mig!

image599
Snart är det IDOL! Rätt kille åkte ut igår! Nu är det upp till bevis för tjejerna. Undra om de är lika duktiga som en del av killarna! Hoppas de kolla på videon iaf. För vissa gjorde inte så fina saker med händerna. Bytte hand för micken hela tiden, "åkte skidor" o sånt.. Stör väldigt mycket tycker jag.

Gamla bilder, mysigt!

Städar vardagsrummet litegrannar. Börjat plocka ur lådor och sådant. Hittade några söta bilder på våra djur som jag nu scannade in. En bild på Misty och Therese också. När de skulle tävla.

image598
Röd ram: Turbo, Orage ram: Mimi, Gul ram: Charlie, Grön ram: Misty
Vad små dom ser ut. Speciellt min lilla Charlie som nu är en stor hankatt som går och gör vad han vill. Kommer hem nån gång ibland när han är hungrig och vill ha lite kärlek. Mimi ser också super liten ut. Hästarna också. Ni som inte träffar mina hästar dagligen kanske inte ser det men det gör jag som lever med dom! När Charlie kommer hem nästa gång kan jag ta kort på honom så ska ja jämföra. Mimi är hemma oftare så henne blir inte så svår att fånga på ett kort. Hästarna är alltid hemma, som tur är!

image597
Therese och Misty står och väntar på att få visa upp sig på dressyrtävlingen!

Ät, dansa, ring!

Min häst äter inte det nya höet... Blandar jag nytt och gammalt kommer han bara solla ut det gammla höet och stoppa i munnen och lämna det nya. Får se vad jag bestämmer mig för att göra. Just nu har han massa hö i hagen men går ändå runt hungrig.

Igår när jag skulle skaffa danskort så sa hon att det måste vara minst 10 st på kursen annars så fortsätter den inte. Så vi får se på onsdag, Malin. Hoppas verkligen på minst 10. Vill dansa street ju! Så jag har inte fixat danskort än utan gör det på torsdag om kursen blir av.

Vill att dom ska ringa från företaget som jag var på intervju hos igår. Vill ha jobbet! Är som behovspersonal men kan ju alltid utveckals till mer. Skulle vilja ha heltid tillslut. Snälla ring och berätta något positivt!
image596

Smile Victoria Beckham


Har precis kollat på Victoria Beckham Special! Programmet var verkligen super bra, kul o allt! Jag har då aldrig trott att jag "känt" henne men hade inte förväntat mig henne så positiv, glad och engagerad. Hon log flera gånger och såg jätte lycklig ut.






Spegel, spegel på väggen där...

image587

Hade lite ont i huvudet när jag kom hem så jag gick och la mig. Sov typ 1h och 30 min. Jätte skönt. Känner mig piggare nu och all huvudvärk är borta. Imorgon ska jag åka runt och kolla på speglar tror jag. Vill ha en stor spegel i vardagsrummet som vi ska göra om. Ska även börja plocka bort skärp och sånt som jag har i några lådor i vardagsrummet, ska in i min garderob nu. Patrik ringde förut. Han kanske kan komma hem lite tidigare på fredag än väntat. Men de spörs på fredag. Längtar efter honom. Vaknade inatt av ett gulligt sms från honom!

Här kommer en saga:

Spegel, spegel på väggen där, säg vem som skönast i landet är!

Och då svarade spegeln:

- Drottning, du skönast i landet är!

Det gjorde drottningen belåten, för hon visste att spegeln talade sanning.

Snövit växte emellertid upp och belv allt vänare. När hon var sju år gammal, var hon vän som den klara dagen och skönare än själva drotningen. En dag frågade denna sin spegel som vanligt:

- Spegel, spegel på väggen där, säg vem som skönast i lande är!!

Då svarade spegeln:

- Drottning, du är den skönaste här, men Snövit tusen gånger skönare är!

Drottningen blev då förskräckt och blev både gul och grön av avundsjuka. Från den stunden vände sig hjärtat i hennes bröst var gång hon såg Snövit, så hatade hon flckan. Avunden och högmodet växte som ogräs i hennes hjärta, och hon fick ingen ro, varken natt eller dag. Slutligen kallade hon till sig enjägare och sa;

- För flickan ut i skogen, jag vill inte se henne för mina ögon mer! Du ska döda henne och ge mig lungorna och levern som et bevis på att du har gjort det.!

Jägaren lydde och förde bort Snövit. Men när han hade dragit sin kniv för att genomborra hennes oskyldiga hjärta, började hon gråta, och sa:

- Ack, kära jägare, skona mitt liv! Jag ska springa långt bort i den vilda skogen och aldrig komma hem igen. Jägaren tyckte synd om den vackra flickan och han sa:

- Spring iväg, stackars barn!
Han trodde att de vilda djuren snart skulle göra slut på henne, men ändå kändes det som om en sten fallit från hans hjärta, när han slapp döda henne. Och när ett ungt vildsvin kom springande, stack han ihjäl det. Han tog ut lungorna och levern och bar dem till drottningen som ett bevis.

fortsättning på http://www.askero.se/snovit.htm

JAG VILL!

Nu ska jag berätta om den "stora dagen" som jag skrev igår.

Har varit på jobbintervju idag. Vi var 7 stycken som blev intervjuade i grupp. Tjejerna från företaget var jätte schysta och trevliga. Tycker att intervjuen gick bra och vill verkligen ha det här jobbet! De skulle höra av sig under veckan om jag får det eller inte. Blir väldigt besviken om jag inte får det, tycker ju själv att jag passar in just där väldigt bra! Unnade mig mat på Mc Donalds efteråt. Tyckte att jag var värd det!

JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL!
image586

Trötter

Shit, jag är verkligen jätte trött. Ska nog gå och lägga mig snart. En stor dag imorgon.

Therese o Misty + Daniel och Helena

Innan vi åkte till Daniel och Helena så tog jag lite bilder på Therese och Misty. Så här är några av dem:



Vi fikade och firade Therese hos Daniel och Helena. Lekte med Nemo som är så busig också. När Therese och Jon åkte så stannade jag kvar en stund. Snackade me dem och Helenas mamma Gittan som också var där. Visade Helena dansen, stegen sitter men inte gunget. Har iaf skaffat mig tv tstor t-shirt idag, varav en från Daniel. Ljusblå billabong. Den andra är vit med en svart elefant på. Söt. Bara skorna kvar nu då. Allt kostar massa pengar. Vill ha en systemkamera som jag skrivit förut = massa pengar. Nytt batteri till digitalkameran= 400:- + frakt. Mobil = 2400:- Massage: 365:- Dansskor = minst 700:- Vet inte hur jag ska lösa detta. Skor måste jag ju ha. Batteriet till kameran suger så de måste jag också ha. Har ont i rygg och axlar så massage skulle inte sitta fel och systemkameran vore så otroligt kul att ha + jag skulle bli bättre på att fotografera. Fundera!!!

Bilder från Daniel och Helena:

Mobilbilder

Skickade för ett tag sen lite bilder till min mail från mobben. Så nu lägger jag upp dem här:

image573



Bild 1 & 2: jag och Patrik
Bild 3 & 4: Jag
Bild 5: Malin
Bild 6: Morfar
Bild 7:Mormor
Bild 8: Jag och Matilda

Nöjes, Ikea och T hår

Lunch på Nöjes:


Jul på IKEA:



Therese hår:


Klick

I torsdags kom syrran o Jon hem. Firade henne lite grann med räkor, blommor och paket. Vi skrev ett långt rim som jag kan lägga upp här sen. Vi flippade ur lite och var lite övertrötta när vi skrev det men det blev väldigt roligt! Allt är basserat på presenterna. Igår tog jag, Therese och Mamma en heldag tillsammans. Började med att köra Therese till massagen (som hon fick av mig i födelsedagspresent). Sedan åkte vi till Nöjes för att äta lunch, träffade Malin där. Efter allt glassätande till efterrätt så åkte vi till IKEA. T hade aldrig varit på IKEA i Karlstad. Där träffade vi Jon och han två syskon + att hans föräldrar kom dit sen också så det var som en släktträff. Åkte in till stan. Jag gick till Clas Ohlsson för att kolla om de hade kamerabatteri, men tyvärr inte. Frågade inte om systemkameror och fick snacka med en föredetta fotograf. Han var superduktig och visade mig typ allt. Han tyckte jag skulle köpa en Canon. Men det är ju det att det kostar ganska mycket. + att man måste köpa till saker, som stativ, väska, blixt m.m. Så de är mycket pengar men säkert värt det. Ska tänka på det ett tag till. Kollade på t-shirt och dansskor. Köpte dock inget av det. Ska höra med brorsan om han har nån t-shirt jag kan få. Idag ska jag  o T till Daniel (brorsan) och fika lite. Fira Therese mest men mys o träffas. Hela familjen skulle vara hemma, Daniel, Helena och Nemo (katten). Imorse när jag vaknade var jag super trött. Konstigt men sant. Är ensam hemma nu för de åkte in till stan men jag kanske följer efter sen. Måste käka frulle först för jag är dunder hungrig. Kikade på bilder från Kreta igår. Så här är tre av dem.


1. Jag 2. Jensen, Jag och Sanna 3. Marie, Jag och Sanna

Tre bilder


Voice

Vakande av väckarklockan idag, skulle med pappi in till jobbet och hämta en bil. Skulle hämta min Toyota men tog en Citroën istället, liten mörkgrön. Mer om det snart. Åkte hem och började öva på dansen. Sitter ganska bra faktiskt. Stegen alltså, inte stilen... än. Syrran o Jon kommer hem idag. Så på söndag blir det kalas för Therese som fyllde 22 igår. Så vad har min dag gått ut på tror? Jo, städa. Sånt måste man göra enligt mammi. Satte på mig mp3:n med högsta volym och började dammsuga, hatar dammsugare! Men går alltid bättre med musik. Även om vi snart ska göra om i vardagsrummet så möblerade jag om lite för jag är så trött på hur det ser ut nu. Blev ltie bättre faktiskt. Skön iaf att slippa ha det som "vanligt". Sitter o lyssnar på radio på datorn nu. Är nästan klar med städningen, lite dammning kvar. Sen ska man kanske duscha och åka till stan. Eller om det ska bli stan imorgon, får se.


Ska jag behålla Toyotan eller ska jag behålla Citroënen?

För- och nackdelar:
Toyota:                         Citroën:
Större +,-                     Mindre +,-
Säkrare +                    Drar mindre bensin +
Automatiskt ljus +         Manuellt ljus -
Mer rost -                     Mindre rost +
Ingen rumpvärme -       Svårt att ställa in stolen -
Kan åka 5 pers. +         Jätte litet baksäte -
Grå                              Mörkgrön

För- och nackdelar med stora och små bilar: En liten bil är mycket lättare att fickparkera, tycker det är svårt med en stor bil. Så då skulle det vara bra med C men då blir det ännu svårare att fickparkera en stor bil. Om jag har en stor bil blir jag tvingad att bli bättre på det och får inga problem med stora bilar fast det är fortfarande svårare att fickparkera T än C. Så, vad gör jag?


I´m a hiphopper yes I am

Let me tell you about yesterday!

Jag hämtade Malle hos Per. Åkte till dansen och satte oss utanför eftersom vi var lite tidiga och andra gruppen drog över. När vi gick in i salen med massa speglar så blev vi inte så många, vilket kändes lite jobbigt i början. Alla kan ju kolla på en pga speglarna. Vår ledare började snacka och tillslut sa hon: "Detta är street medium/fortsättning". Jag o Malin tappade hakorna och utbrast : "VA??? Då har vi nog hamnat fel, vi skulle på nybörjare". Men det fanns ingen nybörjar kurs så hon tyckte vi skulle testa på idag iallfall. Såg ibörjan av lektionen på Malle att hon inte ville fortsätta med det här. I mitten av lektionen vände sig ledaren om och sa: "Vilka var det som inte hade dansat detta förut?" Det var jag, Malle o en tjej till. Så sa hon "Det märks verkligen inte så jag tycker verkligen ni ska fortsätta och ni kommer aboslut att kunna hänga med!" Shit.. Vi blev lite paffa eftersom vi kände oss som två pinnar. Jag hade inte så rätt kläder heller. Mjukisbyxor +, tight linne -, klumpiga skor -. Så jag kände mig inte riktigt som en streetdansare. Så nu ska jag shoppa. Ska inhandla ett par dansskor, eller inte riktiga utan ett par med typ tunn sula och sköna (känner av när Turbo trampade mig av mina gamla) och en stooor t-shirt. Till och med Malin som hade L på sin t-shirt kände att hennes var för liten.. Måste ha stilen för att få in gunget. Så nästa gång ni ser mig har jag stora mjukisbyxor, t-shirt som går till knäna, stort tungt guld halsband och dreads.

image545
Vi kände oss suerpglada efteråt och det var jäkligt skönt att äntligen få bli lite svettig!
Vill inte missa en enda onsdag!

I can move it

Snart ska jag åka till dansen!!

image544

Äntligen!

Nu har Patrik fått sitt nya simkort så han ringde idag och vi kunde prata i 12 minuter. Det har vi inte gjort sen han var hemma. Jag kände mig otroligt glad när vi pratade och när vi la på. Han verkade så glad över allt jag berättade. Med jobb, dans och allt sånt. Skickad post till honom i söndags och idag hade det kommit fram. När jag var i Årjäng så hittade jag ett underställ i bra prisklass som förhoppningsvis skulle passa att ha när han jobbar. Han pratade om det när han var hemma men köpte inte då, så nu köpte jag ett åt honom och skickade det tillsammans med ett brev. Han hade bara testat tröjan innan han ringde mig och den passade iaf.

image543

Shake it

Idag har jag sökt ett jobb som jag verkligen vill ha! Hoppas så på det! Men det kändes iaf bra när jag lämnade in mitt brev. Imorgon ska jag jobba 7h på pb. Imorgon börjar även dansen, så jag o Malle ska stå beredda vid 20,00 för då drar vi igång. Ska ju testa på street nu, vet inte om det är min grej alls men de märks.. Haha.

image541
Gammal bild på mig o Tuss, lite maskerad.


Bilder från idag


image530







Kände för att fotografera lite idag fast det var lite mulet. Blev ganska fina bilder. Det enda jag har gjort i datorn är att klippa dem, inget annat.

T&J

Det var ju inget toppen väder idag så ut o fotografera blir det nog inte idag om inte molnen spricker upp. Längtar till torsdag för då kommer syrran o jon hem. Var länge sedan jag träffade dem så de ska bli mys! Så vad borde jag göra idag, leta jobb kanske. Något som har en plats ledig?


Blandade bilder









Alla bilder utom tre är tagna av mig, ni förstår nog vilka. Ingen bild är fixad i datorn. Är det fint väder imorgon ska jag nog ut o fotografera lite.


En bra dag helt enkelt

Idag har de varit en bra dag. Började dagen med att åka till Mossbergs (ica affären) och köpte sallad och räkor.. aa jag köpte sallad. Fick för mig att jag skulle göra mig en räksmörgås. Tog en stor bit hönökaka, smörade, la på salladsblad, skivade ägg och sedan massa räkor. Gick nästan åt en hel burk med räkor men det var det värt. Det var såå gott. Tog bild på mackan också. Blir nog någt liknande imorgon också med de få räkorna som är kvar.



Sedan så var jag och Sanna och fikade. Satt på Waynes, sorry Tillan, men de är typ det enda som finns. Satt där ganska länge och käkade på chokladmuffinsen som vi delade på och drack jouice. Mums.



Sedan åkte jag till Pappas jobb för att hämta en annan bil. En såpbil. Jag och Mamma hittade nämligen ett skrivbord på blocket igår som var exakt ett sådant som vi ville ha. Så jag ringde snubben igår så idag åkte vi ut mot Grums för att hämta det. Vägbeskrivningen var roligt skriven men väldigt bra att ha när vi åkte dit. Jag körde skåpbilen!! (andra gången jag kör så stor bil) När vi kom fram så hade han stall och hästar. Klaffade jätte bra mellan oss. Han var super trevlig. Han hade tre araber. Den ena hade tyvärrr nyligen fått fång (som Misty hade) så jag kände på hovar och ben o gav lite tips. Hoppas hästen blir bra! Prutade inget på bordet eftersom han var så snäll. Det var ett riktigt skrivbord som han köpt för 10 år sedan som han hade betalat en förmögenhet för enligt mig. Vi betalade ett helt ok pris. Det är träfärgat fast lite mörkrött, jätte fint och inte alls så slitet som det borde vara efter 10år. Men eftersom det är ett bra märke på bordet så borde det ju vara bra kavlité. När vi åkte hem så åkte vi en annan väg. Där såg vi massvis med grisar. Så söta, men endel var blåmärkta, undra vad det betyder?



När vi åkte hem så åkte jag o Pappa i skåpbilen och mamma tog en annan bil. När vi började närma oss gården så blev vi helt oroliga. "Shit, dörren är öppen och Misty är inne. Och va fan, Turbo har tagit sig igenom staketet och tagit sig in också." Hjälp vad rädda vi blev. En stor höbal (stor rund) stod för dörren också så vi trodde de hade på något vis rullat den dit. Jag sprang till stallet och öppnade dörren. Ne där stod hästarna i boxarna. Jag fattade ingenting förens jag gick längre in i stallet och forstod att Heimer hade varit där med mer hö. Det var därför en sån bal stod där. Så han hade antagligen tagit in hästarna innan han lasade in höt. Söt han. Pappa ska ringa o höra så att det var så det gick till och inte på något annat sätt.. Jag trodde ju hästarna var lösa på gången och käkade massa hö o betfor, man blir orolig!

Design by Therese Karlsson


image508









Är så otroligt stolt över min syster Therese. Här är kläder som hon har sytt under sitt första år på skolan. Har tyvärr inte bilder på allt hon sytt. Hon säljer kläder på Annas Vintage i Karlstad om någon är intresserad.
ThereseKarlsson.blogg.se
AnnasVintage.blogg.se

Pose

Tror fan jag ska söka till IDOL nästa år för att visa vart skåpet ska stå. Ne då, skulle aldrig hända.

Var ute med Andrea och Jeniffer igår. Blev mer fart än vad vi hade planerat. Efter en lite förfest hemma hos Andrea gick vi in till stan. Spelade biljard och jag träffade tre gamla klasskompisar, mysigt! Jag vann biljarden två gånger tror jag, inte för att jag är skicklig utan för att jag hade tur, men jag var glad ändå. Dansade lite på Arena (J kommer inte in på Nöjes) o sedan slutade vi kvällen på Sibylla. Var väldigt trött när jag kom hem och somnade bums.

Några få bilder från kvällens början:


Sms är silver, tala är guld

Har varit på Årjängs marten idag. Nr 2 iår. Köpte majskolv o ett par bruna benvärmare. Testade en jätte fin ullklänning också men den var lite konstig upptill, vilket var väldigt synd, men jag tror det finns en liknade på Åhléns ifall jag ångrar mig. Har precis varit ute i stallet och nu snart ska jag åka in till Andrea. Ska hitta på något ikväll. Vet inte riktigt vad ännu, bowling kanske. Är ganska trött så det passar nog bra det! Kommer fresten inte kunna prata med Patrik i telefon idag. Han har inga pengar kvar på mobilen och han vill inte fylla på något förens han fått sitt nya simkort. Tråkigt! Men jag har iaf fått ett sms idag!!!


8,5h

Shit, har jobbat 8,5h idag. Ganska jobbigt, speciellt när man är själv i 5h. Långtråkigt, är vad det är. Men 8,5 timmar på mitt jobb är inget vad 10,5 timmar är på Patriks jobb. Han var helt slut idag när han gick från jobbet. Men 2,5 av de timmarna var övertid så det blev iaf väldigt bra betalt! Något iaf. Hoppas han inte sliter ut sig för mycket bara.

Läste på Tussens blogg att hon kanske kunde komma hem 28:e-30:e, självklart samma helg som Putte kommer hem,  vad gör jag då? Kan iof kanske komma ned till Tillan innan en sväng om det fungerar för henne. Ska ringa till dig vännen någon dag så får vi se!

Patrik har iaf beställt ett norskt Tele2 kontantkort nu så att vi kommer att kunna prata lite längre på dagarna. Nu är det ju ca 2 min per dag. Då hinner man inte få ur sig mycket. Men är glad att det iaf blir 2 min! Det är lite ensamt utan honom. Har iaf snart avklarat 3 veckors distansförhållande.
I LOVE YOU PATRIK

Corpiño modelo

Har hyrt filmen ISEEYOU.com. Får se om jag ser den ikväll, beror på hur trött jag är. Ska se svenska Top model som börjar ikväll klockan 21,00. Det tror jag blir roligt. Brukar alltid följa Top model. Fastade i amerikanska Top model igår. Så sa dom att de kom ett till avsnitt efter de första så då satt jag klistrad där en timme till. Sen sa dom att det kom ett till program, så då blev det en timme till. De var de  tre sista avsnitten men 3 timmar Top model på en och samma kväll var lite väl.

Här är iaf the winner: Jasline

bilder ifrån: http://www.seventeen.com/fashion/special/jaslene-cover-preview-0707



Är fresten jävligt arg på den där jävla plasikkirurgen. Följde Plastikkliniken så därför så känns det som det faktiskt inte förvånade mig heller.

Martes, ayer

Igår efter jobbet åkte jag o Agni till Bergivk en sväng. Sedan käkade vi mumsig pizza på Kvarnens. Jag beställer alltid Capricciosa så nu ville jag för en gångs skull inte det. Så det fick bli en Kreta med champinjoner och skinka tror jag det var. Dvs som en Capricciosa med räkor och krabba. Hennes kusin Melanie bjöd på godis som efterrätt. Smakade den nya Marabou Kex white, den var såå god. Gillar inte vit choklad så mycket men den smakade inte så mycket vit choklad så den var godare än vanliga Marabou Kex.

Har fresten glömt att berätta att jag o Agni var på bio förra tisdagen. Shrek den tredje. Hade inte så stora förväntningar eftersom jag hade läst att den inte skulle vara så bra. Men jag tyckte den var jätte bra. Stressade som tusan från jobbet för att hinna till bion och vi hann!

Här har vi två andra Melanie:


Jag skulle vara Melanie C när jag var mindre (lågstadiet) för att jag kunde hjula och Melanie B (mellanstadiet) för att jag hade lockigt hår.

"Jag är inte som Jonas"

Har precis sett filmen Hata Göteborg. Urs, jag blev så inne i filmen så jag verkligen kände hur de kände. Värd att se, den var bra. Men är glad att jag inte lever så, "under någon".




"Jag är inte som Jonas" är en replik från filmens slut.


Vi två

image473Har gjort en kategori som heter Patrik och Emelie nu där jag ska försöka samla mina inlägg om oss. Har försökt att få ihop alla gamla inlägg där också. Har säkert missat något men så fick det isåfall bli. Har lagt inlägg i Emelie och Patrik som kanske inte handlar så mycket om oss också, men då är det för att det är med bilder på oss.


Jag och Patrik på hans student!

Den är nice!

Hade min nya tröja i helgen. Köpte den på Monkey för kanske 1 månad sen man har inte använt den förens nu. Synd att inte alla detaljer syns på bilden för det är ganska anorlunda o jätte fin enligt mig. Min syster som utbildar sig inom sömnad var ganska farcinerad över den o så även hennes kompis. Den är nice! Här är den iallfall.

Vi <3

Vi
Tycker det här var en härlig bild trost mitt konstiga hår.
Dags att börja kamma sig kanske.

Jeffrey Sebelia

Finalisterna i Project Runaway:

Kläder från vinnaren Jeffrey Sebelia:


Fick för mig att lägga upp lite bilder från Project Runaway. Ett program som jag har följt enda sen sesong 1. Detta året var jag otroligt imponerad av de 4 finalisterna. Helt olika stiler vilket gör det ännu bättre. Gillade mest Uli på grund av hennes underbara klänningar. Men hade jag varit rockig av mig hade jag nog älskat Jeffreys kläder. Tycker de är super snygga men passar kanske inte mig (skulle iof vilja ha den vit/röda kortakorta klänningen på sista bilden). Michaels kläder var också jätte fina. Gillade hans outfit som han gjorde till sig själv. Vit och lite bling bling. Lauras stil är inte min stil men jag var ändå imponerad över hennes kollektion under finalen. Men tillslut: Jeffrey var en värdig vinnare.

Teleportera sig?

Min!!!När ska människan lära sig att teleportera sig? Det skulle lösa massvis av problem! Jag skulle tex hur lätt som hellst kunna träffa Patrik fast han är o jobbar i Norge, eller så skulle han kunna teleportera sig hem efter att han har jobbat. Skulle vara hur bra som hellst.. Detta skulle ju även lösa massa miljöproblem. Då skulle man slippa ta bilen eller bussen eller flyget dit man vill. Då är det bara att teleportera sig till jobbet eller till Grekland om det är dit man vill på semester. Vore det inte perfekt? Kom att tänkte på detta bara för att Patrik skulle ringa mig innan de åkte in i Norge nu. Men tror ni inte jag har mobilen på mitt rum och är i köket och inte hör när de ringer. När jag väl går till telefonen o ringer upp honom så var han i Norge. Damn it! Jag blev så arg på mig själv, varför kunde jag inte ha telefonen på mig? Nu kommer han hem om 2 eller 3 veckor. Känns jobbigt. Kändes ganska bra förut på något vis. Kanske för att vi umgåts hela helgen men nu känns det jobbigt igen. Var iallfall underbart att få prata, känna och va med honom under helgen! 

He´s my man!

He was at home

Patrik
ÅÅÅ nu har han varit hemma under helgen men har tyvärr åkt igen. Helgen har varit super mysig. Berättar mer sen. Nu kommer han hem om två eller tre veckor. Är jobbigt att vara ifrån varandra så länge. Men nu har vi iallfall kollat upp vilket telefonbolag som är billigast att ringa med så han ska skaffa ett norskt tele2 kontantkort. Så nu kommer det bara kosta 1 kr/minut istället för 5 kr/min.

LOVE HIM!


















Love is in the air

Bara en till natt ensam. Sedan har jag två nätter tillsammans med honom.

image456

Jobba

Idag trodde jag att jag skulle få ligga o slappa framför tv:n. Kännde att dagen skulle bli skit tråkig så som tur var så ringde de från jobbet, så jag ska jobba 15,30-stängning. Blev jätte glad för det. Ska jobba imorgon också. Patrik kommer hem imorgon natt. Längtar så efter honom!

image454

mitt Hjärta och min Ego

    

Känner mig lite ensam, saknar er så!

Shopping

Oj oj oj, idag har jag "råkt" lägga ut lite för mycket pengar. Skulle handla de bruna stövlarna som jag la ut på bloggen igår. Det blev dem och två till. Är ju 3 betala för 2, så då kunde ja inte stå emot. Blev ett par fina svarta stövlar (typ ridstövlar) och ett par helt oväntade beiga/benvita stövlar. Supersöta. Sen handlade jag en svart polo som jag iof hade letat efter. Sen ville mamma bjuda på lunch så vi åkte till vårt favoritställe, IKEA, såklart! Käkade lunch och inhandlade lite krafs igen. Jag köpte bland annat lila ljuslyktor, kan man väl kalla dem. Har dem i fönstret nu, jätte fina.

Här är mina nya sötnosar:
image451

Höstoutfit

image450
Endast skorna kvar och de ska jag inhandla imorgon!

Loves growing


I dont like to be alone in the night and i dont like to hear im wrong when im right
and i dont like to have the rain on my shoes, but I do love you
image443
Leann Rimes - But I do love you

Music and love

Har precis sett filmen Music and lyrics. Men kombinationen mellan musik och kärlek får mig att tänka på Patrik. Han har skrivit låtar till mig (som handlar om mig) som jag bara älskar. De får mig att gråta stora tårar. Saknar honom väldigt mycket just nu. Trots att vi imorgon har varit tillsammans i 3 år och 9 månader så känns det som vi ska på vår första date fredag natt när han kommer hem.

image441

Ego bilder

         

         

mina nyinhandlade toppar/klänningar

Oxhälja

Igår var jag på Filipstads marten. Typ ett måste varje år. Var där med mamma, Marie och Jensen. Sanna skulle ha varit med men kände sig lite kraslig, synd! Men vi hade kul ändå. Dagen började i stallet, duschen och sen åkte vi. Gick runt där kanske i 4 timmar. Käkade marknadsgodis (noguat) och remmar, jag åt tjocka våfflor som verkade vara bakade på sirap för de var så söta, för söta tyvärr. De andra käkade langos, deras måste! Sedan när vi kom hem blev det mat på kvällen, kött och potatisgratäng, mumma. Och så en munk till efterrätt. Hade inte ätit någon under dagen så jag var så illa tvungen. Idag har jag inte gjort något. Ska ta mig till stallet sedan och mocka medans pappi är i Kroatsien och solar och badar med jobbet.


Buena frambuesa

För ganska länge sedan nu så fyllde Andrea 20. Jag som alltid ger henne någon flyttahemifrångrej fick för mig att istället bjuda henne på bio och middag på restaurang. Så igår tog vi vår mysiga kväll. Började med middag på Alfie. Satt ute fast inne, ute på marken fast det var tak och väggar och lite värme. Båda åt biff på planka. Mumma, var nog första gången i hela mitt liv som jag inte skar bort en millimerter av köttet. Brukar alltid hitta något att skära bort med denna biff var helt helt felfri! Åt efterrätt. Dea åt vaniljglass med grädde och hjortronsylt och jag tog något som hette italiensk chokladtårta med bär. Lät spännande så det tog jag och det var den godaste efterrätten jag någonsin i hela mitt liv ätit. Hade kunna betala hur mycket som hellst för den. Tårtan var som kladdkaka fast kletigare + att kanterna var lika mjuka som själva kakan brukar vara. Plus att det var grädde på sidan med jordgubbar på och sedan bredvid "tårtbiten" var det hallon. Det var så gott. Har bara ätit vildhallon och gula hallon iår så de var verkligen efterlängtade. Det blev nästan som ett hej då till sommaren. Andera var också helnöjd med sin. Sedan gick vi och köpte godis innan bion. Såg Underbar och Älskad av alla. Det var jätte bra! Det var Andrea som hade bestämt bio och hon hade gjort ett jätte bra val! Var svinkallt när vi skulle gå till bilen efter bion. Smart som jag var så hade jag vita leggings på mig, vilket gjorde att jag hade istappar till ben när vi var ute. Det var verkligen iskallt. Nu åker Andrea till Cypern, men efter det ses vi igen!!

image442
image431