Tom Yam och The Happening

Som ni kanske förstod var jag och delvis Patrik runt till olika butiker i förrgår. Inte för att handla utan för att få inspiration. Dagen avslutades även med The Happening på bio och Tom Yam (den mysiga thairestaurangen).

Imorgon åker jag till Stockholm. Patrik fyller snart år så jag måste köpa något till honom också. Några förslag? Det är alltid lika svårt.


Massvis med Inspiration

Köket och Matsalen:











Vardagsrummet:







Färgad toalett:




Blandad inredning:






Butiker: Rickardssons, RJ Möbler, Europa Möbler, Jysk,
               Interiörbutiken (antikt), Solareturen (antikt)

Bmb med Sälj!




Massa dans!

Igår var vi ute med jobbet och käkade grillbufé på Bmb. Maten var jätte god + att vi avslutade med jordgubbar, vaniljglass och grädde och en Sparkling Garden. Har aldrig fått en sådan stor drink förut. Mums vad gó den var! Sedan fortsatte vi till Sommar Plaza. Var ju premiär så vi trodde inte vi skulle komma in så sent, men det gjorde vi. Där dansade vi natten lång. Vi satt ned en gång och då bara i 5min, resten av tiden dansade vi! Så jag har lite ont i både ben och fötter idag. När det var dags att dra sig tog jag cykeln och bikade hemmåt. Nu har jag ätit frulle och ska åka till jobbet om en timme. Har funderingar över om jag ska åka till Stockholm eller inte i helgen. Eller om jag kanske kan åka på måndag... Måste kolla med både jobb, Putte, familjen och Mormor som jag isåfall ska bo hos. Skulle vilja passa på att träffa brorsan också, så jag får nog ringa lite pers innan jag bestämmer mig.

Jag och Snygg Syrran!


Jag och Therese på Midsommar, hemma hos Jon!

Dystert

Sitter här hemma hos Patrik och har inget att göra mer än att sitta vid datorn och se på tv. Patrik har köpt nya högtalare till bilen så han håller på med det, vilket han tydligen har gjort ända sen tre och han är inte klar än.

Jag vill åka utomlands en månad eller två men vet inte vem jag vill/kan åka med. Patrik börjar sitt nya jobb imorgon, och mina vänner alltingen jobbar eller pluggar så de inte har råd. Inte kan jag väl åka själv? Hur kul vore det? Jag får väl vänta till hösten, men vem kan åka då? Är sugen på att åka någonstanns nästa vecka också men då vet jag verkligen inte med vem, hur och var. Jag blir väl sittandes här i Karlstad för evigt...

Nu var det dags

Om sissådär en halv timme ska jag ta med mig min syser ut och springa. Hon säger att hon inte "kan" springa, som väldigt många andra också säger (och som även jag gjorde). Alla kan springa men det är klart det är jobbigt i början om man inte gjort det på länge. So everybody lets go out and run!

That's us









Jag och Patrik tog oss en tur till Sandgrund idag.
Kikade in de nya bryggorna och självkart vårat träd.

Jag och mannen

När jag kom hem till P i tisdags kväll möttes jag av en snygg man i mörkgrå skjorta, nedstoppad i jeansen och som luktade jättegott. Jag och mannen åkte ned till stan och åt middag på restaurang, eftersom den dagen blev som den blev. Mannen var såklart Patrik! <3

Då var vi tillbaka, redan igår...

Och så var man tillbaka i Karlstad, samma dag som semestern skulle börja. Vi kom iväg vid ett tiden och allt var packat och klart. Det var inte alls jobbigt att cykla och vädret var med oss. Vi stannade på vägen och åt årets första smultron. Super gott var det. Cyklade som tusan en gång för att komma ifrån ett mörkgrått moln. Efter ca en timme kom vi till Forshaga där vi tänkte ta ut pengar. Åkte in i centrum och då säger Patrik, "Ditt bakdäck ser platt ut". Jag gick av cykeln och ledde den till en cykelverkstad för att låna en cykelpump. Men luften gick ur direkt. Det var punka. Och jag som hade bytt både däck och slang dagen innan. Jävla dret. Klockan blev så pass mycket så vi ringde efter skjuts. Hade vi valt att byta slang och gjort i ordning hade det tagit lång tid och vi hade inte hunnit till Ransberg som vi ville. Båda kände att vi hade orkat till Ransberg så därför var det väldigt tråkigt att det blev som det blev. Men lite motion fick vi af. 2mil är väl inte dåligt men inte så jätte bra heller när vi satsade på 5mil. Det får bli någon annan gång. Längre fram i sommar kanske. Om vi nu båda två är lediga samtidigt... (och jag vill ju på riktig semster också med hotell, hav, strand och avslappning.)

Cykelsemster ja visst

Nu far vi iväg på cykelsemester jag och min man! Sista veckan lediga tillsammans måste man ju hitta på något ihop och vår variant blev cykelsemster. Annorlunda men jag hoppas att det blir roligt och att vi får fint väder! Ska antagligen bo på Ransberg. Där var jag i 4an tillsammans med min klass när vi skulle lära känna varandra. Musikklassbarn ni vet... Vackert ställe! Nu cyklar vi iväg. See ya!

Lertrav i Arvika

Godermorgon!
Nu har jag kollat upp alla cykelaffärer här i Karlstad så nu blir det att åka runt och hitta en ny vän till mig! Vi ska även ringa runt till lite olika hotell/vandrarhem/campingar (har inte bestämt oss ännu) för att höra om allt möjligt.

Bjuder på härliga bilder från igår:


Livi Buffon (Livi)


Rue Blondel (Blondie)


(Fotade en okänd kusk pga att jag tycker det är så härligt att se att de är så skitiga men inte bryr sig om det. De både äter och umgås utan att tvätta av det, underbart!)


På grund av det "fina" vädret igår var det väldigt leriga efter loppet. Efter 4 omstarter kom de äntligen iväg för att tävla mot varandra. Blondie kom 4a och Livi 5a.

Cykla

Solen håller på att gå ner här över åkern, så vackert! Nu ska jag vara ledig en vecka och Patrik har fått för sig att vi ska ut och cykla. Kanske är dags att köpa en cykel då... Ska kolla på det imorgon. Krav: 3-7 växlar, stor sadel, högt styre (vill ha rak rygg), bakåttramp (ett +). Får se om vi hittar något. Den måste ju vara fin så klart också.


Matilda, Anna och Camilla

Tre små bilder från i torsdags!

Hit och dit idag!

Skulle precis lägga ut bilder på från i torsdags, men icke. Problem med att lägga ut dom i "Nytt inlägg". Det gick inte. Nu ska jag till Bergvik en sväng, sen ska P och hans band spela i stan när alla hurtiga människor springer Stadsloppet och då måste jag vara där och lyssna!!! Sedan ska jag till Hammarö på grillparty. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp allt som jag ska hinna med emellan åt, men det löser sig nog, hoppas jag!

Drink it

Satt och frös på en uteservering tillsammans med mina godingar igår. Drack alkoholfria fruktiga drinkar och åt chilinötter samtidigt som myggen bet oss. Har inte träffat Matilda så mycket nu eftersom hon bott i Götet snart ett år så nu har vi mycket att ta igen. Bilder kommer senare, nu är det dax att kliva ur morgonrocken och in i de blågula kläder.

Hästarna blir nog glada iallafall

Vaknade av mig själv i morse, tänkte medans jag blundade att det är bäst jag går upp och tar ut hästarna, klockan ringer väl ändå snart (skulle ringa 8,00). Öppnade ögonen och blev helt bländad av att jag inte dragit ned persiennerna, vilket gjorde att jag blev helpigg. Tog upp mobilen och kollade på klockan. 5,50. Shit vad tidigt, men hästarna blir nog glada iaf tänkte jag och gick upp och släpte ut dem. Tog med en smörgås och somnade om. Det var min morgon det.


Idag har jag och Patrik varit på stan. Skulle kolla på shorts till honom. Shit vad kräsen han är, inte konstigt att han inte gillar att shoppa. För stor, för lång, för tight, för kort, för konstig, ser ut att ha feta armar, fel färg, fel mönster.... Helt enkelt, vi fick inte tag på något. Själv kikade jag efter klocka men hittade inget jag heller. Igår köpte jag ankelstrumpor till P för jag tänkte att det är bra att ha under sommaren och nu på hans nya jobb. Slog in dem i ett paket och gav honom det imorse. Direkt han fick tag i paketet sa han som vanligt: Får jag gissa, jag vet vad det är. Den killen har aldig fel på sådant. Hur fasen kan man tro att man ska få ankelstrumpor i "grattis till nya jobbet present"? Va, jo det är bara Patrik som kan klura ut sådant. Knäpp men rolig.

Patrik testar kläder:





Härliga MQbilder



Härliga hmbilder




(Vill så gärna ha shortsen som tjejen på sista bilden har men de är sold out)

Flygande svanar!

Tänk er runt tio svanar som flyger i det blå, det såg jag precis nu. Helt underbart såg det ut. Synd att jag inte kunde frysa tiden för en stund och hämta kameran.

Ungefär så här fast många fler!














Mina rosa

Shortsen!


Lördagskvällen i mörker

Så här bra bilder blev det under lördagens kväll med min mobil....



92,2

Har varit och jobbat idag. Slutade 18,00 vilket kändes otroligt tidigt, så skönt! Har bara ätit mackor, tvättat och hämtat posten sen jag kom hem. Lyssnar på 92,2. Till klockan 18,00 sänder Karlstads Nya Radio men efter det är det Karlstadrocks som sänder. Idag är det Hiphopkväll. I like it! Märks att de är nybörjare när de pratar men vad gör det när musiken är jätte bra! Plus till 92,2 dag som kväll!

Kom på igår när jag snackade med min kära syster i tele att jag glömt att lägga upp bilder på mina rosa shorts, så det kommer ikväll!


Mina nya




Trötter

Idag är jag trött. Vaknad av mig själv 07,12 och kunde inte somna om så jag gick upp. Bra/dåligt val? Det vet jag inte riktigt. Kommer väl vara super trött ikväll vilket inte är så bra eftersom jag ska ut. Det hade ju varit en annan sak om det vart fint väder men nu är det mulet, bara mulet. Skulle behöva ut och springa men jag kanske är för trött för det med, eller jag kanske blir piggare när jag kommer in sen? Eller ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av Desperate innan jag hoppar i duschen och sen till jobbet? Hm, svårt val. Det ena är bra, det andra är gött.

På tisdag slutar jag kvart över tre vilket är otroligt tidigt för att vara mitt jobb så då ska jag ta mig en sväng på stan, jakt efter klocka!

Matilda, kommer du hem snart?

Klockor

Jag har fått för mig att jag ska köpa mig en till klocka. Älskar den jag har men skulle vilja ha en till för att kunna skifta. Är helt kär i den oranga klockan som är på bilden men vet tyvärr inte hur man kan få tag på den. Så ball när man är brun! Den i mitten är ju en herrklocka och den hade jag valt om jag var kille! Nån som vet kanske?


Hennes & Mauritz and Jeans & Clothes

Idag har det bara varit jobb, ingenting annat. Det hinner man inte när man är på jobbet 10h.

Igår började jag o Mamma dagen med att åka till Lantmännen, Jensens, Blomsterlandet och Ica. Sedan var det hem och sola och bada i poolen (28*C i vattnet). Planterade blommer i mellanåt också. Jag planterade en blomma. Ska bli kul att se om den klarar sig sommaren ut. Sedan när eftermiddagen/kvällen kom åkte till Bergvik för att shoppa. Jag var ute efter några linnen som passar bra till mina shorts. Men istället kom jag hem med lite mer än tänkt. Ett orange linne (HM), en blommig topp (HM), rosa shorts (HM), rutiga shorts (JC), en vit långärmad lite tjockare tröja (JC) och en trekvartsärmand ljusblå och vitrandig tröja (JC). Så det var inget som var planerat att köpa men när man är så sällan på stan som jag nu är (eftersom jag jobbar hela dagarna) så är allt som nytt när man kollar i butikerna. Jag handlar väldigt sällan på Hm (blir bara så), så nu när jag väl hittade saker jag gillade, kännes det riktigt kul att handla där! Bilder på kläderna kommer upp senare.

(Hjälp vad paranteser jag använde i detta inlägg..)

Måndagen

I måndags var vi på Sunsta och spelade kubb, frisbee och drack vin. Mysigt var det. Mötte Malle o Per tillsammans med Alba också. Hur söt som hellst var hon. Liten men busig. Här kommer lite bilder från kvällens gång.




Har fresten lärt mig att laga rabarberpaj alldeles själv. Coffeburken köpte jag herromdagen.


Underbara väder, tack!

Under helgen, både lördag och söndag har vi grillat. Mums vad gott det är. Har med mig grillat kött i lunchlådan men det blir absolut inte samma sak. Ska jobba till 19 idag och ska vara själv de första 4 timmarna. Trist. På lunch och raster sitter jag ute och pressar trots att det är väldigt kort tid. Men det är så man får göra när man inte är ledig. Men imorgon och onsdag så ska jag pressa hela dagarna minsann. Patrik vill väl kanske inte bara ligga stilla men i solen ska vi vara hela tiden iallafall! Nu ska jag fara till jobbet! Har fresten blivit moster till två jätte söta katter. Kika in dem på metrobloggen.se/theresekarlsson.