Välkomna att besöka min hemsida

http://carlssonemelie.daportfolio.com/

Ännu mera naturligt

Jupp, i helgen gjorde vi våra egna hamburgare. Både bröd och kött! Mumma!

2 x 2h promme

Den här helgen har vart lugn och har gått i naturens tecken. Jonatan har vart här hela helgen lång och vi har bl.a. vart ute på promme 2h på morgon/fm både lö-sö. Solen har strålat och vi har hittat fina platser att promenera på så det har var härligt! Hoppas våren håller i sig!


9 dagar i Karlstad

Har haft det fantastiskt mysigt i Karlstad i veckan. Lördagen var utöver det vanliga så tänkte berätta lite om den.

Lördagen började med frukostbuffé på Frukostrestaurangen Kaviar i Karlstad tillsammans med fyra fantastiska killar. Sedan bar det av till CCC för Vin och Dilikatessmässa. Japp kl 11 började jag och Jonatan pimpla vin. Nej då, vi smuttade och smakade precis som man skulle. Var intressant att höra om hur vin tillverkades och vad det var som gjorde att man ex kände strävheten. Tack för julklappen going! Sedan rullade vi vidare till dagens och årets första bröllop! Så sjukt glad över att de nu är gifta och önskar dem all lycka i livet! Kvällen avslutades med tacos hos mamma och pappa där även Therese var hemma. En fruktansvärt dålig melodifestival och sedan en sväng till Carro för o leka förfest. Alkohol var det inte frågan om på kvällen, det hade vi fått nog av på morgonen... Det var en intensiv men mysig dag. Tack för att du förgyller mitt liv med glädje och kärlek Jonatan Sandberg!

Ö som i upp och ned

En otroligt söt kommentar från min brorsdotter Isalina. Hon skulle rabbla alfabetet och sa då: "Ö som i öpponer". För det första är det tre ord, haha, och för de andra pratar hon riktigt värmlänska. Såååå sött!!

Smila

Dagen började med en god nyhet imorse och lunchtid började med glada miner. Hoppas på att hela dagen och året fortsätter på samma sätt!

Jönet, Sthlm, Jönet, Kd, Jönet, Sthlm, Kd, Jönet, Sthlm, Jönet

För två helger sedan var det tjejhelg i Stockholm som gällde. Förra helgen var jag hemma i Karlstad och nu på fredag ska jag upp till Stockholm igen för att besöka Stockholm Furniture Fair. På kvällen tar jag tåget till Karlstad igen och där ska jag stanna tills helgen därpå. Mys! Helgen efter det blir det ev. Stockholm igen. Ett jäkla flängande. Men det är ju jag själv som valt det så jag är nöjd ändå! En resa längre än 30mil finns nu i fantasin och blir ev. verklighet!!!!