Semesternjutarn




Isalina på Sandgrundsudden. Gó va?!

Långritt


Både söndag och måndagkväll var jag och Malle ute på långritt med grannens fjordingar. Mys!

Midsommarfirande med underbara tjejer!




Anna, Camilla, jag och Matilda. Fler bilder kommer.

Midsommar förberedelser

Midsommar ska firas i Karlskoga i år. Kl 13 går bilen med packning och fyra brudar.

Student Sanna


Den här snyggingen var jag ute med i lördags. Hela natten lång kan jag lova!

Studenbal 2009


SANNA NICKLASSON, Studentbal 2009




1. Sanna och hennes proppfulla väska 2. Sannas hår 3. Sanna och pappa Johnny

4-5 Jag och Sanna

6-8 Sanna och baldaten

9-11 Kompisar, släkt och massvis av annat folk!

Muskelinflamation?

Nu är mamma och pappa hemma och allt är som vanligt igen...

I torsdag var jag hemma hos brorsan efter jobbet. Pussade på Isalina och sedan när hon skulle sova tränade jag och Daniel med hantlar nere i biorummet. Jag har aldrig tränat biceps och triceps så hårt. Så nu tre dagar efter sitter jag fortfarande med jordens träningsverk i muskelfästena. Tränade nog för hårt, för jag har under dagen inte kunnat sträck ut vänsterarmen ordentligt... Men men nu vet jag hur det går. Kul var träningen iaf. Jag gjorde mer än vad jag trodde jag skulle orka!

Nu har jag jobbat sju dagar i rad. Måndag- Söndag. Imorgon är det äntligen dags för ledigt. Då ska jag nog ta mig en tripp till Daniel igen, shoppa?, kolla på sudentpresent till Sanna.

Sanna ska fresten ha sin studentbal imorgon så jag ska kolla på henne imorgon kväll/em. Hon kommer lätt vara vackrast av alla. Hon är vacker hur hon än ser ut så tänk er då henne i en vacker grön balklänning och vackert långt hår. Puss på min Sanna.

Har alla röstat idag? Det har jag. Ulf, mormors man, sa till mig att jag måste rösta. Vad jag röstar på spelade ingen roll bara jag är med och röstar. Jag lovade och jag har nu hållt de eftersom vi var iväg och röstade förut. Jag och Mamma gick från röstlokalen hem vilket är ca 5,5km. När vi kom hem belönade vi oss med rabarberpaj med vaniljsås som Mamma bakat. Hon är allt duktig hon!

Jag ska inte bli sen ikväll.. Är redan trött. Imorgon = sovmorgon, gött!

Helgen som va

Å den helgen som var, var verkligen jättebra! Fredag ,lördag och söndag LEDIG! Bara det började ju fint. På fredagen började jag dagen med ett tandläkarbesök så jag var uppe med tuppen. Handlade på Maxi, körde mamma och pappa till flygplatsen, solade lite och sedan på kvällen var det utgång som gällde. Galatema och jag använde min "galaklänning". Hadis som hade festen uppskattade det jättemycket att vi (typ alla) kom i långklänning. Efter hennes fest i lokalen var det Ankan som gällde.

På lördagen hämtade jag upp Cami och Lanni och åkte iväg hem till mig. Sol och bad hela dagen. Dea anlöt sig till oss vid tre tiden. På kvällen grillade vi och åt massvis. Sedan kom Camillas snälla föräldrar och hämtade oss och körde oss till BMB där vi var hela kvällen.

På söndagen åkte jag ganska tidigt för att hinna sitta i solen. På eftermiddagen joinade Dea och hennes Niklas mig. Vi solade, badade och grillade ännu en gång. Gissa om jag hade härlig mycket mat till matlådorna i veckan. Daniel, brorsan, kom förbi en sväng med sina vänner också då de skulle ut på vattnet och fiska.

Då mamma lånat min kamera tog jag inga bilder under helgen. Får se om de kommer upp något mer på Facebook under veckan så kan jag lägga upp här sen. Vore kul med någon bild från fredagen.

Nu gör jag 7 dagar i rad. Imorgon ska jag på vitvaruutbildning. Har varit på det förut men det uppskattas alltid att få färska upp minnet lite grannar. Efter jobbet tänkte jag hälsa på lilla familjen Carlsson. Daniel, Helena och Isalina!

Nu, läggdags!


En underbar helg

Här kommer en bild från kvällen!

Dea, Jag, Linnea och Camilla!