Så nu bär det av

TILL GÖTEBORG!

Hemmaspa

Har precis haft lite hemmaspa. Rengöring, ansiktsmask och massa ansiktskräm. Nu väntar jag på att mina lila naglar ska torka.


En blå dott i kalendern

Första delen av veckan har gått ganska fort. Jag har fått tre blåa dottar i kalendern iallafall. Anna-Carin på jobbet sa att om man inte har ätit något onyttigt under en dag så får man en blå dott i kalendern. Så mån-ons var jag duktig och åt ingenting. Idag däremot föll jag när jag var på Maxi. Man ska aldrig handla hungrig.

Imorgon bär det iväg till Götet. Pappa har fixat en stor bil som vi ska åka i. Syrran ska ju flytta till en ny lägenhet så det gäller ju att få med så mycket saker som möjligt på en och samma gång. Ska bli kul att se lägenheten på riktigt. Ska ta bilder som jag lägger upp här när jag kommit hem.

Idag har jag (nästan) lagat mat til mamma. Jag gjorde potatisklyftor med vitlöksmarinering, squors och champinjoner. Och så stekte mamma köttet. Mumma vad gott det blev. Har även varit duktig att städa hela övervåningen och tvättat masssvis. Maskin har gått hela dagen i stort sett.

Ikväll blir det Anna och Nyttläge...

Jag och Mimi på altanen:


Idolerna på Nöjes

I lördags efter jobbet åkte jag hem en sväng för att hämta min utstyrsel. Sedan åkte jag hem till Agni och sedan vidare till en liten förfest. Kvällens mål var Nöjes. Idolerna skulle vara där men när vi väl kom till Nöjes var det ju bara fyra av de idolerna som åkt ut som var där. Lite besvikna, ja. Tog lite bilder på de som var där iallafall. Sen slumrade vi hos Agni.


Jesper, Loulou, Sepideh, Lars

Alla idoler, Anna och Cammi :)

Twilight

Igår var jag på bio tillsammans med Agni och hennes två kompisar. Vi såg Twilight. Den var super bra!


Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv enoväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.
Bild och Text sf.se

Idag blir det jobb som vanligt, varannan helg. Ikväll ska jag och Agni ut och parta natten lång. Imorgon bitti innan jobbet ska jag ta en sväng till Hammarö för att få se när en tjej ska hoppträna min Turbo. Spännande.

Jag och Isalina


Jag och Isalina

I tisdags var jag ledig. Skrev ju i förra inlägget att jag lämnade in klockan på stan. Sedan tänkte jag boka tid hos min frisör Linn men hon är tydligen sjukskriven och de andra på Honey Cut hade fullbokat ända fram till jul. Vad tar man sig till? Jag får nog klippa och färga i Göteborg. Ska ju dit nästa helg. Åker ned redan torsdag eller fredag. Efter att ha vart hemma ett tag åkte jag till brorsan. Var ju förkyld på dopet så jag behövde få gossa lite med Isalina så klart. Hon hade växt massvis på en vecka. På kvällen så var det dans som vanligt. Jättekul denna gång också och det börjar närma sig uppvisningen. Nästa gång ska vi ha med kläder för att se så att det passar ihop. Efter dansen hoppade jag snabbt i duschen och åkte till Josse där vi hade tjejkväll med pizza och massa tjejsnack. Blev kvar väldigt länge så jag är glad att jag började 10,30 dagen efter. En rolig ledig dag var det iaf.

Trasig klocka..

Nu har jag varit en sväng på stan. Lämnade in min ganska nya klocka som har gått sönder. 2an i tolvan hade trillat ned vilket gjorde att visarna fastnade och klockan alltid stod på 12. Var in till Ur och Penn och det skulle ta ca 2-3 veckor att laga den. Så det är bara att vänta. Nu kommer nog mamma hem. Ska springa ned och se om det är hon. Kram så länge...

Synd att det blir så sällan vännen

För några veckor sedan så var ju jag i Göteborg och hälsade på min syster och min bästis.


Jag och Matilda!


1. Abby som har lagt sig i mitt täcke som jag hade rullat in i en plast påse för resan.
2. Abby och Greven som leker med en av favoritleksakerna. (Greven längst fram)


Min fantastiska syster Therese!

Veronica Maggio på Arena!

Jag vet Matilda att det är du som vill veta vem som lagt ut bilderna på facebook. Men du behöver inte oroa dig för du har ju ingen facebook... Det är en kille som gick i vår teknikklass. Nu blev det iaf 50% lättare än förut.

Helgen har gått otroligt fort. Jag och Patrik lagade god mat i lördags och sedan gick vi på Veronica Maggio. Jag tycker att hon är jättebra på albumet och hon var verkligen lika bra i verkligheten. Jag är jätteglad över att Patrik följde med fast det inte är hans musiksmak. Får inte missas om hon kommer till lilla byn igen, hoppas! Under söndagen höll jag och Patrik på med ett projekt som vi kom på när vi var på Samos. Vi bygger en klocka eller nej en tavla. Kommer lägga upp bilder på den när den är klar. Bara ingen snor idén. Vi såg en liknande på Samos och nu har vi sparat bilden i våra minnen och nu gör vi vår variant av det. Det tog oss precis hela söndagen eftersom det var endel målning och så ska det torka, och måla igen, och torka... Tillslut fick vi ge oss så nästa gång är det bara att limma, signera och sätta på en krok. Sen är konstverket färdigt. Kanske borde lägga till att det absolut inte bara tog en dag. Patrik har gjort förarbetet under flera dagar innan. Vi har en till tavla som vi ska göra. Inte i samma stil och det är helt olika material men det är ju det som är härligt. Mer än så säger jag inte.


Bilder från arena-nattklubb.nu. Mina bilder kommer upp senare.
Vi tog bara bilder med Puttes mobil så dem vart väl lite halv bra bara.

Idag slutade jag 19. Lyx när man jobbar där jag jobbar. Mamma är på Selma Spa och Pappa är på trav så jag är ensam hemma så länge. Det är inte så vanligt och verkligen inte på kvällen. Skönt på ett vis men läskigt på ett vis. Jag bor ju ändå i skogen...

Bonnfest -06


Innan vi tod studenten 2006 hade vi avslutnnigsfest hos vår lärare. Såg att en gammal klasskompis lagt upp bilder på facebook från den dagen. Temat var bonne och vi var inte sena på att klä ut oss.

Härlig bild på mig, Agni och Matilda. Haha. Kolla vilken blondin jag var där. Behöver jag nämna att vi äter!?

Jobb, Dans och Top model


Bild från Samos

 Idag gick jag upp tidigt för att duscha och tvätta håret. Åt frulle och såg på tv. När jag skulle gå upp och sätta på mig jobbkläderna kollade jag på schemat. Trodde jag började 09,45 men det var tydligen 11,00. Vad glad jag blev då. Hade absolut ingen lust att åka till jobbet kvart över nio idag för jag var så trött, så det passade ju bra att jag hade kollat fel. Nu har jag kollat klart på Top Model, ser på det nästan varje morgon, när jag har tid. Tror jag har sett runt tre säsonger bara på några veckor. Det visas ju 5dagar i veckan så säsongerna går fort. Idag ska jag jobba tll stängning igen, No life! Igår dansade jag fast jag fortfarande är väldigt förkyld. Tog det ganska lugnt men när man kommer in i dansen så är det så kul så det är svårt att "bara göra det man måste" för att inte bli sjukare. Har gjort klart hela dansen iaf. Så nu är det bara att försöka minnas allt, och det är inte alltid lätt för den är ganska lång. Ne, nu är det dags att sätta på mig de blågula kläderna.

Malle har fresten förlovat sig. Grattis!

Grattis Malle


Grattis Malle på 22årsdagen!

Isn't she lovely

Idag har jag jobbat. Förkylningen är inte över än, förtfarande snorig och ont i halsen. Lite bättre har det blivit, men vilken tid det tar.

Igår var jag som sagt på dop. Det var jättevackert! Var otroligt länge sedan jag var i en kyrka. Måste ha varit på konfirmationen eller något sådant och det var länge sen. Måste bara tillägga att Isalina sov under hela akten så hon är ju inte direkt medveten om att hon är döpt, men det gör väl inget. Eller!? Efter kyrkan åkte vi hem till dem och fikade. Isalina fick paket, massa fina saker! Jag och Patrik hade övat ihop en låt som vi sjöng till henne inför alla. Jag var lite nervös såklart men Patrik lugnade mig och det gick jättebra förutom att jag var förkyld. Vi sjöng Isn't she lovely av Stevie Wonder. Det verkade jätteuppskattat och Isalina älskar när man sjunger för henne. Den låten passar perfekt till henne, prinsessan!

På kvällen åkte vi sovrumstjejer hem till Maria. Där hade vi tjejkväll med vin och filmen "Sex in the city". Hade inte sett den innan så det var kul. Skulle egentligen har fortsatt ut efteråt men jag valde att åka hem och jag är faktiskt glad för det, annars hade jag nog vart ännu sjukare nu. Har ju jobbat idag + att jag har 5 långa arbetsdagar framför mig så jag behöver bli frisk.

Idag har jag bara jobbat och lagat mat både innan och efter jobbet... Nu ska jag hoppa i säng och vakna frisk, så det så! På tisdag är det äntligen dans igen. Har haft uppehåll i tre veckor så det ska bli kul, ännu ett till skäl för att bli frisk!

Förkylning vid fel tillfälle...

Jag har varit förkyld i några dagar nu. Det är så otroligt tråkig. Man känner sig trött och sjuk hela tiden. Och jag måste verkligen vara frisk till imorgon. För imorgon är en viktig dag. Isalina ska döpas. Mer om det kommer jag skriva när hon har döpts. Kommer ta massa bilder också så klart. Har köpt den nya tabletten Zyx från Apoteket så jag hoppas att förkylningen försvinner snart! Skulle egentligen behöva krypa ned i sängen och sova, men hur kul är det på en skala?

I'm back in Karlstad fresten...

I Göteborg

I förrgår anlände jag till Götet. Tog tåget ner och var här vid halv fem på eftermiddagen. Jon hämtade mig och vi åkte hem. Beställde pizza och såg på tv den kvällen, mer än så orkade vi inte. Igår, tisdag åkte jag ned till stan vid halv tolv. Skaffade 100-kort till buss/spårvagnen. Lallade runt i Nordstan själv i kanske en halvtimme innan jag mötte upp Matilda. Vågade mig inte ur "Nordstanhuset" för då hade jag väl tappat bort mig. Jag och Matilda kikade runt på stan utan att hitta något och sedan åkte vi hem till henne. Fick äntligen se deras nya lägenhet. Den var väldigt fin. Bra planlösning och finare färger på tapeterna denna gång! I soffan satt vi i hela dagen tills jag mötte upp Therese på stan. Ville ju verkligen få hem något nytt. Det brukar inte vara så svårt när man är på stan med Therese. Denna gång på stan tog jag mig tiden att testa massa kläder. Kom tillslut hem med två långa linnen och en klänning från Rut. Och en t-shirt och ett par JEANS från Zara. Det ni. Jeans som jag i vanliga fall tar mig veckor och månader innan jag bestämt mig tog min ca 5min att bestämma att dessa ska med till Karlstad. Kul att inte ha samma kläder som alla i Karlstad! Därför kunde jag köpa just den klänningen från Zara. Alla i Götet kanske har den, vad vet jag, men inte hemma i min lilla stad.

Varför är jag vaken så här tidigt? Jo för Therese och Jon har precis åkt till jobbet och då ville jag ju säga hejdå till dem. Jon är snäll och kommer och hämtar mig för att köra mig till tåget. Slipper jag konka på min stora resväska på spårvagnen... Kommer hem mitt på dagen och då möter mamma upp mig och då blir det nog en promenad i staden för att hitta doppressent till min lilla söta brorsdotter! + att det är ju farsdag på lördag. + att jag inte har köpt något till syrran än... så det får jag nog också fixa idag. Hon fyllde ju för fasen år 19sep. Hon skulle fått det sist hon var hemma för det var ju då vi firade henne men jag hittade inget tills dess. Nu måste jag göra det!

Nu ska jag lägga mig i min tillfälliga säng soffan och glutta på tv ett tag. Ska nog bli lite knäckebröd med skinka också.

Mot Göteborg

Idag åker jag ner till Göteborg. Känner att jag behöver träffa Matilda och syrran. Iof kommer syrran hem till helgen igen men då jobbar jag som vanligt. Det var länge sen jag och Matilda träffades nu så det ska bli jättemys! Håller på att packa. Fick bli den stora resväskan. Inte för att jag ska ha med mig precis hela garderoben utan för att jag ska ha med mig ett täcke. Vill inte ha resväska, handväska och påse med täcke så jag tänkte knö ned det i resväskan. Det kommer nog funka + att det fnns plats för mer kläder till hemresan! Lite måste jag nog shoppa! Inte för att jag brukar hitta så mycket i Göteborg men man vet ju aldrig. Nu ska jag göra mig iordning, äta lite och sedan ska jag dra mig in till stan.

Var och gossade med Isalina igår, hon är verkligen så vacker om det går att vara!