27 mars, årets grilldebut

Igår var jag och Jonatan uppe på Jönköpings stadspark och grillade starka korvar, majsknyten och choklad där vi doppade marshmallows. Myspys! (Kolla utsikten på bilen också)

Tenta i TT

Dags för sista tentan... Håll tummarna.
(Kurs: Teknikens tillämpning i kundnära relationer)

no2 Årets mäklarstudent 2012 - Jonatan Sandberg

Jag vet att jag har tjatat (kanske lite för mycket) om årets mäklarstudent. Men här kommer en artikel om det ifall någon skulle vilja läsa! 
http://www.nwt.se/arbeteekonomi/article1073154.ece

Länge leve TO DO listan

Dagen började med en låååååång "att göra lista". Jag gillar listor för då har jag stenkoll på allt som ska göras, att allt blir gjort och att inget blir glömt. Att göra listor är något som jag tror följt mig hela livet. Jag är inte den som bara kluddar ner utan jag strukturerar upp i spalter, rubriker, tider, olika färger betyder olika saker m.m. Fint ska det va! Jag har iaf kunnat bocka av ganska mycket på dagens lista vilket känns skönt.

Gala på Berns Salonger i Sthlm vs. en aula med Alex Schulman i Jönet

Önskar så jag fick var med på galan ikväll där Jona tog emot sitt pris. Hade vart fantastiskt att se han så glad.
Själv har sitter jag och pluggar inför en tenta och har tidiagare under dagen vart på föreläsning med Alex Schulman. Han är rolig den där killen. I måndags var jag och Lotten iväg på "affärslunch" i Göteborg och imorgon ska vi på ytterligare ett möte. Mycket trevligt!

Årets mäklarstudent 2012 - Jonatan Sandberg

Richard och Jonatan på Berns Salonger.

Tre röda rosor rakt in i hjärtat!

När jag sprang ut för att möta upp Jonatan på fredagen möttes jag (förutom av Jonatan, såklart) av en bukett röda rosor. Tre otroligt vackra röda rosor fick jag. Varför? Jag vet egentligen inte, när jag frågade fick jag svaret; "För att du är du". Han är fantastisk!

Såååå stolt

På s huvudkontor i Stockholm har de nu har tagit beslutet att Jonatan Sandberg är årets mäklarstudent!!! Jag är sjukt stolt och dansade runt här i lägenheten med ett stort leende på läpparna och riktigt mycket energi i kroppen förut. Han är otroligt värd denna titel och Skandia Mäklarna ska vara riktigt glada över att kunna ge denna fantastiska man detta pris.

Återigen, grattis käre pojkvän!