Nyinshoppat



Rådjurs t-shirt från Bloms, Lila t-shirt med tryck och svart kofta från HM.
Kände att jag behövde fylla ut min garderob med lite enkla t-shirtar och baskläder. Vill shoppa mera!

Misty och Turbo så klart!



Glada att se varandra!

Jag och syrran var och hälade på våra underbara hästar nu under helgen när hon var hemma. Var där i söndags och det verkade uppskattat av hästarna. De blir lika glada som oss att träffas. Här kommer fyra bilder!




Shopping, Barnvakt och Smygkalas

Imorse vakande jag kl 7,00 och kunde inte somna om. Jag och mamma åkte till Bergvik och var där redan kl 10,00. Vi gick lite i köpcentrat fast vi egentligen var ute efter mat på Maxi. På Gina hittade jag äntligen jeansleggings! De kom in en bunt på Gina och Bikbok under sensommaren/hösten och sen kom de aldrig mer igen så jag hade nästan gett upp. Men nu hängde de där, så nu är ett par mina! Mer shopping än så blev det inte.

Idag har jag för första gången varit barnvakt åt Isalina. Idag är hon 2månader och 20dagar. Hon skrek lite men tillslut somnade hon i min famn. Är så otroligt mysigt hemma hos min bror och familj. Bilder på Isalina kommer senare.

Nu kan jag berätta om min lilla plan för ikväll. Therese och jon är på väg hem. De vet att de kommer få något att äta men inte mer än så. Men vi har bestämt att vi ska klä upp oss och och bjuda på champis när de kommer hem och så ska det bli lite kalas. Det var ett tag sedan de var hemma så vi ska fira Tette. Så blir det en god köttbit, potatisgratäng och andra godsaker. Till efterrätt har jag bakat en tårta. Tänk er nästan en kladdkaka fast med After Eight i och på. + att jag ska kleta grädde runt den och sedan blir det så klart 23st lila levande ljus på. Då kommer man tänka: Å en tårta men ljus, vad fint. Och så skär man: Å chocklad! Och när man smakar: Å After Eight. Det är så jag har tänkt att det ska bli iallafall. Så nu hoppas jag att den blir så god som jag hoppas på. Nu är det bara grädden och ljusen kvar annars är den klar. Hoppas hon blir överraskad, och Jon med för den delen. Snart är det dags att göra sig iordning!


En Kalashelg!

Denna helgen har jag varit på massa kalas. Massa och massa men två iallfall. I lördags firade vi David (Patriks systers sambo) som fyllde 25. Där bjöds det på kyckling, sallader, prinsesstårta och massvis av kortvisning. I söndags var det dags att fira Sanna. Hon är nu mera 18år och fyllde i fredags. Helt tokigt att min kusin nu är typ lite gammal som mig. Hon har för länge sedan växt i kapp mig på längden och nu är hon nästan lika gammal som mig också. Hos Sanna bjöds det på smörgåstårta, kladdkaka och en massa bus av hennes lillebror. På tisdag fyller Patriks mamma Anki år också. Det ska firas med middag på Promen. Dags att köpa fler födelsedagspresenter! David fick ett presentkort på Harmonia Spa. Där ska han inte få massage som man kanske skulle kunna tänka sig, utan han ska på Floating. Spännande. Det som gjorde att vi valde det är att vi egentligen vill testa det själva. Eller ja, Patrik vill det iallafall och jag är ganska skeptiskt. Därför får David testa på det först och beskriva för oss hur det var. Smart va?!
Så här såg presenten till Sanna ut: Presentkort på IKEA, badsalt, bodybutter, fotskrubb, fotlotion, och klia-dig-på-ryggen-när-du-duschar-grej.


Nu va det ett tag sedan jag tog "modellbilderna". Var faktiskt även ett tag sedan jag kollade på dem. Vore så otroligt kul att få göra om det. Här är en bild från The Studio. Klippt och skuren!


Idag är jag ledig. Ska till brorsan i eftermiddag och i kvällingen ska jag vara med när Sanna övningskör. Ska bli spännande!

Vår egna strand




Ibland var det skönt att lyssna på sin egna musik och var i sin egna värld för en liten stund!

Tråkigt ensam i en bil

Hade tråkigt i torsdags när jag satt i bilen och väntade på Patrik. Klickade lite egbilder på mig själv...
Så här är tre av dem...



För lite mer än en vecka sedan så lagade ja och Patrik Thailänsk currylax. Tror jag skrev om det här på bloggen. Nu harj ag äntligen tagit mig i kragen och lagt in bilder på den på datorn. Så så här såg det ut:

Min klocka och shettisarna


Tänk er den här klockan fast med vit bakgrund istället för svart. Den har jag köpte. Svart ser manligare ut och den vita ser söt och kvinlig ut. Försökte ta kort med mobilen men bilden blev inte så bra så det fick bli den här bilden från nätet istället.


Igår var jag ner till grannen. Kände att jag behövde få känna lite hästlukt. Å vad gott det luktar. Var där nere över en timme. Myste med ponnisarna i hagen och pratade med Maud. Figge och Fabbe, två supersöta shettisar. Figaro (Figge) är den tjocka vita och Fabian (Fabbe) är den svart/vita. Ska ta mig en promenad med dem någon dag. De behöver motion. En sommar sprang jag och Malle med Mauds shettisar nästan varje dag, det är nog den enda gången som de har varit smärta och smidiga. Di är att söta di.

Min nya kappa


Idag har jag varit på stan tillsammans med päronen. Det vi egentligen var ute efter var en toalett. Japp ni läste rätt vi åkte runt i hela Karlstad för att hitta den finaste toalettstolen. Hittade en på Beijer som vi gillade och köpte. Sedan åkte vi ned till stan. Pappa gillar inte att gå på stan så han åkte och klippte sig medans jag och mamma sprang runt på stan. Ägnade väldigt mycket tid i de butikerna som vi var i. Kom hem med en ny klocka från Ur och Penn, En grå kappa från HM och en läderväska från secondhand! Nu är det bara stövlarna som fattas i min höst/vinteroutfit. Stövlarna på bilden är otroligt snygga! 

Inget i butikerna.

Åkte in till stan redan vid 10,15 för att träffa Patrik. Han hade lunch vid halv elva. Jag hade inte tänkt att jag skulle äta något eftersom det var så tidigt men jag kunde inte motstå när det fanns pannkakor att välja mellan..Dyra sådanna men goda. När P var tvungen att fortsätta sitt arbete åkte jag ned till stan. Måste köpa mig skor och vinterkappa. Har kikat på det idag utan framgång. Visst det är inte lika roligt att gå på stan själv men det fanns inget som jag fastnade för. Det enda jag unnade mig själv var ett läppglans som luktar peach. Hittade en lite söt present till morgondagens födelsedagsbarn okckså. Ska handla mera imorgon förmiddag. Nu är jag hemma hos Patrik en sväng. Ska börja jobba 14,45. Konstig tid va!? Men så är det ibland när man ska vara i kassan. Lite bilder kanske dyker upp ikvällingen...

Sover dåligt

Har svårt att somna om kvällarna. I tisdags när jag kom hem från dansen var jag uppe i varv och det enda jag kunde tänka på var dansen. Jag gick igenom den flera gånger i huvudet och tillslut, tillslut somnade jag. Men jag vaknade fler gånger under natten. Igårkväll kunde jag inte heller somna. Var inte ens trött klockan elva. Konstigt för att vara mig. Tycker inte det är så roligt att sitta uppe själv heller, det är ju därför jag jag släcker och försöker ova fast jag inte är trött. Dessa "symptom" har uppkommit förut. Då har det varit så att jag har minskat på träningen och då har jag börjat sovit sämre. Kanske är det så att dans en gång i veckan inte räcker för mig. Jag som hade hoppats på det. Men idag ska jag ta mig en lång tur på stan, kanske hjälper det. Att få mer luft och vara ute!? Hoppas!


Turbo <3 Misty

När syrran kommer hem så ska vi ta oss en tur till hästarna. Jag saknar dem jättemycket! Sist jag var där gick dem i olika hagar. Turbo gick med en storhäst och Misty gick med fyra shettisar. Känns underligt att dem inte är här faktiskt. Jag tror jag har varit in i stallet en gång efter att de åkt. Enda gången jag har något att göra i stallet nu är om jag ska leta efter någon katt. Men oftast är de ju ute på gården. Känns väldigt tomt när man går in där iallafall.

Turbo hade rullat sig och var väldigt lerig men jättesöt ändå så klart!


Men Misty var ren och jättefin. De börjar på vinterpäls också!

Vid Turkiet var det ja...

Japp det ären bild från Samos. Japp det är Turkiet du ser i bakgrunden.
Rätt nice faktiskt!

Pannkaksdrottningen

Japp det blev jag kallad av Patriks pappa igår. Inte för att jag är duktig på att göra dem utan för att jag är duktig på att äta dem! Mumma pannkakor! Pannkakssylt! Pankakstårta! Mmm mumma!

Har precis kollat på både pardans och pardans på is. Så nu Patrik, nästa gång vi ses så ska du få lyfta mig på massvis av konstiga sätt! Vi klarade minsann "Dirty dancing-lyftet" på samos. En eloge till oss!


Patrik och Jag i Samos stad





Trappan

I know it was a long time ago.. Jag har jobbat endel denna vecka så det är därför jag inte har uppdaterat min blogg. Men idag tänkte jag pigga upp bloggen med en bild på mig från Samos. Jag står i en jättebrant trappa som har 101 steg. Jag och Putte gick upp för den ibland när vi ätit för mycket onyttigt. Trappor är bra för rumpan!



Se så stor

Var och hälsade på min brosdotter i förmiddags. Hjälp vad stor hon har blivit. Och så vacker hon är. Här är en bild å pappa Daniel och lilla dottern Isalina. Hjälpte till att klä på henne också. Det gick jättebra och var mysigt. Å vad söt hon är!

Två underbara platser

Lemonia, en pradisstrand med underbart vatten!


Potami, på väg mot vattenfallet (trodde vi iallfall)

Igår och sedan idag

Igår:
Igår började jag dagen med att käka frulle med min Putte. Sedan åkte han hem och jag till mina pärlor! Hälsade på hästarna! Å vad jag saknar dem. De är alldeles underbara och de verkade må väldigt bra. Började få vinterpäls båda två. Skulle kunna åka dit varje dag bara för att få titta och pussa på dem! Sedan for jag iväg till jobbet. Var i kassan. Det var otroligt länge sedan jag var det så igår (efter 1år på IKEA) kändes det som min första dag. Nytt snabbkassa-system + att jag hade nästan glömt bort hur den vanliga kassan fungerade. Med lite hjälp gick det bra! Åkte hem och nästan somnade framför Lyxfällan.

Idag:
Idag bestämde jag och Patrik oss för att åka till Arvika och Sunne márten. Putte hade läst i tidningen att det skulle vara i båda städerna. Åkte först till Avika men där hittade vi ingen márten, bara tivoli som ännu inte hade öppnat så vi åkte vidare mot Sunne. Mellan städerna stannade vi på en OUTLET Magasin 61 (tror jag att det hette). Där fanns det massvis med märkeskläder till billigare priser. Dit ska jag ta med dig Tette nån dag! Patrik hittade ett par jättesnygga jeans för under 500-lappen men jag kom hem tomhänt. Sedan fortsatte vi till Sunne. Där hittade vi márten + att vi käkade på Sibylla som i Sunne är som vilken Mc Donalds som hellst. Ett stort hus bara för Sibylla. Nice. Patriks grannar var och sålde saker i ett stånd. Där köpte jag mig en solfjäder eftersom jag inte hittade någon fin på Samos. Vi frågade honom om det var något i Arvika idag men då var det tydligen bara lördag och söndag. Men men det gör inget. Hade vi inte valt att åka till både A och S hade vi ju inte hittat Magasin 61. Nu sitter jag och väntar på att Putte ska komma. Vi ska skala potatis föra tt få den efterlängtade potatisgratängen med kött ill middag. Längtade efter det i Grekland.

Ne nu kommer Putte. Så nu ska vi skala potatisen!

1 år till mig!

Idag har vi rensat lite i garaget. Jag och mamma slängde ca 2 kassar med skor + att vi ska skänka ca 3 kassar med skor. Rensade en garderob på nedervåningen också. Där hittade jag skor som jag nästan glömt bort fast de inte är så gamla. Plockade upp dessa till min Walk-in-closet så nu är det fullt med skor. Och jag som tänkt köpa flera... Men då får jag nog slänga lika många som jag köper. Annas får de inte plats.

Idag är det 1 oktober vilket betyder att jag har jobbat på IKEA ett år nu. Är anställd from 01-10-07. Tänk att tiden har gått så fort. Känns inte som att jag har varit där så länge och absolut inte ett år. Men det känns roligt att fortfarande vara kvar! Just nu finns det inte så mycket jobb men jag får hänga i och ta allt som finns. På torsdag sak jag var i kassan. Nu var det jättelänge sedan jag var där så jag hoppas att det ska gå bra. Ska nog ta en tur till hästarna imorgon också! Måste få pussa på dem lite. Har saknat dem nu när jag varit borta så länge.