Rakat hår? Nej, rakt hår!

Har jobbat sex dagar denna vecka. Ganska trött nu. Kanske inte bara beror på jobb, kanske beror på att jag var ute på galej igår också. Agni plattade håret på mig igår kväll och på något konstigt vis höll det sig faktiskt rakt. Kanske kommer upp någon bild imorgon.

Ska strax lägga mig och läsa min bok om Edward och Bella.

Varken Melodifestivalen eller Let's Dance har blivit som jag vill. Hoppas på tredje gången gillt nästa gång. Heja Färjestad!

Hallå. Hur kunde Magnus vinna? Visst, nu kommer hela världen få reda på att Världens starkaste man kan dansa men hallå? Laila var ju hur bra som helst! Magnus var ju i stort sett bara ute på promenad ute på dansgolvet. Visst Annika är ju hur duktig som helst på att dansa och att lära ut, grattis Annika. Men Laila och Tobias var ju helt klart bäst. De satsade ju till tusen i sista nummret medans Magnus och Annika nästan skämtade bort det. Hm....

Jag tycker helt klart att Laila och Tobias skulle ha vunnit!!
Seriöst kolla in detta:
http://www.tv4.se/1.283438?videoId

Denna vecka har jag varit stenhård mot mig själv. Det har inte varit lätt men jag har klarat det iallafall.. Har inte ätit godis eller något sött. Inte småätit utan bara ätit när jag har behövt. Många gånger har jag varit otroligt sugen på både godis och rostat bröd m.m. men jag har vart duktig och sagt nej tillmig själv. I vanliga fall skulle jag ha ätit chips och dipp idag men jag nöjde mig med 5 st After Eight bitar och en liten kaka till fikarasten. Inte dåligt det.

Har jag fresten längst rubrik ever?

Färjestad

Så överdriget är jag inte insatt i hockeyn men när det är slutspel tycker jag det är roligt att hänga med. Tycker det är extra roligt att titta eftersom Malins Per är med såklart! Vad kan man säga mer än:

GRATTIS FÄRJESTAD OCH LYCKA TILL!!!


Truckskor dagen lång

Igår var lilla jag på "Ta-själv-lagret". Ni som vet vart jag jobbar vet vad jag menar. Så igår hade jag byxor och truckskor hela dagen istället för kjolen som jag brukar ha. Det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig och mycket roligare var det också. Men det var ju tack vara mina goa jobbar kompisar såklart. Lärde mig massa nytt och nyttigt.

Idag är det våffeldagen men jag ska "spara mig" till helgen. Om jag ens ska äta då. Tycker våfflor är jättegott speciellt tillsammans med sylt och sprutgrädde som förövrigt är min nya last. Jag som förr knappt gillat grädde tycker att ICAs sprutgrädde är suverätgod. Ni borde smaka!

Fick precis sms från Sandra, blir tyvärr ingen dans ikväll. I måndags var jag ute och gick i 45 minuter. Hela dagen räknar jag som träning igår eftersom jag gick runt och var halvsvettig hela dagen (det är mycket lyft och sånt där). Idag blev det tyvärr ingen träning som sagt men imorgon blir det träning på Friskis. Är iof sugen på att spela squash...

Nu ska jag hoppa i duschen. Hopp hopp!


Mina!

Yey, skorna är mina! Köpte båda tygskorna igår! Kunde inte låta bli. Idag när jag var på stan en sväng råkade ett par gråa chinos följa med hem. De är jättefina till mina nya skor, tyg som klackar. Måste köpa mig en vårjacka. Skulle vilja ha en ljus iår. Vi eller beige kanske. Så att alla mina skor passar till den. Testade en fin vit på Team Sportia i dag men den vart ju förstor. Får leta vidare helt enkelt.

Igår såg jag TWILIGHT igen! Den är ju så bra. Nu när man ser den igen efter att ha läst böckerna så förstår man verkligen alla rörlser och sånt som de gör som man kanske inte tänkte på första gången man såg den. Har fresten glömt att nämna att jag självklart har fått den efterlängtade boken "Så länge vi båda andas". Måste nog tvinga Matilda att börja läsa dem. Så jag kan diskutera allt med henne också. Agni ligger ett steg för mig. Men när vi båda läst ur bäckerna ska vi byta. Agni läser på engelska och ska läsa min på svenska och v.v. Efter filmen igår hade jag velat plocka fram mina böcker och läst nr två och tre och sedan fortsätta med fyran. Jag vill uppleva hela historien igen.

Imorgon blir det nyttiga matlådan. Kycklingsallad med cashewnötter och pasta. Gott!


Något onaturligt på det naturliga

Var ju som sagt tusen gånger i Göteborg i måndags. Här kommer lite bilder från storstaden.

Bild1. Något naturligt på det onaturliga

Bild 2-5: Något onaturligt på det naturliga

Bild 6-8: Min älskade syster shoppar loss!

Brainfreeze av yogurt

Igår på jobbet klädde jag och Mira om ett flertal soffor. De blev blåa, mönstrade, ljusa och våriga. Flyttade runt kuddar och fluffade i sofforna så det blev jättefint. Efter jobbet åt jag en yogurt väldigt fort eftersom jag skulle iväg till dansen. Det är väldigt kallt i den kylen som yogurten var i så när jag slevad i mig yogurten fick jag brainfreeze. Precis som man får av glass när man ätit det för fort men nu fick jag det av yogurt.. Det var första gången för mig iaf.

Idag är jag ledig. Började dagen i solen på ena verandan tillsammans med tre av våra katter. Snart blir det träning på Friskis och Svettis. Igår på dansen var det så kul! Vi börjar sätta dansstegen som vi lärt oss och då är det verkligen super kul. Sandra är väldigt bra på att lära ut och vi tränar till tusen på våra piruetter.



Nike sneakers

Jag vet att jag har tjatat om skor nu på senaste tiden men igår hittade jag ett par sååå snygga Nike sneakers när jag var i Göteborg. De var vita med rosa Nike märke. Kollade på deras hemsida men hittar de inte där. Det är nog jag som är dålig på att leta... (eftersom jag inte hittar något på någons hemsida). Dessa snikers var inte så dåliga de heller. Kul när de är lite lekfulla. Färg på skor är underbart!!! Jag börjar bli skofantast tror jag. Skulle vilja ha alla slags skor ialla olika möjliga färger. Jag skyller på mamma. Hon har också mycket skor och min syster också. Det är nog något som går i släkten och jag har nyligen blivit drabbad. Eller ja, nyligen och nyligen. Har alltid köpt tre nya vinter stövlar per vinter och så, men nu känner jag att jag inte kan få nog.


En gul knapp sa att jag slapp..

Japp så sa en lillkille på tåget ner till Göteborg igår. Trodde man sa: App plapp sa att du slapp.. Vad de nu betyder...

Nu är arbetsproverna till skolan inlämnade. Det var ju därför jag åkte ner till Göteborg igår. Konstigt att jag aldrig hittar det jag inhandlat från HM på deras hemsida. Men jag köpte iaf ett ribbstickat vitt linne med blå linjer över magen och gula sömmar på insidan.. typ.. + ett vanligt vitt ribbstickat linne från TopShop + en svart hood tröja från Cubus. Har letat efter en sådan i någon månad men gett upp hoppet då jag inte hittade någon. Varken i någon märkesbutik eller på typ HM. Den är svart, lite längre, med luva och med lite högre "krage". + två nagellack + en ring. Jag tror jag har blivit lite förtjust i ringar...

TopShop har så otroligt fina smycken!


Mot våren!

Årets första riktigt vårpromenad. Visst de är fortfarande snö på marken men vad gör det när solen skiner och man inte kan se ett enda moln. Wounderful! Längtar så till sommaren! Var ju i Göteborg igår. Fick klara mig på egen hand hela dagen tills kl 17 då jag mötte upp syrran. Dagen var väldigt bra fast jag var väldigt ensam. Lite kläder följde med mig hem också! Nu ska jag göra mig iordning för att åka till jobbet.

Ge mig skor!

Igår innan jobbet svängde jag förbi Skopunkten på Bergvik. Kunde bara inte låta bli. Hittade två tygskor som jag så gärna skulle vilja ha med mig hem. Jag har ett par vita och ett par turkosa men nu skulle jag vilja utöka samlingen med ett par gammelrosa och ett par röda. Skulle vilja köpa ett par vita sneakers också + fler pumps... Vad prioriterar man!?

Röda och rosa:


Och jag kan inte riktigt låta bli att tycka att dessa är söta.
Tänk: en vanliga dag på stan. Varför inte?!

Vårskor, ja tack!

Jag är så sugen på att köpa fler pumps! Eller ja, vårskor av alla dess slag!
Dessa vore inte fel!

Mycket att göra!!!

Idag har jag varit iväg till Vårdcentralen. Har fått några kontiga utslag runt ögonen. Röda och lite svullna. Jättekonstigt är det. Läkaren visste inte heller vad de kunde var men jag fick en salva som jag ska smörja på 2ggr/dag. Hoppas de försvinner fort! Nu ska jag strax iväg till jobbet. En kort dag idag. 16-20 inte så kul tid kanske men vad gör man. På måndag ska jag till Göteborg för att lämna in arbetsproverna. Efter det ska jag se till att träffa alla som jag har dragit på. Har haft så otroligt mycket att göra med både arbetsproverna och jobbet och nu utslagen. Ska bli skönt att få träffa vänner igen! Puss på er!

Vid skrivbordet hela dagarna

Mina lediga dagar spenderar jag vid skrivbordet. Håller på med arbetsprover till en skola i Göteborg. Ska åka ned på måndag och lämna in det. Men nu har jag fått jobb dagarna efter så det får bli en dagstur dit ner. Annars hade jag ju kunnat hälsa på både syster och Matilda. Jobbar nämligen i helgen så jag kan inte åka tidigare heller.

Dessa veckor som vart nu har jag inte hunnit träna alls mycket. Har hunnit med dansen men det är allt. Alla andra lediga minuter och timmar har jag som sagt spenderat med en penna, ett limstift eller en sax i handen. Men nästa vecka (i alla fall slutet av den) ska jag iväg o träna! Nu ska jag laga mat. Något med kyckling, cachewnötter, pasta, majs, zuccini och sallad får det bli.

Isalina ½år (4 februari)

Har äntligen fått blderna av Helena från Isalinas halvårsdag. På första bilden är det jag, Isalina och hennes farmor Gittan. På andra bilden är det jag och Isalina när hon somnade i min famn. Och sista bilden är så söt, Isalina såklart!





Barnvakt!

Igår var jag barnvakt åt Isalina. Vi lekte i tre timmar. Har bilder från igår också som kommer upp senare. Den här bilden tog Helena på mig för någon vecka sedan när Isalina somnade i mitt knä efter att jag gett henne mat. Katten Nemo ville också sova hos mig. Så här är vi alla tre. Jag, Isalina och Nemo!