Rosa pumps, ja tack!

Var inne o kikade på denna blogg: http://mariavuitton.blogg.se/  och fastnade verkligen för dessa skorna. De är verkligen såå nice! Rosa pumps skulle sitta fint på mina fötter!

Visit: sn.blogg.se

Sanna, min kusin har lagt ut Youtubeklipp på sin blogg. Kollade på dem. De är verkligen så duktiga. Alla borde se klippen, de borde bli kända. sn.blogg.se !

Ska ta en sväng på stan innan jobbet idag. Tänkte kika på skor till dansen. Hoppas jag hittar några!


Jag älskar er djupt!

Någon gång i framtiden så vet jag innerst inne att jag måste sälja mina hästar. Även om jag inte rider särskillt ofta nu så känns det hårt ändå. De är mina barn! Har pratat med en tjej som bor i Karlstad som är intressrad av Turbo. Hon var här igår och tittade på honom. Och hon ska antagligen provrida honom någon dag framöver. Hennes mamma var också intresserad av ridning. Hur mycket orkar en liten d-ponny? Har läst på internet att maxvikten är ca 75-80kg men Turbo är ju en lite en d-ponny så klarar han så mycket? Fast han har ju islänning i sig och de klarar ju mer så jag vet inte. Vill ju inte att någon som är för tung ska rida honom. Tjejen som var här igår verkade iallfall jätte trevlig och Turbo verkade också gilla henne. De var lugna och snälla. Men det skär i mitt hjäta att tänka på allt. Vad händer med Misty? Om man säljer henne som sällskapshäst vet man ju aldrig om de rider henne ändå. Fast vi sagt att de inte får. Vill någon ha en endast sällskapshäst som man aldrig kommer få rida på? Skulle hellst vilja att de gick tillsammans för alltid! De har ju nästan alltid varit ihop!


Syrran o Misty, Jag o Turbo!




Sport

Var inne på denna sida förut. Kika in du med: http://www.slimshopping.se/text/161.

Idag var jag och P på stan. Patrik köpte en vindtät jacka som han ska ha när han springer + ett par träningsbyxor och en värsting pulsklocka. Jag inhandlade ett par halvlånga träningsbyxor. Så nu måste vi verkligen hålla igång!

Mina byxor o Patriks vindjacka:


Dansen är tyvärr inställd imorgon... Men imorgon ska jag rida iallafall + att jag o P var o träbade riktigt hårt idag!

Turkiskoljetavla

Mycket har hänt men jag orkar inte skriva allt nu. Lägger upp en bild på mig o Matilda från hennes födelsedag:
image1005
Agni plattade håret på mig. Så platt som det var då har det aldrig någonsin förut varit. Skulle kunna tro att hon är frisör. Det till och med höll sig rakt!

Jag o P <3

Igår hade jag och min älskling det alldeles underbart!

Dagen igår började med att jag hade utvecklingssamtal med min chef i över 2,5 timmar. Tiden gick fort men shit vad man måste babblat mycket. Sedan åkte jag hem och hämtade p och vi åkte ned till stan. Käkade lunch på Kebabhouse. Bolognese, mumma vad gott de var! Sedan gick vi en sväng på stan. Patrik inhandlade en sladd till tv som vanligt och jag köpte en tröja som vanligt. Rea på Gina. När maten sjunkigt ned i magen åkte vi till badhuset och simmade. Hjälp va jobbigt det var att simma. Vi fick ta paus flera gånger efter några varv. Andra simmade på som maskiner. Efter badet åkte vi hem och spelade Karlstadspelet. Hade svårt att somna igår eftersom vi babblade hela tiden. Vi kom på massa saker att disskutera så vi hade svårt att ge oss, men mysigt var det iallafall!!!

Idag åker jag o Agni till Götet. Tar med kameran, så det kan bli lite bilder. Shopping, mys och party hoppas jag på.

Det bara är så, I love it!

image1004


Baka bullar, mums vad gott!

image1003Igår åkte jag in till Morfar för att kika in hans nya lägenhet. Shit vad fin! Avis är vad jag är! Han verkade glad över att ha flyttat dit så bättre kan det nog inte bli. Sedan åkte jag o Patrik till gymmet. P skulle springa i en timme så jag fick göra saker själv och då var det inte lika kul. Men jag sprang lika länge som jag hade satt mitt mål till iaf och det är ju bra och sedan tränade jag mage, rygg, olika armmsukler och sånt. Efter träningen bakade vi bullar. Mumma. Gjorde bulldegen och jag åt nog lite för mycket. Är inte så mysigt att rapa jäst efteråt men det är det värt för så gott tycker jag att det är. Råkade stoppa in första bullplåten utan att ha penslat på ägg och pälsocker men P kom på det så pass tidigt så vi tog ut dem igen och penslade på dem. Jag hade läst att ugnen skulle stå på 200*C och jag var helt säker på att det var rätt. Problemet var att jag hade läst på fel ställe. 200*C om man skulle göra längder och 250*C om man skulle göra bullar. Så första plåten var nog inne i 15-20 min. Men goda blev dem iallfall! Andra plåten blev helt rätt iaf. Gjorde både kanel- och vaniljbullar. Mums! Åkte hem hit och käkade taco efteråt. Idag har jag vart på stan med Agni och letat födelsedagspresent till göteborgaren Matilda. Vi ska dit till helgen och fira hennes dag, så vi fick tag i en jätte bra present! Ikväll blir det dans! Känns som att jag har glömt bort hur man dansar. Malle ska inte vara med kväll. Hoppas hon blir med de andra gångerna! Håller på att förbereda mig inför mitt utvecklingssamtal som jag ska ha med chefen imorgon. Var mycket att läsa och gå igenom innan. Men jag tror jag iaf fattar poängen. Haha.

Trångt i garderoben?

Åkte hem till P igår kväll. Skulle se på film. Jag fick ju äntligen bestämma och jag bestämde att det skulle vara en komedi. Vi valde ihop Trångt i kistan. Ingen av oss fattade humorn så vi stängde av och såg på tv istället. Patrik var söt imorse och följde med upp och käkade frulle innan jag for till jobbet. Började 9,45. Tidigt för mig nu de. Haha. Efter jobbet tog vi en sväng på Ikea... köpte lådor för att ha under sängen. Har redan fyra men nu tänkte jag att jag skulle rensa så jag köpte två nya lådor i plast. Köpte även två galgar som jag ska hänga jeansen på. Tycker de tar sådan plats i garderoben så fler jeans på en galge vore väl inte fel. Kjolar kan ju också hängas där. Sedan åkte vi till Bergvik och käkade glass. Det är verkligen såå gott med mjukglass och en kula. Mumma. Imorgon ska jag till Morfar och kolla in hans nya lya. Och sedan blir det gym i två timmar och sedan bullbak.


Äntligen sol!

Har precis varit ute lite. Älskar sol så jag känner mig glad idag! Synd att jag ska jobba bara.
Tänk dig sol. Tänk dig värme, riktig värme. Tänk dig bikini. Tänk dig hav. Tänk dig en strand. Tänk dig en solstol. Tänk dig en drink. Ååå vad jag längtar till sommaren!



I <3 Design

image987Det är min helg nu så jag jobbar på s-rum. Fick dock hoppa in i kassan idag eftersom allt folk kom på en och samma gång. Har kikat runt på lite olika utbildningar. Vet inte ens om jag vill läsa till hösten men kika kan man ju alltid. Har fastnat lite för en ky-utbildning och en folkhögskolelinje. Den senare "blir" man ju inget av men vore väldigt intressant att gå. I love design och inredning! Har hittat några korta kurser som man betalar för att få gå, men på de flesta står det inget startdatum och då vet man ju inte när de ska börja, dumt. Något sånt skulle man ju kunna syssla med nu, samtidigt som jag jobbar. Får sova på saken några nätter. Imorgon blir det jobb och sedan åker jag o min P hem och käkar taco med min familj och sedan åker vi nog hem till honom och glor på film. Jag skulle få välja!


Gym, gym och åter gym

Var super kul på gymmet igår. Patrik peppar mig och det är jätte bra! Har ju så klart lite ont i kroppen idag men det är det värt. Fick för oss att köpa en var sin proteindrink efter träningen. Frågade om de tog kort men de gjorde de ju inte. Men eftersom vi är "jobbgrannar" så fick vi en varsin chockladdrink. Den var väldigt god men väldigt mättande. Stretchade inne på pb efteråt. När jag kom hem så hade Mammi lagat finmiddag så det var bara att vänta på att Pappa o Tette skulle kliva innanför dörren. Hann ut i stallet och ta hand om hästarna och duscha innan Let's Dance. Go Karl-Petter!

På tisdag blir det bullbak med P <3
image986
Gol -07

Mossvikenfruar!

Av min underbara Matilda fick jag bland annat en bok vid namn Mossvikenfruar när jag fyllde 20. Hon tycker att det är kul att jag har börjat läsa böcker eftersom hon också gillar det. Igår läste jag ut den, kunde inte sluta läsa. Den var jätte bra. Den tycker jag alla ska läsa! Tack Tussen!


Mer hår:
Känns som att håret syns lite mer idag. Tycker jag ser slingorna bättre idag. Ska tvätta det ikväll efter gymmet. Hoppas färgen håller sig fin länge. Det bruna går lite mot rött. I Like It!


Honeycut!

image976Klockan 10,00 satte jag mig i frisörstolen och började diskutera mitt hår med Linn på Honeycut. Hon förstod precis vad jag menade och började blanda färger. Hon gjorde det brunt i botten och blonda tunna slingor i överhåret. Kallblond, varm/guldblond och beige. Och mellan de slingorna är det brunt. Blev väldigt väldigt nöjd. Blev lite mörkare än vad jag tänkt mig men det gör inget alls. Är jätte nöjd. Hon klippte bort det slitna, och det var faktiskt inte så mycket. Eftersom jag vill spara ut så vill jag ju inte klippa "onödigt" mycket. Efter klippningen åkte jag hem till P och vi drog iväg till Maxi. Köpte saker till pizzan vi skulle baka. Kolla pizzabilden lägre ned och skåda vad nyttig. Skinka, champinjoner, paprika, morötter, palsternacka, rockula, majs, köttfärs och sockerärter. Det var väl inte dåligt med grönsaker som vi fick slängde på pizzan? Den var så matig så jag orkade bara halva min del. Här kommer iaf "före och efter" bilder på mig. Inte så super bra bilder men det syns lite skillnad iaf.

Före:


Efter:


Pizza:



Igår började mitt nya liv!

Igår var jag på gym för första gången i hela mitt liv. Har alltid sagt att sånt är inte min grej. Men igår tog jag och Patrik oss i kragen och gick till gymmet. Det var faktiskt jätte kul. Eller inte först, hade inte förväntat mig så mycket folk, det var nästan fullt. Och vi började med att cykla. Jag höll på att ge upp nästan direkt för så kul är det inte att cykla. Jag vill ju inte ha benmusikler, bara arm-, mage- och rumpmuskler tack! Sedan testade vi på maskinerna. Patrik hade ju vart där förut så han fick visa mig hur man gjorde och vad de tränade. Använde olika muskelmaskiner och lite springmaskiner. Shit vilka spända armmuskler jag fick. Jag som klagade på alla killar i början som drog upp shortsen eller t-shirten för att kolla på sina muskler så gjorde jag nästan så själv i slutet. Har aldrig sett dem så stora förut, det var kul. Vi stretschade lite grann igår men tydligen inte tillräckligt. Shit vilken träningsverk jag har i armarna. Men inte benen och magen och de andra delarna på kroppen, bara armarna. Ska dansa en gång i veckan och gymma en gång i veckan. Vill inte ha för höga krav på mig själv för då vet jag att jag aldrig kommer klara det. Men det är iaf mer än vad jag tränat förut. Men denna vecka blir det gym två gånger eftersom dansen inte börjat ännu. Den kör nog igång nästan vecka eller veckan efter. Ska ringa dit imorgon. Imorgon blir det fresten frisören också. Får se om jag vågar lägga upp någon bild på mig. Men bara om jag är nöjd så klart. Ska skriva ut en bild eller köpa en tidning idag så jag kan ta med det till frisören. Så hon förstår hur jag vill se ut när jag går där ifrån. Spännande. Så när vi ses i Götet Matilda, så är jag en stor muskelknutte med ny färgat hår.

Self tanning lotion

Måste få slå ett slag för min nya brun-utan-sol-lotion. Tycker den är jätte bra. Har inte smörjt mig så många gånger men såg resultat direkt. Känner mig oerhört mycket fräschare när jag är lite brun.




12/1-07 Partay!

Igår började kvällen hos Camilla och Linnéa. Käkade pizza o drack vin. Sedan var det Nöjes som gällde.

Hos Camilla:



Jag och Matilda är tillbaka!:


Nöjes:


Matilda och Erik, Patrik o Jag, Glad Jonas, Glad Sebbe, Anna o Jag, Killarna smider planer?, Dea o Jag!

Bilddagboken...

Jag använde ju bilddagboken ett tag och nu hade jag fått mail om att det hade varit intrång i deras databas eller vad det nu var. Så de ville att man skulle ändra lösenord både på deras sida och om man använde det på flera ställen. Så nu har jag hittat på massa olika nya lösenord till mina olika sidor som jag använder. Ska nog börja byta lösen ofta, kanske lite svårare att komma ihåg men det känns väldigt mycket säkrare. Ett tips till alla: BYT!



Hår har betydelse

Ska ju till frisören nu under nästa vecka. Kanske bli någon av dessa frisyrer.. Eller? Haha, ne ska nog hålla mig till det jag har funderat på ett tag.


Puss!
image958

RENSA Garderoben

Jag har ju köpt endel nya kläder nu. Så nu har jag rensat garderoben från gammaltgroll. Har nu slängt ut:
3 Jackor
3 Långärmade t-shirts
7 Tjocktröjor
4 T-shirt
11 Linnen
2 Jeans


Kollade runt i min kamera och märkte att jag hade glömt att lägga in bilderna från Juldagen på datorn. Så här kommer några. I vår släkt umgås killar med killar och tjejer med tjejer.. Eller? Ser ut så på bilderna iallafall. Bilderna längst ned är på mina bröder Daniel och André och sedan Pappa.


Nyttig och kläder!

Igår på morgonen fick jag ett sms av posten att mina saker från Ellos hade kommit så jag kunde komma och hämta dem. Jag slängde på mig kläder och satte mig i bilen med ett stort leende. Men när jag skulle hämta ut de sa de att de inte får någon leverans för ens kl 14. Så det var bara att åka hem igen och åka dit lite senare. Då åkte jag o Mamma dit tillsammans. Mamma som har slutat röka har gått upp i vikt och ska nu kämpa för att få tillbaka sin vanliga kroppsform. Så vi köpte massa grönsaker och go green. Hämtade ut kläderna också såklart! Så när vi kom hem testade vi kläderna. Till min bevikelse kände jag mig som en psykopassient i min vita skjortklänning + att shortsen var för stora. Men tunikan och parkasen passa jätte bra! Till mat blev det lite spagetti, köttfärssås (utan grädde och onyttigheter), go green (med bönor, tomat, chili, lök m.m.) majs och champinjoner. Jag som aldrig smakat på bönor förut tyckte det var helt ok. Smakade ju typ inget. Smakade en kikärta i Örebro, Matilda och Agni nästan tvingade mig. Men hade de inte gjort de hade jag nog aldrig smakat bönorna igår, så tack vänner! Sedan åkte jag in till stan och köpte mig brun-utan-sol-lotion och skrubbtillbehör och ansiktsmask. Så igår när jag kom hem efter stan så duschade jag, skrubbade mig, rakade benen, hårinpackning, ansiktsmask och sedan smörjde jag in mig med vanlig hudlotion och efter en halvtimme med brun-utan-sol-lotionen. Fick sova i svarta kläder så att de inte skulle färga av sig på min nya pyjamas. Vaknade upp i mose och var lite brunare. Har nu smörjt mig med vanlig och med den en gång till. Blir brunare i ansiktet än på kroppen så imorgon blir det bara kroppen. Känns bra att var lite brunare allafall! Tack (vem man nu ska tacka) för att man kan bli brun! Känner mig äcklig och ful när jag är svenskblek. Tänk att få var brun året runt, lyx!


Här är kläderna som jag skickade efter från Ellos.se. Mina färger är de till höger.





Köpte mig en kjol från Gina igår också. Tar nog den på lördag då vi ska vara hemma hos Cammi. Kanske inte världens bästa bild men det är en dragkedja i mitten på kjolen, fickor på sidan, ska sitta lite över midjan och är ganska kort. Frågan är bara vad jag ska ha upptill. Kanske blir något av det jag köpte i Öre.

I Örebro!

Idag har vi flickor varit i Örebro på en lite utflykt. Har varit super mysigt! Käkat god mat, ätit glass, shoppat massa fina saker och haft det mys. Den vita skjortan gjorde sig tyvärr inte så bra på bild. Är inte så genomskinlig i verkligheten. Köpte mig en klocka som jag är väldigt nöjd över. Är glad för alla mina inköp. Matilda och Agni shoppade också endel. Bla köpte Matilda också I<3Trees tröjan och den rosa "biltröjan"!!!





Bild 1: Matilda på en bro på väg in till Stortorget. Nr 2: Glass. Nr 3: Kändisar går också på toa. Nr 4: GPSen tog oss framåt.
Bild 5&6: Vit lång skjort/blus med pälor på. Nr 7&8: Rosa t-shirt.
Bild 9: I<3Trees Nr 10: prickigt linne Nr 11&12: Örhängena
Bild 13%14: Min nya klocka! (grön detalj runt om)

Att shoppa gör mig lycklig!

image914Jag o Patrik var på stan idag. Lovade Agni att inte inhandla något eftersom vi ska till Örebro imorgon. Men jag köpte två till cocktailglas. Fick två (en rosa och en blå) av Patrik i julklapp men jag ville ha fler så nu har jag fyra. Två av varje, fint! + att när jag var in på Åhlens fastnade jag för en tröja. En enkel benvit tröja med underbart material. Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder. Den stora bilden är "dagens outfit" och resten är lite från fikat i torsdags med Matilda och Agni och tröjan så klart. Jag o Patrik satt o mös på Åhlens cafét idag, fint där inne!Imorgon ska jag, Agni och Matilda ta oss en tur till Örebro. Som en lite utflykt. Så jag hoppas att jag finner mina drömjeans där.



Love clothes!

Innan jobbet imorse slog jag mig ned vid datorn och beställde mina efterlängtade kläder från Ellos.se. Beställde Hm-katalogen herrom dagen, så jag kommer säkert betälla saker där i från också. Både Therese o Matilda har skvallrat om att det fanns väldigt fina saker där med. Det skulle ta 7-10 dagar att få hem kläderna. När de kommer så lägger jag ut dem här, varesig de passar eller inte.


Bee Movie

I onsdags var jag o Patrik på bio. Har alltid problem med vad jag ska ha på mig när jag ska på bio. Men denna gången såg jag på internet att det bara var tio pers som bokat till samma bio som oss så både jag o Patrik trodde det skulle vara lite dött, det var ju ändå torsdag. Men, när vi kom dit så var det massvis med folk o lång kö. Även om vi var sena så fick vi iaf våra platser. Men det är aldrig roligt med mycket folk när man känner sig trist i kläderna och ful i håret. Filmen var helt ok, inte så mycket mer. Mest en faktafilm skulle jag säga. Ibland kändes den lite B och ibland rätt rolig!

Frisör!

image904

image909

Efter underbart o mysigt fika tillsammans med Matilda och Agni på T så gick vi till frisören och beställde tid. Så om ca 2 veckor ska jag klippa mig (topparna) och färga håret. Blev hos min favvofrisör så jag hoppas på att det blir fint. Ska nog färga det brunt i grunden och sedan några ljusare blonda/bruna slingor. Typ som bildera på Jessica Alba och Victoria Beckham.

Ellos

image902

Ska skicka efter endel kläder från Ellos. Bland annat denna fina tunika.

Hoppas på att P vill ha den här skjortan också!


Desperate Housewives

image900

Ser på Desperate Housewives som aldrig förr. Är inne på disc 4, Seasion 1. Måste köpa seasion 2 och 3 också när jag är klar med ettan!