På Facebook

Har precis lagt ut fler bilder på facebook från Skiathos. Lättare att lägga ut fler bilder där... Ska till jobbet om en timme. Dags att börja göra sig i ordning. Ska gå ut en sväng innan och ta lite frisk luft, aldrig fel det!


Me and my sweetheart

Jag och Turbo


Om en stund...

När syrran och mamma kommer hem från stan, då ska jag ta mig en ridtur. Varför jag väntar på att de ska komma hem är för att jag vill att de tar kort när jag rider min Tubbe. Eftersom vi ska sälja hästarna så vill ja ha så mycket kort på dem som möjligt! Kanske kommer upp någon bild sen om de blir bra.

Ikväll ska jag o syrran till Daniel och Helena. Dags att hälsa på vår brorsdotter igen så klart! Har inte gjort det sen jag kom hem från Grekland. Längtar efter att få träffa henne, lilla prinsessan!

Kammade för en gångs skull mitt hår idag. Oj vad långt det hade blivit. Känns så nu iaf. Kanske känns kortare efter duschen sen, det vet man aldrig. Men det får gärna växa mera!


IQ-test

Var in på Malles blogg som jag alltid är. Hon hade lagt upp en sida öm iqtest. Övervägde länge om jag skulle göra det eller inte. Tillslut gjorde jag det. Och fick ett överförväntan bra resultat. Låg närmre hög än övernormal. Det ni!

Vårt hotell precis vid havet!


Resa till Skiathos

Resan till Skiathos har varit helt underbar. Bara mass sol, bad, lugnt och skönt. Ätit och druckit gott. Solat och sovit precis när vi velat. Vi var på stadsvandring i den gamla staden som var uppbyggd som en labyrint, så det var tur att vi hade guid annars hade vi aldrig hittat ut igen. En dag tog vi bussen till en annan strand som låg ca 15 bussminuter bort. Där var stranden lite vitare och vattnet jätteklart. Vattet var otroligt klart! Det var precis som att bada i svenskt kranvatten. Och mjuk sandbotten var det också. Det bästa av allt var att stranden låg precis vid hotellet. Vi hade valt att boka hotell utan pool, eftersom vi har pool hemma känns det inte särskillt viktigt. Och det var så värt att byta ut poolen mot den vackra trädgården som vi hade. Massvis med lime, citroner, tomater, solroser, vindruvor och massa mer fanns där. Vi gick igenom trädgården när vi gick till stranden. Bilderna är ett urplock från hela resan!





I'm back


Nu har vi varit på Skiathos i en vecka. Har varit helt underbart!
Fler bilder och om hur vi har haft det kommer senare.

Mot Greklands finaste ö

Inatt åker vi till Arlanda för att sedan sätta oss på flyget till en av Greklands vackrast öar, som jag har hört iallafall! Vaknade självklart med halsont idag och har haft ont hela dagen. Hoppas det går över fort. Vill inte vara sjuk när jag ska ligga i solen och glassa. Har packat klart nu men vill ändå inte stänga ihop resväskan ifall jag skulle ha glömt något. Den är nästan helt full så för mycket shopping får det inte bli där nere. Ska ta massvis med kort så med bilder kommer jag uppdaterna när jag kommer hem. Ha en underbar vecka för det ska jag ha!!!


Helskodda, ja tack!

Igår när jag kom hem vid åtta tiden var jag helt ensam hemma. Det är inte så jätte vanligt direkt i min familj, och speciellt inte på kvällen. Men jag gick ut till stallet och tog mig en sväng på Turbo. Han var så duktig så! Borstade och gosade med Misty också så klart. Red i syrrans helskodda ridbyxor. Var otroligt länge sedan jag red i helskodda. Helt underbart var det iaf. Det får bli dem nästa gång också. Men nästa gång blir efter Grekland skulle jag tro. Nu ska jag göra mig redo för jobbet.

Isalinas första vecka






Helena och Daniel, nyblivna föräldrar! Jag och Therese, nyblivna fastrar.
Isalina, nybliven underbar liten bebis!

Jag och mina hästar!

Turbo



Miss Optimist


Jag och Isalina


I'm back on the Internet

Nu var det över en vecka sedan som jag bloggade. Men jag har en bra ursäkt. Åskan slog ned i vår moden så det gick inte att komma ut på internet. När jag gick och kollade på modemet så hade det smält, hel knas. Vi ringde ZyXEL som märket heter, men fick inte ut ett skit efter att ha väntat i telefonkö i över 2h. Så vi åkte till Telia och köpte ett nytt och på köpet fick vi snabbare uppkoppling, inge fel med det!

Det har hänt något stort denna vecka. Min bror har fått barn! Så i måndags blev jag faster. Hon föddes den 4/8-08 klockan 15,38. Hon vägde alldeles normalt och var normallång, så hon såg ut som en bebis ska göra. Jag och syrran var där igår och hälsade på. Hon är så underbart söt! En liten flicka vid namn Isalina! Bilder kommer sen.

I tisdags så var jag och mamma och bokade resa. Vi fick för oss att ta en veckas solsemester istället för en weekend någonstans. Så v 34 bär det av till en av Greklandsöar. Ska bli så skönt att komma till solen och bara slappa.

Så det här har varit en intressant vecka. Har ridit ganska mycket också. Igår var Turbo så duktig så. Han som i vanligafall är rädd för män gick fram till grannen som om han aldrig gjort något annat. Visst är han hästkar men ändå. Framsteg kallar jag det! Tänkte jag skulle ut och rida idag också. Men väntar på att det ska bli uppehåll. Regnar inte mycket men det kommer ner något hela tiden. Får väl gå ut i regnet tillslut ändå men man kan ju hoppas på underverk.

JAG OCH MATILDA



Kikade runt lite på bilder. Hittade den här som jag gjort. Söt va. Du och jag Tussen!

Lediga dagen, igår

Igår på min lediga dag solade jag och badade så klart. Åkte in till Helena och tittade till magen. Gav henne även en klänning som syrran sytt. She loved it! Efter det tog jag och mammis en kortis på stan. De enda jag kom hem med var en cd-penna. Efter stan såg jag på ett avsnitt av Desperate. Vid åtta tiden tog jag mig en ridtur på Turbo och gick lite med Misty. Sedan var det bara duschen och sängen. I onsdags slutade jag sju och efter det tog jag mig en sväng på Bergvik. Där hittade jag massvis med underkläder som fick följa med mig hem! Ska iväg och jobba 11-19,15. Efter det ska jag hem till P och jag hoppas han har hittat på något roligt som vi ska göra. Jag hade ju min supricedag förra veckan så jag hoppas han gör något liknande...