Geocaching i Göteborg med världens bästa vän

I helgen har jag vart i Göteborg hos Matilda. Matilda är en av de vackraste människorna i världen. En helt fantastisk tjej! Vi har iaf haft en supermysig helg tillsammans med massvis av tjöt och promenader. Både igår och idag var vi ute och geocachade i närheten av där hon bor.
LÖRDAG: Matildas första geoach var gömd i en stor plastanka. Kul!
SÖNDAG: Spontan geocahcing som gick oss på nerverna. Letade över en halvtimme. När vi väl fann den hoppade vi av glädje. Minsta chachen ever!!!

tionde april tjugogundraelva

Det är april. Det är kallt. Jag är kall. Klev precis ur en värmande dusch, precis vad jag behövde för att få upp kroppstemperaturen till normal. Att vilja ha långkalsonger inomhus i 23 grader.. är det konstigt?

Kan jag kalla mig ungdom? Nu gör jag det iaf, jag är ju faktiskt bara 24. Är inte detta typiskt dagens ugndom; Tvn står på fast på ljudlös, i soffan sitter jag med datorn i knät samtidigt som musik genom min iphone och högtalare spelar. Varför nöja sig med en teknikpryl när man kan använda alla samtidigt!?

Nya tider i hallen

Förra helgen fick jag hjälp av J att få upp min klädhängare i hallen! Nu hänger vårjackorna framme, våren är mer än välkommen!

Vart tog Mars vägen?

Tyckte det precis var februari men idag är det ju aprill. Tiden går skrämmande fort ibland. Jag har iaf börja vänja mig med tanken att jag snart tar examen och slutar skolan i Jönköping. Nu är det "bara" ex-jobbet kvar. Sista svenska tentan är skriven (antagligen, resultatet har inte kommit ännu samt att man aldrig vet om man vill börja plugga igen senare).
Jag har tänkt att hålla i pengarna och inte köpa massa saker. De har gått bra. Har haft ett presentkort på en klädbutik som jag iaf har kunnat använda utan att de ens känts något i plånboken. Men igår och idag har jag shoppat. Ne, man blir inte mer lycklig av pengar, men vid sämre dagar blir man glad av att titta på fina saker och få plocka med dem hem för att sedan kunna förgylla sin kropp med dessa plagg vid ett senare tillfälle. Inte sant!? Det fungerar iallafall på mig!
Närbild på en av klänningarna jag inhandlade idag (skärpet är ett gammalt).