Nässjö - Götet

Till helgen blir det Göteborg! Längtar sååååå! Då får jag bla träffa dessa tre goá tjejer!




Nöjesfabriken = Sommargården


Sommaronsdag, Raggaetorsdag, Rockabillyfredag, Beachlördag och Krogsöndag



Enligt mig; riktigt härlig reklam oh nice skylt som har stått utan för Nöjesfabriken i Karlstad under sommaren.


Vardagshjältar!

Jag och Lina var på utflykt och skulle ta bilen från stan då kopplingen blev "förlamad". Så förklarade iaf Lina för Björn när vi ringde efter hjälp.








Björn, Daniel och Kim har tidigare hjälpt oss med diverse saker och vi är otroligt tacksamma för deras hjälp!


En blind, en döv och en stumm?

Mitt inlägg försvann, jag får väl skriva ett nytt men det får bli kortfatatt...

Idag har jag testat på hur det är att vara stumm.. eller kanske att vara blyg. Jag är hes, eller nej jag kan inte prata. Har varit hes i fler flera dagar och idag när jag vaknade upp kunde jag inte prata. Måttligt kul första skoldagen efter sommarlovet.

JAG VILL PRATA NU!!!


Älska att skratta!

Sök på Martin Timell skrattar som en tjej om du vill se ett kort klipp och få skratta!
Sök på André Wikström svenskar om du vill känna igen dig som svensk!

Sommarplågor

Gjorde precis ett test om sommarplågor genom tiderna. Fick 23 rätt av 28, inte illa. Eller så kanske det är det?!

Testet fanns på expressen.se

Lill´ Carlsson





Isalina och Daniel!

Jo, hon heter ju inte Carlsson nu hon heter ju Bornstedt men skit samma. Lik oss i Carlssonsläktet tycker jag att hon är iaf.

I love Comedy!!!

Sitter och kollar på massa komediklipp på Youtube samtidigt som jag har Ernst i bakgrunden. Nour el refai, Özz Nujen, Magnus Betnér och Thomas Järvheden och många fler..  så bra!!!

Håll tummarna för sol, jag ska fota!

IDAG DELAS IKEAKATALOGEN UT PÅ STAN! Om någon skule ha missat det.

Idag kommer Lena och Marie hit för lite lunch. Sedan tänkte jag ta bilen ut till Hammarö för att hälsa på Turbo, min förra häst. Längtar efter honom så det ska bli mysigt. Efter det tänkte jag ta cykeln till brorsan och umgås med han och Isalina. Denna gången ska jag försöka komma ihåg att ta med min systemkamera så jag kan ta lite foton på den söta lilla ungen! Ska även ta med den till Hammarö!

"We have always eat"

Gött, då har man fått öva lite på sin engelska idag då. Var på Habibi och sedan på Koriander med Lina och Sandra från jobbet + några fler bla en kompis till Lina som är från Irland. Han kan ingen svenska vilken gjorde att vi mestadels pratade engelska.

Berättade för honom (och de andra) att vi i Karlstad gärna säger "Jag ska jämt gå på toa", "Vi ska jämt sätta på oss kläder", "Jag har jämt ätit". För er som inte vet, betyder detta inte att vi alltid ska gå på toa/sätta på oss kläder eller att vi alltid har ätit utan mer "Jag ska bara gå på toa", Vi ska bara sätta på oss kläder" "Jag har precis ätit". Alltingen kan man helt enkelt plocka bort ordet "jämt" för att förstå eller byta ut det till "bara/precis". Skit samma.

Det jag skulle komma fram till vara att när jag och Mamma var på Rhodos nu för nån vecka sedan så gick vi runt på gatorna på kvällen. Servitörer kommer fram och vill att vi ska välja just deras restaurang. En kväll kläckte mamma ur sig ; "We have always eat". Både jag mamma och antagligen servitören fick sig ett gott skratt när vi faktiskt insåg vad hon sagt. Han trodde nog att vi alltid åt mat, fast vad mamma egentligen menade var att vi precis käkat. Det kallar jag riktigt svengelska på värmlänsktvis!





Mamma på Rhodos 2010.

Stadsbor

Tycker faktiskt att detta kort beskriver ganska bra hur mina föräldrar har anpassat sig efter stadslivet. Pappa vid en bärbar dator och mamma på hugget med två väskor.


Grillmys

Sista sommarlovsveckan.. På både gott och ont..

Ska strax sätta mig på cykel (pappas nya som han inhandlade igår) och cykla iväg till Norrstrand för att boka massagetid. Tänkte det kunde vara skönt att unna sig det innan skolstarten. Sen ska jag åter igen försöka ringa om praktik. Får ser om det kan ge något resultat denna gången mer än; "hon har fortfarande semester".

I lördags var vi hemma hos Sannas pojkvän André och grillade. Efter det var vi på Ankan där jag träffade Adam från PUM.





Rhodos 2010 - Aquarium View

Hotellrum med balkong på femtevåningen med denna utsikt var inte helt fel. Vi bodde på hotell Aquarium View ute på udden på i Rhodos stad. Mitt mellan Elli- och Windybeach.














Tre saker du inte ska ha på dig när du plockar svamp

Igår var jag, mamma och pappa i huset för sista gången. Städningen var gjord och det var alldeles tomt. Kändes jobbigt att lämna katterna då de "ingår" i huset. Stallkatter kan man inte direkt flytta med till en lgh i stan. Mamma och jag tog oss en promme i skogen för att plocka svamp. Jag hade inte planerat att följa med ut i skogen men de blev så ändå.

Tre saker du inte ha på dig när plockar svamp:
1. Solglasögon på huvudet - De åker bara ner på näsan när du lutar dig framåt för att plocka svampen.
2. Korta shorts - Du blir både myggbiten och grenar river på benen.
3. Ankelstrumpor - De åker ner och du får skavsår.


Daniel, Emelie, Therese, André

Nu är det nog sista gången jag sitter vid denna dator. Har köpt en bärbar dator till mina föräldrar nu, så denna stora klumpiga burken slänger vi ut med glädje!

Idag har jag träffat André, och syrran och Jon har åkt tillbaka till Götet. Ikväll blir det att fira Isalinas fördelsedag i förskott. Imogon blir det jobba 11-18. Tisdag blir det att packa och på onsdag så drar jag från Swea rike ett tag! Ska bli gött!

Syskonen Carlsson! Taget för kanske 2 år sedan!? Det var iaf på min födelsedag, där av en rosett runt midjan.