Riverside Blues band!

Jag är sugen på ny mobil. Har kollat på en mobil nu ett tag och väntat på att den ska komma ut i en annan färg. Nu har den gjort det men jag tverkar lite ändå. Kanske beror det på att jag inte sett just den färgen i verkligheten eller så är det för att både Matilda och Camilla redan köpt den. Men spelar det egentligen någon roll, om man har samma mobil i samma färg? Vad tycker ni? Har hittat den på internet för ett lite billigar pris men jag ska nog åka in och kika på den idag innan jobbet för att få se den i verklgheten först innan jag bestämmer mig för bu eller bä.

Igår efter jobbet åkte jag hem en snabbis och bytte kläder, sedan for jag in till stan igen och kollade när Riverside Blues band spelade.

Riverside Blues band!



Två bilder från när vi var hos Patirks farfar Gunnar.



Två bilder från i onsdags. (Matilda sitter och göttar sig i massagestolen.)

House

Igår gick dagen alldeles för fort. Jag o Mamma åkte och hälsade på Morfar en liten stund, sedan åkte jag hem till Matilda. Vi hade tänkt att gå på promenad men vi glömde bort tiden när vi satt och tjattrade. Vi åkte hem en sväng till mig och käkade hamburgare. Sedan åkte vi in till Agni och satt och tjötade där istället. Dansade igår också, house. Så o hjälp vilken träningsverk jag har i vaderna. Kan knappt gå, och absolut inte i trappor. Har till och med träningsverk i fötterna. Jag hade tänkt att ta det lite lungt på dansen igår eftersom jag har ont i halsen och så, men det gick inte alls när man dansade house. Det var riktigt jobbigt och kul!

So sweet!

image1180

Jag & Matilda!

Vakande vid åtta idag och hade ont i halsen, inte ett dugg kul. Jag var ju sjuk för inte alls länge sedan. Men nu är det syrran som smittat mig och det är jag helt säker på. Idag ska jag o Matilda hitta på något. Undra vad det blir...

image1179

Mina rosa pumps!

image1177

Lägger upp en bild på mina rosa pumps. Söta va?!

Ansiktsmask

image1176Har varit inne och tränat tillsammans med Patrik. Man känner mig så skön i kroppen efter att ha varit på gymmet. Nu har jag duschat, haft hårinpackning, skrubbat mig och nu sitter jag här med ansiktsmask. Lermask till och med, så jag är alldeles gråbrun i ansiktet. Så nu snart är jag så ren som det går att bli!

Imorgon ska vi till Ps farfar: utforska Hagfors och kolla på hockyn. På tisdag blir det träning igen och då har vi tvingat med Maria, Patrik syster. Vore kul om hon satte igång med träningen så man har fler att träna med. Och på onsdag ska jag träffa min favorit tjej Matilda! Fick fresten ett roligt sms av henne idag:

"Jag har tappat min telefonen i toan :P den verkar funka förutom att skärmen är alldeles gråflammig. Puss"

Så som i himmelen

Filmen Så som i himmelen har jag sett flera gånger och nu såg jag den igen. Det är en film jag aldrig kan sluta gråta till. Det är en film alla måste se och det hoppas jag alla redan gjort!


Yes Jeans!




Jag fick tag på ett par jeans + att syrran handlade massor. Jeanskjol, skor och två tröjor. Jag är iaf nöjd med mitt inköp. Mina rosa pumps som är med på bilden köpte jag för en vecka sedan!!! Vårigt!

Jag vill ha nya jeans!

Nu har jag precis ätit frulle och sitter och väntar på att syrran ska hämta mig. Vi ska till stan o kika på lite grejer. Tänkte jag skulle testa jeans idag. Har tjatat ända sedan långt innan jul att jag vill ha nya jeans men har ännu inte funnit några favoriter så idag tänkte vi ge oss in i jeansträsket. Men jag måste ofta ha lite betänketid just på jeans, så det blir nog test idag och om jag hittar några så får det nog bli att inhandla dem någon dag senare. Till veckan ska jag jobba fyra dagar + att jag ska få in träning, liten resa till Ps farfar och träffa Matilda. Vet inte hur jag ska få allt att passa ihop. Nej nu ska jag pudra näsan och rulla ned till staden.

image1166














Sommar, o ja tack!

Man blir otroligt sugen på sommar när man ser en bild som denna. Det var väl för två år sedan nu tror jag. Brun och blond var jag då. Jag, posande Patik o hans syrra Maria på sommarkalas!

image1165

Födelsedagsbarn!

Jaha då sov man länge idag. Ända till halv tio. Jag som har vaknat av mig själv i flera dagar innan väckarklockan, dvs vid 8. Igår kväll åkte jag o syrran hem till Daniel o Helena. Han fyller nämligen år idag så vi firade honom med lite blommor och godis. Idag ska jag hem till P och fira hans pappa som också fyller år idag. Så nu ska jag ner och äte frulle. Smörgås med salami, gurka och paprika. Mums vad gott och nyttigt det lät!

Grattis Brorsan och L-E!

Plaza






Det var förfest, det var charader, det var chefer i paljetter, det var karaoke med tillbehör (jo, det är vad ni tror det är på bilden), det var Herreys, det var poserbilder och massa dans!

Påskpussar till alla som kommer hem

Igår var jag riktigt duktig. Vaknade en timme innan klockan skulle ringa. Kände mig pigg så jag klev upp och började städa övervåningen. Sedan var det frulle och jobbet som gällde. Direkt efter jobbet (19.15) åkte jag o P till gymmet och var där till stängning. Så jag höll igång hela dagen. Men då slapp jag iaf städa idag på min lediga dag. Jag o Mammi har varit o handlat påskmat nu och strax ska vi åka in till stan o hämta syrran vid tåget. Lunch med hela familjen på stan ska det bli också. Mys det. Bilder från helgen kommer upp snart, när jag får tiden att räcka till. Tussen kommer hem i påsk också. Jag är ledig i helgen, det ska bli gött det!

Bamse var på besök på jobbet under sportlovsveckan!

image1149

Har du solat i natt?

Det frågade Pappa mig när jag klev upp imorse. Jag blev kanske lite för brun på en gång. Smörjde mig med brun-utan-sol två gånger igår. Kanske skulle ha väntat till idag. Men nu är det redan gjort. Är sugen på min kaka som jag bakade igår, men det får vänta till i eftermiddag när det är fikadags! Nu ska jag kamma håret? och kleta på lite mascara innan jaf ska fara till jobbet. Det vore väl typiskt mig om jag glömde kakan hemma...


Sola i Karlstad
image1148

Fredagsfika

Jajjemen imorgon är det jag som står för fredagsfika på kök. Det är bara vår avdelning som har fredagsfika så de andra är måttligt avundsjuka. Så nu står kakan i ugnen och jag väntar på att den ska bli färdig. Bakar (enligt mig) Solskenskaka. Det är nästan som sockerkaka fast med "klet" inuti. De som smakat vet vad gott det är. Så idag har jag ätit smet, vilket är halva nöjet! Jobbar väldigt mycket nu så det känns som att jag inte ens hinner kolla min mail, vilket tar bara någon minut. Igår jobbade jag 9,30-20,10 och sedan åkte jag dirket iväg till dansen som var 20,30-21,40. Sedan var det bara hem och laga lunchlåda och göra annat. Och idag fick jag gå upp tidigare för att hinna resten. Ibland kan det ju faktiskt var bra att duscha, eller vad säger ni? Nu ska jag gå ned och titta till min kära kaka. Imorgon blir det fredagsmys med Patrik (hoppas på att han går med på chips och dipp, det var faktiskt länge sedan nu)!

Stan, dagen lång

Idag har jag varit på stan hela dagen. Det började med att jag o Mammi skulle köra Mommo till tåget vid två. Sedan så fortsatte vi på stan till kl 18. Jag var beslutsam på att jag skulle köpa mig ett par skor. Jag som så otroligt gärna ville ha de rosa pumpsen fick nöja mig med ett par svarta. Men svarta går till allt och är aldrig fel. Så det var ett bra inköp ändå. Fast jag är fortfarande lite sur över de rosa. Kommer förhoppningsvis in flera olika modeller! Men efterosm jag inte fick de rosa så tyckte jag att jag fick unna mig något nytt att ha upptill till helgen. Tog sin tid det med men tillslut hittade jag en jätte fint skjortklänning. Till helgen ska det vara tema Glitter och Glamour. Men med klänningen, svarta mönstrade strumpbyxor, pumpsen och min väska jag hade på balen i trean så blir det allt glamour ändå. + make och smycken. Här är bilder på det inköpta iaf. Nu blir det Simon och Thomas!



Sambo

I helgen så har jag o P provat på att vara sambo, nästan iaf. Mammi o Pappi var i Götet hos sis så vi var ensamma hemma och lagade vår egen mat. Haha. I lördags var det långtur på stan. Jag var helt inställd på att köpa mina efterlängtade rosa lackpumps. Men där fick man för att man har så små fötter. De fanns inte i 36 och 37 var alldeles för stor. Fan, jag som så gärna ville ha dem. Men Patrik var på G så han fick tag på ett par jätte snygga skor + en jacka. Kan ni tänka er, han shoppade mer än mig! Jag fick tag på ett par skor iaf. Från KapAhl, 5:-. Kunde inte motstå priset.



Efter stan så åkte vi hem o lagade mat. Bakadpotatis med räkor, rostbiff och stekta zuccini. Å det var så gott så nu vill jag äta det varje dag. Haha. Sedan var det Melodifestivalen och vi röstade på Nordman så Carola inte skulle gå vidare. Tycket det var så skönt att de inte gick vidare. Stackars dem, men ändå. Idag har vi inte gjort så mycket. Åt goda baguetter till frukost med sallad och räkor i och sedan åkte vi in till Morfar en stund. Det är alltid uppskattat!


Här kommer typ alla bilder från Töcksfors. Eller ja, på vägen dit iaf.






Tack för en underbar helg Älskling!

Utflykt!

Igår var jag o P på en lite utflykt. Egentlign hade vi tänkt att åka till hans farfar men han var upptagen så det gick inte. Så vi tog bilen och åkte till Åjäng och Töcksfors. En liten mysig utflykt så. Vi stannade på vägen vid ett jätte fint ställe där vi tog lite kort (kommer upp senare). Sedan fortsatte vi till Årjäng där vi käkade mosbricka och kikade i en affär där Patrik hittade ett par skitsnygga jeans som han köpte. Tighta och smala. Really nice! Väl i Töcksfors köpte jag ett linne från Cubus. Det är vitt men stilen är jätte fin (bild kommer nog). En glass och en klubba slank ned i magen också. När mörkret hade börjat falla satte vi oss i bilen och for hem. En jätte mysig dag!

Vi i staden

Idag har jag o Patrik vart på stan o lallat. Fick dock inte med oss något hem förutom mätta magar.


Solsken

Känner mig lite friskare idag, inte helt men iaf bättre än igår. Nu ska jag in till Patrik. Vi ska en sväng på stan o kika på allt från tyger till mobiler.

See ya!


Mera grannar!

image1120




Igår tog de ner massa skog hemma hos mig så nu ser jag mina grannar! Jag tycker det blev super duper bra, de kunde till och med ha tagit lite till..haha. Bjuder på lite bilder på mig eftersom det var ett tag sen jag la upp. Ser jag inte väldigt nöjd ut på näst sista bilden. haha?

Kök

Här kommer några kök som jag har ritat. Det är kul!



Frisk vore inte fel

Börjar jag bli som alla andra? Dålig på att blogga alltså? Ne jag hoppas inte det. Jag har inte bloggat på ett tag nu pga att jag har varit så himmla förkyld. Sjukskrev mig i fredags och stannade hemma. I lördags o söndags jobbade jag och det var precis att jag stod ut. När jag satte mig i bilen i söndags så hade jag så ont i huvudet så jag nästan inte orkade köra bil. Gick och la mig direkt, fast Mamma o Pappa precis anlänt hem igen. Förutom jobb och förkyldnings så spenderade jag o P helgen tillsammans så gott det gick. Nu hoppas jag på att bli frisk så vi kan åka och hälsa på hans Farfar under veckan. Idag känns det iaf bättre. Igår hade jag så ont i huvudet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Malle o Per kikade in på jobbet också. Alltid lika kul att träffa Malle, fast jag kände mig blek som en fis och jätte sjuk. Vi kanske kan ses någon dag framöver då jag är frisk och kry.

Önskan: Ligga med varma kläder + täcke i en solstol och få energi av solen och gå på vårpromenader
Verkligheten: Ligga nedbäddad i sängen och snyta sig