236-160 = 76

Kan ni tänka er en tjej som är 160cm lång och aldrig i hela sitt liv monterat en enda penal. Nu jobbar hon på IKEA och idag monterade hon tre stycken garderober på 236cm höjd. Det är väl inte dåligt gjort. Den tjejen är jag!

Idag innan jag skulle gå på fika kom det fram en kvinna till mig och sa: Jag funderar på en resårmadrass. Jag köpte en huvudgavel här för 20 år sedan som var i grått stål, kommer du ihåg den? Jag började asgarva och sa: Haha men jag är ju 20år och då kom hon på sig själv och började garva hon med. Mellan skatten sa hon att hon inte tänkte på det. Haha roligt var det iaf. Om denna kund skulle läsa detta (tror inte hon skulle det men ändå) så tror jag inte det gör henne något eftersom vi skrattade båda två.

Familjen Carlssons nya liv?!

image1217

Frukt, grönsaker och utomhusaktiviteter för motionen!


Ska bliva fin

Nu sitter ja här med ansiktsmask och nymålade naglar. Lite fin tänkte jag bli idag nu när det är Valborg och allt. Jag vet inte om det blir så mycket firande för min del. Slutar åtta och ska dansa efter det. Kanske kan åka ned till Mariebergsskogen efteråt och titta på elden. Det kanske inte vore fel. På måndag ska jag äntligen till frisören. Ska bli så skönt att få bort utväxten.

Den är bilden tog jag 25/4-08 då jag pussade de nygröna knopparna på buskarna. Vinterjacka och tjockmössa hade jag då. Nu går jag runt med min super tunna gråa parkas.
image1216

Skulle velat vara ledig!

Nu har jag varit ute på morgon promenad i 45 minuter. Det är väldigt varmt ute redan. Runt 17 grader skulle jag tro. Ska snart dra mig till jobbet men nu sitter jag o äter lite gröt för att stå mig fram till lunch.

Bjuder på em mobilbild:

Running

Jag gick aldrig utpå promenad. Jag gick ut och sprang istället. Så nu sitter jag här helt svettig och helt slut i både kropp och huvud. Det var jätte jobbigt. Sprang 3km så för mig var det väldigt långt. Hade musik i öronen hela tiden. Nu måste jag hoppa i dushen så jag är fräsch när jag kommer till jobbet. Tjo hej!

Jaga häst!

Igår fyllde söta Mamma år. Grattis!

image1212

Idag börjar jag klockan elva så jag tror jag ska ta mig en morgon prommenad. Solen börjar ju faktiskt titta fram så varför inte. Äntligen har jag laddat min mobil. Glömde laddaren hos Patrik och han glömde ta med den hit så min nya mobbe har varit dör i några dagar, stackar'n. Har redan varit ute och jagat häst idag. Pappa hade inte stängt Mistys öppning till hagen så hon sprang runt på gården och var lycklig över att få äta vårens första grästuggor på gräsmattan. Ingen skada skett så vad gjorde det... Nej nu ska jag ta på mig så jag kommer ut någon gång!

image1213
Så här ser Misty ut när hon är lycklig och busig. Fast här i hagen.

"Tummen mitt i handen"

Idag hade jag önskat att alla lyssnade på Rix Fm runt halv tio tiden. För det var bland det roligaste jag någonsin hört. Jag skrattade så jag grät. De skulle kora sämsta hemmasnickaren. "Tummen mitt i handen". De hade två finalsiter och de skulle svara på olika byggfrågor. En fråga var: Vad är en regel? Ena mannen svarade att den var en planka man spikade i och den andra tänkte på en fotbollsregel. Sedan frågade Rix Fm: Vad är en synvinkel? Då svarade den ena mannen att det är när man står och ser på något i en bra vinkel. Gert gav honom poäng för det bara för att det var så otroligt roligt när han sa det. Svaret var: En åsikt (en kuggfråga). Det kanske inte låter så kul så här men det var super duper kul i radion live. Vanligt vis så föredrar jag Mix Megapol men nu var det ett stort plus för Rix Fm.

Om ni vill lyssna på inslaget så gå in på rixfm.se, klicka på morgon zoo, sedan lyssna på klipp och ladda ned "Klantigaste lyssnaren avslöjas!"så får ni höra allt själva!

Sommarkänslor!

Idag är jag sist till jobbet och först hem. Det händer inte ofta, men när det väl händer är det otroligt skönt. Men idag ska jag hem direkt eftersom hovslagaren ska komma. En ny hovslagare idag som heter Ingela. Vår hovslagare som vi brukar ha i vanliga fall är nämligen sjukskriven, men det här kommer väl gå bra det med. Hoppas jag iaf! Sol och värme idag med fast det var -2 inatt. Sverige är allt lite konstigt. Fick lite färg i ansiktet igår iaf, önskar jag kunde bli sommarbrun över hela kroppen under en natt. Hatar att vara blek! Nu ska jag strax tassa till jobbet...

JAG ÄLSKAR SOL!

Idag har jag varit ute, ute och åter ute. 8,30-19,00. Det ända jag har gjort inne idag är att tvätta och laga mat. Dagen började med frulle ute på lilla altan. 30min solning ute på stora altan. 45 min promenad på Vallargärdet där jag hittade en väg som aldrig tog slut så jag fick vända. Hem, ut o sola igen i två timmar. Laga mat, äta mat ute i solen. Sola igen. Patrik kom en sväng och sedan åkte jag in till stan en kortis där jag köpte tre olika sidenband, bomullspads, nagelborttagning, hårnålar, klämmor, en toamugg och en present till Mamsen som fyller år på söndag. Jag jobbar hela helgen så jag kommer knappt vara hemma men jag hoppas hon gillar presenten iaf.

Idag har jag nog varit ute 90% av hela dagen om jag enkelt ska sammanfatta mig och det har varit helt underbart!





Dinkel eller linser?

Nu sitter jag här framför datorn och känner mig jätte hungrig. Har inte ätit något ännu. Igår var jag på bänkskiveutbildning och lärde mig massvis om bänkskivor och hur man ritar dem. Hur mycket som hellst att tänka på! Någon gång kommer det förhoppningsvis sätta sig i min lilla hjärna. När jag kom hem igår så åkte jag o  P och handlade. Skulle försöka få tag på dinkelkärnor och det var inte det lättaste. Patrik hade fått för sig att vi skulle laga dinkelburgare. Men eftersom vi inte hittade dinkelkärnor efter att ha letat i tre butiker så gav vi upp och köpte linser istället och gjorde burgare på de. Gott? Nja men det gick att äta och det var mättande så vi fick bara ned en varsin. Gick och lade mig tidigt igår för att förhoppningsvis orka gå upp 8 för en morgonpromme men jag kom upp vid 9 istället... Men jag tror jag hinner ändå, börjar inte så tidigt idag. Det viktiga är inte att gå länge utan att få luft, för då känner jag mig piggare under dagen. Mer om Götet kommer senare. Ska lägga in lite bilder då också.

i Götet

Är det inte konstigt att jag har fler läsare när jag inte har skrivit något på länge? Nu är jag iallafall i Göteborg hos min syster. Har inte hunnit sitta vid bloggen på sistånde. Har jobbat mycket. Kom hit igår och idag har jag och Therese shoppat. Jag fick hem två par skor, två linnen och ett skärp. Äntligen fick jag tag i ett par vita tygskor! + ett par turkosa! Nice! Idag blir det inflyttningsfest här i deras lägenhet. Ska bli roligt. Hälften har redan kommit... Jag är redan trött i fötterna, hur ska jag orka en helkväll i mina rosa pumps? Snart är det Party Party!!!

Chip, som vi säger här i Värmland!

Dagen på jobbet gick ganska fort. Kanske berodde det på att det nästan var snöstorm ute och inte gjorde mig något att jobba. Sedan åkte jag hem, åt mat och sedan var det Desperate som gällde. Nu har jag sett på Körslaget. Hade det varit någon artist från Karlstad så hade jag ställt upp i kören. Älskar att sjunga i kör, det är verkligen kul.

Tog en bild på mig själv med mobilen imorse. Det blev väldigt ljus men här är iaf jag innan jag for till jobbet.
image1208

W890i Brown

Nu äger jag en brun walkman-mobil! Den är jätte fin och verkar fungera väldigt bra. Nu kan vi köra videosamtal du och jag Matilda! :D Idag jobbade jag bara 4 timmar. Efter jobbet åkte jag till Bergvik och kikade i affärer och handlade mat med Mammi. Efter det tog jag bilen in till stan och träffade Agni. Satt och fikade med Haddis och hennes kille också. Min Sanna kom en sväng också. Har ni fresten sett henne i Duvanhuset i Karlstad? Hon gör reklam för Duvanhuset och är jättefin! Stolt kusin är vad jag är! Eller ska jag kalla mig stora syster kanske :D *hoppas*

3 timmar kvar!!!

Om tre timmar kan jag hämta ut min nya mobil. Lalalala vad glad jag är!


image1207

Dance with me!

Å nu har jag varit och dansat. Alltid lika kul! Dansade locking och något mer som jag redan glömt namnet på. Vår danslärare är asbra på allt, beundrar henne verkligen! Att vara så bra vore inte fel alls. Imorgon är jag ledig. Det enda jag helt säkert vet att jag ska göra är att träna Yoga med Patrik. Han är sugen på att testa på det, jag har gjort det förut. Tänkte väl att jag skulle städa lite här hemma också. Det är väl alltid behövligt.

image1206
Här är jag. Patrik tog bilden någon gång ibörjan av vintern tror jag...

Imorgon kanske?

Jag bara längtar och längtar efter min mobil som kommer på posten någon dag framöver. Hatar att få vänta, det är så otroligt tråkigt! Jobbar som sagt väldigt mycket nu men har faktiskt ganska bra tider denna vecka, men lite mer ledighetet än en dag vore gött. Imorgon ska jag dansa iallafall. Jag var inte med förra gången eftersom jag var sjuk men nu känner jag mig bättre. Väldans vad jag tjatar om att jag är sjuk hela tiden men nu har jag bara lite hosta kvar som jag ska tvinga bort. Får se om jag får med Madde från jobbet på dansen imorgon. Hon verkade rätt sugen. Imorse när jag och Patrik skulle åka ringde det i min mobil. När jag svarade det så var det Helena som frågade om jag ville vara danslärare under eftermiddagen för en barn/ungsdomsgrupp. Tyvärr så jobbade jag till sena kvällen så det gick inte men det hade varit ganska kul men lite nervöst ändå. Vad kan man göra med 10-12åringar egentligen? Imorgon börjar jag 12 så att jag ska nog se lite Desperate innan jag ska sova sött.

Puss På Patrik!

Vita tygskor, ja tack!

Hela min lediga helg har gått ut på att hitta ett par skor. Vita var från början kravet. Hellst tygskor. Men sen ändrade jag mig, tyg eller "plastläder", eller varför inte en rolig färg som gula? Har testat alla skor i hela K-d men det finns inga som passar mig. Och de som jag tycker har varit snygga och allt har inte funnits i min storlek. Det är inte alltid bra att ha små fötter. Så jag får väl gå i mina vinterstövlar tills jag kan ha mina pumps dygnet runt...?

Har fresten betällt den här mobilen från internet:

Beställde från Teknikkedjan.se. Har aldrig betällt från internet förut (förutom kläder så klart) så jag hoppas att allt går till som det ska. Vill ha den nu! Men det skulle dröja 2 - 7 arbetsdagar och jag skickade efter den i fredags eftermiddag. Tisdag kanske?

Grattis Pappa!

Idag fyller min söta Pappa år. Grattis på födelsedagen Pappi! I present fick han tre "hallelujakalsonger" och ett fiskedrag som han blev väldigt nöjd över! Jag o syrran köpte det bästa draget för att fiska gös i Gapern. Svart, stort och glittrigt. Idag ska vi äta på restaurang. Det blir nog Lilla Sicilien, har inte ätit där förut men jag har fått för mig att det är gott där eftersom stället verkar så mysigt.


Vår nya katt?

Grannens (tror vi) katt hänger hos oss hela tiden nu. Vi vet inte varför, men han/hon är varmt välkommen. Vi vet inte om det är en tjej eller kille men katten passar i Pernilla så jag kallar henne/honom för det. Hon/han lyssnar när man säger det iaf. Frågan är om våra katter gillar Pernilla...?



1. Pernilla. 2. Pernilla och Puff. 3. Jag och Puff.

Restaurang och Biljard

image1200

Igår hade Björn bokat bord så vi var ute och åt middag på restaurang. Jag och Patrik, Björn och Lina, Sebbe och Johanna och Chrille. Jätte mysigt var det. Efter restaurangen åkte vi till Biljard Nian och skulle briljera. Vi tjejer var inte särskillt bra men kul var det iallfall! Kom hem ganska tidigt ändå.




Nu tar jag helgen!

image1192Nu har jag jobbat 8 dagar i rad så nu är det dags för 3 dagar ledigt. Ska bli såå skönt! Ska börja redan ikväll med ledigheten! Massa slapp, goda mackor och tv. I morgon ska jag o Älskling kika på mobiler åt mig! Hihi tänk, om jag bestämmer mig!

På bilden är det Patrik med en morotsmössa som vi hittade i Ica affären i Ekshärad. Söt va?!



You are my sunshine!

Idag har jag gått och sjungit på låten, som Patrik skrev till mig, hela dagen! Den är verkligen jätte bra och låter som en "riktig" låt. Får väl lägga upp den på youtube och sen här kanske... Jobbar väldigt mycket nu. Heltid under April så det blir endel. Är dock på sovrum hela tiden. Ibland har man inte så mycket att göra om det inte är mycket kunder förstås men under de senaste dagarna har jag monterat massa byråer. Imorgon gör jag en lång dag men sedan är jag ledig fre-, lör- och söndag. Ska bli gött det. Funderar fortfarande på mobilen. På fredag ska jag o Patrik ta en sväng i alla mobilbutiker och kika runt. Tror det kommer bli den tillslut ändå. Söta Sandra på jobbet har också den bruna och är nöjd med den, så varför inte. Jag behöver ju en ny som inte brusar när man pratar i telefonen. Idag hoppade jag dansen så att jag ska bli helt frisk. Kommer bli svårt till veckan att hinna med i koregrafin men sånt får man ta. Klockan är 22,20 och nu ska jag borta tänderna. Sov sött alla barn!
image1191

Min pojkvän!

Han är alldeles underbar! När jag kom hem till honom idag så satte han på en låt som han skrivit och gjort helt själv. Till mig! Här är texten:



Its thanks to you I realize what i got to do... ooh
I think of you when the sun comes shining through... ohhh


I now it ain't easy.. to be all of my own.
You know i need you and i what you to be strong.
You know its true... im in love with you.


You are my sunshine of my life.
You are my sunshine all my life.


I want just you and i think its just we two. ohh
Your are my girl and i gonna take care of you ... its true


I know it ain't easy... to be all of my own...
You know i need you... and i want you to be strong...
Your know its true... im in love with you.


You are my sunshine... of my life
You are my sunshine... all my life.
You are my sunshine... of my life...
You are my sunshine ... all my life...

He is wounderful!