Blandade naturbilder från Stockholm

Bikder från Enskede, Liljeholmen, Årsta, Hammarby sjöstad, Johanneshov, Djurgården och Södermalm.
 
 
 
 

Mysiga Gålö

Vi har vart på Gålö ett antal gånger nu under sommaren. En gång tillsammans med Therese och Jon, och en gång när vi var där hela helgen och hade en minisemester tillsammans med Mormor o Ulf. Helt underbart att vi får möjligheten att slappna av där.
 
 
 
 
 
 
 

Tapas och 5-kamp

Efter min kortis på jobbet i lördags drog vi iväg till Djurgården och Gröna Lund. Innan vi tog färjan över från Södermalm käkade vi Tapas på Mamas och Tapas. Rekomeneras starkt, inte jättemysig resataurang men sjukt gott! Sedan åkte vi över till Grönan för att köra 5-kamp och ha trevligt. När jag väl skulle åka en karusell hade mina karuseller (barnkarusellerna) stängt så det blev inget åkande för mig, men de gör mig inget. Grabbarna åkte iallafall 2 var. 
 
MATEN
 
PÅVÄG
 
 
 
GRÖNAN
 
 
Jonatan vann 5-kampen och jag förlorade...
 
 

Picknick x 2

I fredags kom Richard Jensen hit. Vi packade picknickväskan och tog tunnelbanan över till Södermalm. Vi promenerade till Vitabergsparken och när vi väl börjar packa upp picknickfilten, ostar, salami, kex så händer det som inte får hända. Jag ställer vinflaskan på berget och då tappar vinflaskan balansen och går sönder. Jag hann fånga lite vin så de räckte till ett varsitt litet glas rött, men inte mer än så. Jaja, de var ju sällskapet vi var ute efter. Förlåt pojkar, jag ska se till att detta aldrig händer igen!
 
Bilderna är tagna på vägen hem från Picknicken.
 
Fördelen med mitt o även Jonatans jobb är att vi har flexibla arbetstider. I fredags började jag ovanligt tidigt för att kunna sluta tidigare. Vid lunch träffades jag och Jonatan på Södermalm där vi sedan gick vidare till Långholmen för en picknicklunch. Vi prommenerade på ön, picknickade, badade fötterna, passade på att sola, äta glass och bara leva livet. Förutom att jag såklart älskar Jonatan så älskar jag att picknicka!
 

Drottningholms slott

Ja, vi bor ju i Stockholm nu så igår var Jonatans mamma och hennes man Bengt här och hälsade på. Vi tog båten till Drottningholms slott, strövade runt i parkerna, gick på guidad tur i slottet och käkade god mat
 
 
 
Bilderna i slutet (inte sista bilder såklart) är tagna i Gamla Stan. Ett otroligt vackert men väldigt snett hus...

Mera

Jag borde, precis som syrran skrev på sin blogg, börja blogga mera. Det händer mycket här och vi gör mycket! Dags att ta tag detta!


Ledig dag -semester?

Idag är jag ledig. Den enda lediga dagen den är veckan. Men att vara ledig i Stockholm är som att ha semester! Vilket är väldigt tur eftersom det inte blir någon semester i sommar. Idag har jag promenerat ute på Djurgården. Nu ligger jag i en park och solar. Livet!