Tack du snälla själ!

I lördags åkte jag runt i hela Nässjö för att köpa en snöskyllfel. Jag hyr en parkeringsplats men tydlingen står det på kontraktet att jag ska skotta själv. Ringde nämligen bostadsbolaget Linden i torsdags och frågade då jag tyckte detta verkade konstigt. Jag var trevlig och ville bara veta hur det låg till. Fick inte tag på någon snöskyffel då alla var slut så har under helgen stått på besöksparkeringen.

Idag efter praktiken åkte vi direkt en sväng till skolan för ett möte. När vi sedan kom hem och skulle ställa ned bilen på parkeringen hade någon snäll själ plogat min parkeringsplats och några runt om. Jag säger bara det: Det lönar sig att vara trevlig och inte att klaga! Var inställd på att gå över till Adam för att låna hans snöskyffel och stå o skotta kvällen lång men blev på otroligt bra humör när jag såg att den redan var plogad. Tack du som plogar åt Lindens hyresgäster på Runneryd!

Snacka om prisskillnad

För ca två veckor sedan fick vi klockan 07.00 stanna på OKQ8 i panik för att köpa batterier till min trådlösa datamus. Kosta vad det kosta vill, jag behövde två stycken. Betalade 59kr för 6st. Nu kikade jag runt på olika hemsidor och hamnade på Rusta.se och där hoppade det upp en bild... nämligen denna. Snacka om snuvad på pengar. För så otolig skillnad på kvalite kan det väl inte vara?


Jag har en idé

Eller jag har många men ska genomföra minst en i helgen!

Snart är de jul igen!

I måndagskväll hängde vi upp en svartvit adventsstjärna i vardagsrummsfönstret, igår bakade vi lussekatter och imorse skrev jag mitt första rim. Det börjar närma sig jul med stormsteg...

Innan jul förra året hade Sara en julfest då jag var utklädd till gran, Björn till Tomte och Emma var bara söt.

Nolte advent och fyra tjejer

Oj oj oj vilken helg. Den började i fredags med att vi åkte lite tidigare från praktiken och fick en halvtimmes dötid hemma. Skönt! Sedan tog vi bilen ner till stationen och hämtade upp Matilda och Camilla. Kvällen spenderades hemma med god mat (kyckling, egengjorda potatisklyftor och egengjord tzatsiki), underbara tjejer och Idol.

På lördagen väckte vi våra tillfälliga inneboende som hade intagit min säng och efter en god frukost bar vi oss iväg till Jönet det det inhandlades alldeles för mycket som vanligt. Stressade runt för att hinna till bolaget och sedan rullade vi hemmåt. Lagade hemmagjprd pizza och öppnade vinboxen. Så mycket mer än det kommer jag inte ihåg. Fick en otrolig snefylla så är otroligt glad över att det bara var vi fyra i vår lgh denna kväll. Jag däckade nog redan vid tio på kvällen och så även Matilda. Camilla och Lina lämnade oss drägg och drog till krogen i Jönet och skakade rumpa. Snacka om dåligt samvete på morgonen då jag trodde jag var den enda som hade mått så dåligt på kvällen.

Söndagen var inte så härlig den heller, förutom att jag var omgiven av goa tjejer (i lika dana pyjamaser) förstås då. Har aldrig i hela mitt liv mått så illa efter en "vinkväll". Mådde dåligt precis hela dagen. Gick och la mig redan vid halv åtta och vaknade innan väckarklockan imorse, svag i kroppen och fortfarande halvt illamående och en klump i halsen som för övrigt fortfarande är kvar... Helt sjukt. En sån snefylla sak aldrig upprepas iaf. En gång ingen gång...

Bilder vi minns???:






Tv? Tydligen inte...

Inte nog med att Kanal5 inte fungerade under slutet av förra tisdagens Husfruar... Nu helt plötsligt tänker inte TV4 sända Biggest Loser pga en jävla Fotbollsgala.. Vafan, vem bryr sig om den???

Så mycket bättre i soffan med min sambo...

Jag är kär i ett tvprogram som går på TV4 på lördagar klockan 2o.oo. Speciellt när det är Petters tur att göra om låtarna. Han är ju sjuktbra! Go Petter! Hoppas dom kommer ut med en cdskiva med alla låtar. Då ska jag nog ta och köpa den. Köper ju aldrig cdskivor nu för tiden men de hade vart kul att ha den faktiskt.


En lång lång dag...

Jag ska inte klaga. Jag är ledig idag och gick upp klockan 7.00 och käkade ordentlig frulle med ägg och allt. Har fortfarande tne gjort något vettigt utav dagen förutom att tvätta, vilket var väldigt behövligt. Ikväll ska jag iaf ta mig i kragen och gå på vattengympa. Hade en ordentlig vilodag igår så måste ta ut mig ordentligt idag.

Råkade fresten klicka hem en sak från Tradera i förrgår kväll när jag hade tråkigt... Visar vad när jag har betalat och varan är påväg till mig.

Dagens födelsedagsbarn

Idag fyller denna fina flicka 24år. Grattis Malle!

Fast hon ser ju inte riktigt ut så här idag. Detta kort är flera flera år gammalt men fint är det ändå. Malin, du har möjligtvis inte vägarna förbi Jönet under vintern?

Milkos förpackningsdesign!

Idag ska vi på underleverantörsmässan på Elmia. Tänkte att vi kunde få sovmorgon till kl 8 men jag vaknar så klart redan kl 7. Nu är jag så hungrig så jag hoppas Lina kliver upp snart så det kan bli frulle. Mycket mysigare att äta frukost tillsammans.

Synd att man inte kan fylla kylen med så här fina mjölkförpackningar. Arla har lite att jobba på, de lever fortfarande kvar i sina ränder o kossan. Milko överaskar en hela tiden!



Sjukt

Såg en sjuk grej idag på väg till praktiken. Berättar mer om det en annan gång.

Idag har jag vart ute och sprungit i minusgrader. Lite beröm till mig själv faktiskt!

Lugnt o gött

Oj oj oj vilken lugn helg. Det var länge sedan jag bara satt hemma i soffan och degade hela helgen. Ok, dega har jag inte gjort hela tiden men nästan. Igår var vi ju på Lövhult och sprang + att jag testade utomhusgymmet. Jag har sjuk träningsvärk i magen idag och det känns rätt gött eftersom jag förut haft svårt att få det just i magen trots hård träning. Idag har jag tagit mig en långpromme och tränat lite ben. Imogon ska jag köra hårt igen så jag kan förbränna bort alla kcal som jag ätit i helgen.

Det blir en kort vecka på praktiken och en förhoppningsvis en trevlig visit på Underleverantörsmässan på Elmia på onsdag. Det ska bli hård träning och bra mat!

Lina ute i skogen med sin kamera redo:

Hemmakväll med sambon

Jag och Lina tog oss precis en sväng ut i mörkret för att få en liten kort promme och lite luft. Efter att jag klättrat lite kort i ett träd och hoppat över stora stenar känns det som att jag har stukat smalbenet.. Går det? Hoppas det är över imorgon då det blir att springa i Lövhult!

Idag slutade vi efter lunch och då passade vi på att utforska Tranås city. Mysig stad det där! Shoppade fyra par söta strumpor och ett nice halsband. Sedan shoppade vi loss massa olika slags medel på Ö&B. Ikväll har vi vart på vattengympa och sedan slog vi oss ned framför IDOL och käkade tacos (såklart) och godis. Igår var vi på pump. Gissa om vi har träningsvärk...

Maskerad för några helger sedan: Jag och Lina som tvillingnördar!

En helg i Karlstad under oktober 2010

I helgen var jag hemma i Karlstad o myste. Åkte redan kl 7.00 på fredag morgon och var då hemma lagomt till second breakfast! Sedan åt vi en fantastisk sallad med kyckling, räkor och kräftstjärtar som vi stod oss på hela dagen lång. Efter en visit på stan och på IKEA slog oss vi ned i soffan såg på Idol och käkade lösgodis.

Lördagen började med en fantastiskt god frulle. Tog en fika med Patrik som ska åka till Australien nu på söndag. Kul att träffa han ingen, det var ju ett tag sen sist. På kvällen var jag hemma hos Camilla och Johan, på inflyttningsfest.  Kvällen avslutades på Blue Moon Bar.. Ett ställe man faktiskt saknar när man inte bor i Karlstad längre...

Värdparet: Johan och Camilla


Matilda, Jag och Erik


Janette och Jag


Janette och Lani


Måste bara få avsluta med att Karlstad är vackert! Det ska jag bevisa när jag kommer hem för vintern. Då ska jag ta massa fina vinterbilder. Finns sjukt mycket snygga killar i Karlstad också. Go Karlstad! Det kanske har med min smak på killar att göra men är det inte konstigt att alla snyggingar håller till i just Karlstad och inte typ i Jönet/Nässjö där jag befinner mig...

På söndagen var jag till Daniel och Helena och lekte med Isalina. Dom är så söta alla tre! Love! Efter köttfärspajen som jag åt hemma hos mamma och pappa rullade jag tillbaka till Nässjö. När jag väl kom till Nässjö stod Lina i hallen och väntade med springkläder på. Så det var bara att byta om och ge sig ut på en tur.

Så här ser min vardag ut nu för tiden:

06.20 ringer klockan
07.00 sätter vi oss i bilen och kör mot Tranås
08.00 sitter vi inne i vårt vackra turkosa kontor på Materia
17.00 har vi plockat ihop och slår oss ner i bilen igen
18.00 är vi hemma och då är det någon slags träning som gäller. Löpning, simmning, hemmaträning eller som imorgon; pump på gymmet.
Sedan är det dags att laga middag som också blir lunch
Lite tv
Sen sova.... Nämnde jag att vi har gått och lagt oss runt 21-22 flera dagar i rad? Tröttaa som få. Undra hur lång tid det tar innan man vänjer sig att gå upp så tidigt.

Jag och Lina i våra söta nya pjamaser!