Tjejerna i småland

Tänkte att det kanske kunde vara lite kul o se vilka tjejer det är jag pratar om när jag pratar med er i telefon. Så här kommer bilder på fyra va mina nya góa vänner!


Sara G från Ånge och Lina från Falun . Här är vi i Jönköping. Åkte 11 från Nässjö och var hemma halv åtta så det var en heldagsutflykt med shoppin både i centrum och på A6-center!


Det här är Sanna, Hon är från Göteborg/Mölndal. Stolen hon håller i handen är den första lilla modell vi gjort i skolan. Andra bilden är från igår när vi var runt här i Nössjö till bla Ö&B, jysk och Rusta.


Det här är Sara från Hillared (Borås). Henne träffade jag redan dagen innan skolan. Vi bor i samma trapphus. Bilderna är också tagna igår när vi åkte runt o handlade.

Jag o min Sanna

Klickade runt lite och hittade denna bild på mig och Sanna. Bilden är tagen av en fotograf på Kreta.. Har dock tagit kort på kortet här.. Love you darling! <3 and i miss you!


Morfar <3

Vila i frid Morfar! <3


MITT SOVRUM












MITT KÖK














(sista bilden är från första skoldagen... låtsas om att ni inte ser disken och verktygen.)

MITT VARDAGSRUM

















  

Jag har flyttat hemifrån!

Nu har jag lagt upp bilder på Facebook på min lägenhet. Kika där! Kommentera gärna så jag får reda på vad ni tycker!

Här kommer lite smakprov på min lägenhet iaf:












Camilla 22

GRATTIS CAMILLA PÅ FÖDELSEDAGEN! Och förlåt för att jag inte var med er o skakade rumpan ikväll. Gjorde ett förök här i Nässjö på krogen men det var inte så super lyckat. Nästa helg blir det iaf lite inspark med tvåorna, ska bli kul!


Bild från Göteborgstrippen med mina Karlstadtjejer!

Smakprov på soffan!

Har ju webcam på min nya bärbara dator, dock inte så jätte bra men här kommer ett litet smakprov på min soffa! (och en liten bild på mig med) Försökte täcka ljuset från fönstret för att få bättre skärpa och ljus på bilden. Nå?

I solen!

För ett tag sen cyklade jag hem från skolan. Just nu siter jag på balkongen och solar mig. Man får ju passa på! Ikväll kommer en ny vän som heter Sara hit och även hennes kompis Lisa från Hillared. Vi ska nog dricka lite vin och mysa. Får se om de kommer några fler. Ska alldeles snart ta mig en cykeltur ned på stan. Nu är jag fresten helt ensam då mamma och pappa har fart hem till Värmland.


Äntligen!

Nu ha jag äntligen fått internet här ner i Nässjö! Tänkte att jag skulle ta bilder på lägenheten och så men det får bli till helgen. Just nu är jag jättetrött efter en heldag i skolan och massvis med fixande i lägenheten. Mamma är fortfarande kvar och pappa kom ned nu i eftermiddags. Så nu har vi vart och hämtat soffan och borrat massvis i väggarna! Har under denna vecka som gått lärt mig att laga köttfärssås, korvstråganoff och panerafisk! Mer än vad jag har kunnat inom matlagning förut iaf, så jag är mer än nöjd! Tack Mamma! Imorgon är det heldag i skolan igen som gäller. Idag var det designteknik och imorgon drar vi igång med formgivning, Spännande!

Puss och Godnatt!


Nu drar jag

Nu sitter jag vid datorn här hemma på landet för sista gången. "Hela mitt liv" är i flyttbilen och snart drar vi. Om bara några min ska vi sätta oss i bilen och åka ned till småland där jag ska bo! Är lite pirrig i magen men tror pirret har en positiv känsla. Nu ska jag bara packa min lilla nessesär som jag levt i i två dagar och hoppa in i bilen.

Farväl värmland och alla underbar vänner! Skriver här så fort jag fått internet att fungera där nere och då kommer även bilder på min lgh upp. ÄLSKAR ER VÄNNER!

Alla góa!

Dålig update i know. Men nu när jag flyttar ner och när internet kommer igång så ska jag lägga upp bilder på min lägenhet. Har packat in de mesta i skåpbilen men nu är det toagrejer och alla kläder kvar. Måste fortsätta. Hoppas jag hinner träffa alla góa ikväll. Jag kommer nog att komma hem ganska snart så om jag inte hinner träffa just dig så fixar vi det nån helg framöver.

Puss på alla góa!

Här är han: min nya och enda vän i nässjö...

I måndags fick jag hjälp av min bror så då slog jag till på en dator. Blev en HP! En väldigt dyr sådan men fick den för bra pris ändå. Tur! Nu behövs bara lite högtalare och en mus till den. Jon, Therese sambo, kommer hit idag och hjälper mig att få igång word och internet. Jag är så datorkunnig. INTE! Håller redan på att tvätta och baka. Blir det sol under dagen ska jag unna mig en timmes solning sen måste jag ner till stan och göra lite ärenden. Det är inte bara att flytta... Ikväll blir det nog utgång igen!

Min nya vän:


Bärbara datorer

Imorgon ska jag köpa en bärbar dator. Har noll koll på datorer så jag har tagit hjälp av alla jag känner. Imorgon följer brorsan med runt o kikar och imorgon ska jag handla! Spännande!

Någon som sett en snygg soffa på sistone? Vart i så fall?