Pb, Fyr, Stan

Jag vet jag vet jag vet att jag har varit otroligt dålig på att skirva. Men min dator är helt paj nu så den fungerar inte alls. Så varje gång jag ska sitta vid datorn så måste jag vara hos Patrik. Kan var lite jobbit för när jag är här vill jag ju inte bara sitta o kika runt på datorn.

Jobbar super mycket just nu. Har två jobb, skulle man kunna säga. Var på Pressbyrån senast idag. Lärde mig hur man öppnade. Det gick bra och jag hade ingen aning om att man skulle baka så mycket bullar på samma gång. Patrik tollcoh med tycket att jag luktade bullar när jag kom från jobbet. Tar det som en kompimang! Har stått i kassan väldigt mycket och det har gått bra. Det är så klart fortfarande saker jag inte kan helt typ när någon ska skicka pengar, fylla på busskortet och sånt. Men jag lär väl mig snart.

Har hjälp Patrik att plugga endel och det går ganska bra. Lämnade honom ensam ett tag nu i hans rum för att plugga, så jag kunde få sitta här ett tag. Igår när jag kom från jobbet så trodde jag att vi skulle plugga hela dagen. Men så vill jag äta glass och Patrik ville åka någonstans. Vi kom på att vi skulle åka till Hammarö. Så då äkte vi till Takene och tog oss en promenad till fyren. Gick och hoppade på klipporna vid vattnet. Var super mysigt men vattnet var jätte kallt. Det var lite synd att det inte var klarblå himmel men annars var det super mysigt. När vi gick i skogen var det så otroligt många fåglar som kvittrade. Det var som att ha på 5 stycken avslappningsband samtidigt med fåglar.Var rätt fränt faktiskt. Sedan skulle vi köpa glass. Jag ville ha mjukglass men vi var lite sent ute så vi stannade i Skoghall och köpte kulglass. Både jag och Patrik tog jordgubb och daim som vi trodde det var, men det var daimkulor fast i knäckglass eller liknanade. Inte så gott + att det smakade lite gammalt. Men men. Sedan åkte vi till viken för att köpa lite lösgodis. Oj oj oj vad sött jag har ätit. Men det var ju helg iallfall. Tryckte i mig en Geisha-chokladkaka i lördags också. Till och med idag, måndah har jag ätit lite godis OCH pannkakor med sylt. Var väldigt gott men jag skulle ju bara äta sådat på helgen. I torsdags på kvällskursen så bjöd Patty mig på godisnappar. Det var gott men eftersom det var torsdag och jag inte igentligen skulle äta så köpte jag mig en dryck med endast frukter i. Den var tyvärr inte så god men det hade jag itne vetat om jag inte hade köpt den.

Therese kom hem i fredags också. Jag var hos Patrik och skrev förra inlägget så skulle jag hämta Mamma i stan. Så ringer någon på min mobil från hemmet. Så är det Therese. Blev så förvånad. Hon bor i Borås i vanliga fall. Och hon hade sagt till mig i onsdags eller när det var att hon inte skulle komma hem denna helg. Men det var trevligt! Mormor och hennes man Ulf var hemma också (bor i huvvudstaden i vanliga fall). Vet inte om vi "firade" Pingst eller Morsdag i förskott i lördags men hela släkten (Patrik och Jon, Thereses kille inräknade såklart). Åt god mat och satt och tjattrade.

JAG OCH PATRIK PÅ HAMMARÖ SYDSPETS

image194


Måste även berätta att jag och Patrik var på stan i lördags innan "släktmiddagen". Han brukar aldriv vilja gå på stan men nu var vi ute efter ett par jeans. Allt började med att jag åkte från jobbet och ringde till honom och sa: "Vi möts vid scenen i Mitt i City". När jag skulle parkera i Mitt i City garaget stod Patrik och väntade på mig vid nedfarten. Sedan säger han: "Jag har köpt en cd-skiva till dig". Jag blir förvånad, det är något han inte brukar göra bara så där. Sedan går vi till HM och kollar på jeans. Han tar tag i en tröja som han har tänkt att testa, jag bli jätte glad eftersom det brukar vara så att kollar vi på jeans så kollar vi bara på jeans. Då säger jag: "Är det inte bättre att köpa en kortärmad tröja nu när det blir sommar?" Då plockar han på sig en kortärmad tröja också. Sedan får jag honom till och med att testa ett par svarta linnebyxor. Även om inget passade och han inte köpte något så blev jag ändå glad. Sedan gick vi till Duvanhuset och går in på Scorette Outlet. Och Patrik säger: "Jag står inte ut längre, jag måste har nya skor, NU". Han testar ett par skor och säger de här ska jag ha. Jag föreslår att vi ska kolla i andra butiker eftersom de kostade 450:- och var lite stora, men så säger han: "Men det är billigt ju". De förra skorna han köpte kostade iof runt 800-900:- men jag trodde verkligen inte att han skulle säga att 450:- var billigt. Han ville direkt gå till bankomaten för att kunna köpa skorna. Han satte på sig skorna direkt och la sina gamla skor i en påse för att senare slänga dem.  Var imponerad av honom hela dagen och dagen var jätte bra och han var super mysig. Förstår om ingen förstår precis vad jag menar med att allt dett var så sött, men för mig betydde detta mycket!

Stress, jo.

Jag känner att jag inte har så mycket ledig tid. Jobbar och göra massa andra saker hela tiden. Min vecka har och kommer se ut så här:
Måndag: Jobba, Hjälpa Patrik med lite skolarbeten, Dansa (sista gången för moderndans).
Tisdag: Jobba, Göra en kurs på internet (Pressbyrån), Hjälpa Patrik att plugga, Äntligen fick jag se Ugly Betty och Desperate Housewives. Missade de programmen förra veckan, både vanliga och reprisen.. Tyckte att jag var värd en Kittekatt eftersom jag hjälpt Patrik så den bara råkade trilla in i munnen på mig fast det var tisdag. Kännde mig lite dum mot mig själv efteråt. Ska ju bara äta sådant när det är Helg (Fredag e.m., lördag, söndag)
Onsdag: Jobba på Pressbyrån, Göra en Presbyrån kurs, Äta glass med Patrik, Plugga med Patrik, Dansa (näst sista gången för jazzdansen), Sen var det äntlgen säsongsstart för Project Runaway och sedan Pussycat Dolls. Så bra program!
Torsdag: Äntligen ledig! Har myst med hästarna och till och med kikat till mina "rabatter" som jag planterade för några veckor sedan. Det hade kommit upp lite grannar, men inte så mycket som jag hade hoppatss på. Kanske kommer mer sen. Städade lite i vardagsrummet och i mitt rum, bra gjort! Nu är jag hemma hos Patrik (ensam) och har gjort ännu en Pressbyrån kurs och nu sitter jag här o bloggar. Ska snart hemta Mammsen i stan så ska vi handla lite. Sen ikväll ska jag på kvällskur. Kroki igen, ska bli kul!
Fredag, lördag och söndag: JOBBA : /
Måndag: Jobba på Pressbyrån
Tisdag: Jobba dubbla pass om man kan kalla det så. Först 5,00- 10,30 och sedan 19,00 - vi är klara... Undra om vi kommer orka jobba onsdag morgon.
Torsdag: Jobba på pressbyrån 12- 22 ? Ska inventera på kvällen så det kommer bli sent och en väldigt lång dag för mig.
Sedan vet jag inte så mycket mer om nästa vecka. Bara att jag är ledig under helgen!

En sak som jag inte kan förstå är att det är så svårta för mig och Matilda att träffas. Hur kan man alltid lyckas jobba när den andra är ledig och tvärt om. Men nu slutar ju min danser och kvällskursen, så nu kanske det kan bli lite lättare, äntligen!


Tjuvlyssnat.se

Några ungdomar ~15 vandrar runt på loppmarknaden. En av tjejerna har ett rosa läppglans på sig.
Tjej 1: Är jag inte fin i mitt läppglans?
De som står runtomkring säger att hon är jättefin. En kille förblir dock tyst.
Tjej 2 (till killen): Men hallå! Är hon inte fin?
Killen: Jovisst?
Tjej 2: Men? du ska ju säga att hon är mycket finare utan smink!
Kille: Skit också! Jag visste att det var en kuggfråga!

Taget från tjuvlyssnat.se

Lite bilder bara.

Lite blandade bilder bara.

Blöt i håret. Tänk om man skulle vara gift, haha. Jag i fönstret ;)


Utsikt från min blakong. Fika vid gapern.

Emelie <3 Patrik

Jag och Patrik vid Gapern igår. Fikade och hade det mysigt. Jag älskar honom!

Jag och Patrik


Promenad

Nu har jag precis kommit in. Har varit på promenad i regnet. Patrik skulle springa men jag hade inga bra kläder eller skor med mig så jag fick gå. Bra bortförklaring! Satte på mig Patriks systers gympadojjer och en extra tröja. Hade ny musik på mp3:n. Och sedan gick vi ut. Vi gick samma varv, åt samma håll. Jag skulle gå två varv och han springa tre. Eftersom jag hade så bra musik så kunde jag inte låta bli att dansa. Hoppade runt och gjorde ltie koreografi som vi har i både jazzen och moderna. På mitt andra varv så märkte jag att jag tappat mobilen. Vara bara att vända och börja kolla efter den. Blev inte så orolig, måste ändå köpa ny snart! Patrik som skulle vända och springa och möta mig fick alltså springa ett helt extra varv eftersom det blev att vi gick/sprang åt samma håll igen. Hittade mobilen i början av banan. När jag gått klart såg jag en igelkott. En som jag trodde var död.. överkörd. Men jag tyckte att han andades och han såg konstig ut så jag blev lite lessen. Men blev glad igen när Patrik kom springnasi den branta backen, helt slut. Duktig han! Han har aldrig sprungit 4 varv förut.

Nu hoppas jag på att vi ska ta bilen och köpa glass.

Rabarberpaj väntar när jag kommer hem!

Pressbyrån, kurser

Nu är jag hemma hos Patrik fast han här lämnat mig och åkt till repet. Men jag var tvungen att åka hit för att göra några kurser inför jobbet på Pressbyrån. Det var jätte bra kurser. I morgon blir min första dag, men jag har tyvärr inte fått några arbetskläder ännu, men jag ska ju bara lära mig saker imorgon så det ska nog gå bra ändå. Ska bli kul att jobba på Pressbyrån. Jag och Patrik kommer knappt kunna träffa varandra på 5 veckor eftersom när jag jobbar är han ledig och tvärt om. Men det är det värt. Väldigt bra att få kassaerfarenhet m.m. Ska bli spännande.

Innan jag åkte hemifrån så kom grannkillarna Martin och Markus och knackade på (Malins bröder). De sålde underkläder för att få in pengar till föreningen. Ulsby IF. Behövde egentligen inga trosor men kunde inte säga nej, så jag beställde 4 trosor och mamma strumpor.

Vill få reda på om det är Street Dance på Arena ikväll!


Näradöden upplevelse

Vad dålig jag har blivit på att blogga. Tar väldigt lång tid innan ett nytt inlägg kommer. Ska försöka bättra mig.

 

I tisdags så gick jag upp klockan 4. Inte så kul men var tvungen eftersom jag började jobba klockan 5. Efter jobbet åkte jag till Matilda. Åkte ganska snabbt hem till mig så hon kunde få se min nya garderob. Tror hon blev lite avis. : ) Satte oss ute vid poolen och solade. Tog dock med oss filtar ut eftersom det blåste en del. Så emellanåt åkte filtarna på. Efter att ha suttit i solen en timme så skulle vi hämta min mamma vid bussen. Jag tänkte att Matilda lika gärna kunde få köra så hon kunde få testa min nya bil. Gick jätte bra, hon är duktig på att köra. Men när vi kom till en 3vägs korsning så mötte vi en buss. En sådan stor som en ?lantbuss?. Han kom i full fart genom kurvan på fel sida. Han genade som alla andra. Inte så smart när man kör en stor buss. Vilket gjorde att vi nästan tvingades ned i diket. Han kom så nära så jag förstår inte hur sidospegels på vänstersidan kan sitta kvar. Jag tror både jag och Matilda blev lite chockade efteråt. Näradöden upplevelse! Eller näradöden skräck! Dumt av oss att inte ringa företaget som körde bussen och berätta, men man blir lite feg och tror att man överdriver fast man egentligen vet att man inte gör det. Vid halv 4 körde vi hem Matilda eftersom hon skulle börja jobba och jag och Mamma kom på att vi kunde sticka till IKEA. Så vid tiden var vi på väg från Karlstad till Örebro för att köpa min sista trädback till garderoben. Jag körde fram och tillbaka. Var ganska trött eftersom jag gick upp 4 och inte sovit någon middag. Men det gick bra eftersom vi köpte glass på hemvägen. Köpte en trådback på 6 backar så nu har jag totalt 20 backar som jag har fyllt med kläder och väskor i garderoben. Innan hade jag 10. Förstår inte hur jag fick plats förut, tanke på att jag har en stång mer än förut också. Köpte också en förvarings grej som man hänger på stången där jag nu förvarar platt- och locktång och hårblås. Sen köpte vi bara det vanliga: servetter, servetthållare, diskborstar, toaborstar och glödlampor. Jag missade självklart Ugly Betty igen så det får jag ännu en gång se på fredag. Såg i alla fall mestadels av Desperate housewives. Tänk vad man hinner på en och sammabuss o bil dag.

  

Grön: Skog

Blå: Buss

Mörkgrå: Jag och Matilda
 

I går efter jobbet åkte jag hem till Patrik. Han var hemma och såg på tv och jag vägrade att se på tv när det var fint ute så jag grabbade en handduk och gick och lade mig på gräsmattan och solade. Men eftersom jag inte hade någon solstol så kom det myror krypandes på mig, så jag klarade bara att ligga där 20 min. Sedan vid 14,00 var jag till Vårdcentralen och vaccinerade mig igen. Denna gång kostade det 150 spänn för att bara spruta i sprutan i armen. Dyrt!!! Hade ju redan betalat själva sprutan fr 400-500:- Sedan åkte jag hem och sov lite. Var så trött efter gårdagen. Sedan var det jazzdans! Är klara med koreografin nu. Är så kul. Vill dansa hela tiden. Ska nog öva lite snart!

 

Fick lön igår också. Skönt men lite mer pengar. Det är aldrig fel. Har aldrig fått så mycket som denna månad. Jobbade 5h varje dag förra månaden. Var ledig kanske 5 dagar totalt.

 

Idag har jag äntligen fått in precis allt i garderoben. Har slängt kläder och ska skänka kläder och skor. Blev allt några påsar. Känns bra att bli av med saker man inte använt på ett år eller mer. Fast ändå tänker man: tänk om jag ångrar mig. Men nu har jag skitit i det. Jag får väl köpa nytt om jag ångrar mig. : )

 

I morgon ska jag börja provjobba på Pressbyrån. Ska jobba där ca 5 veckor i sommar. Så nu ska jag börja lära mig kassan och allt annat. Mycket att lära. Allt från kassa till tidningar till korv till bakning till triss till busskort till cigaretter. Men jag hoppas på att det ska gå bra.

 

Nu ska jag hoppa i duschen så jag kan åka in till min Patrik.


Love Love Love
Patrik och jag svartvit
Jag och Patrik


Kultur och min garderob

I går var det en kulturdag för mig. Klockan 8,20 åkte vi ifrån Patrik och hämtade upp Sebastian och åkte iväg till Kristinehamn. Vi var framme vid 9,00 och spelningen började 10,00 så jag och Sebastian fick dra runt på stan en timme. De enda butikerna som hade öppet var kiosker och Hemköp. Men vi strosade runt och satte oss på en bänk och tjötade. Spelningen var helt ok, men inte mer. Tycket att det var dåligt agansemang och låtarna var så där. Men Patrik var jätte duktig. Han spelade piano, bas och gitarr. Musikalisk han!  Under sista låten traskar Jonas in och sätter sig bredvid oss. Vi blev väldigt förvånade eftersom vi trodde han var i Australien eller Thailand. Men han hade tydligen kommit hem i fredags. Typiskt honom att komma så sent. Sedan tog vi bilen och åkte hem. Jag åkte hem till mig och målade klart listerna till garderoben. Sedan åkte jag och Mamma in till stan och tog en fika med min moster Marie och min Mormor Berit. Efter det gick vi till Scalateatern för att se på dansuppvisning. Min kusin Sanna var med. Hon var så himla duktig! Hon dansar Street nybörjare, men hennes grupp var dubbelt så bra som Street fortsättning. Hon hade jordens utstrålning, inlevelse och dansade super bra. Imponerad!

 Spelningen:


Dansen:
 

Efter dansen åkte vi hem och käkade lite sedan satte jag mig i bilen igen för att åka in till Arenan för att se på teater/musikal som Rudsskolans 9or hade satt ihop. Den var också jätte bra! Den hette UNG Talang 2007 och handlade om ?Idol? och ?trafiking?. Alla var jätte bra på att spela teater och de som sjöng var hur bra som helst.

Teatern:

 


Efter att ha kört hem grabbarna så åkte jag till Camilla. Jag, Matilda och Camilla åt godis och kollade på Eurovisions Song Contest. Så dåligt! Har nog aldrig varit så dåliga låtar och uppträdanden förut. Väldigt besviken. Även på The Ark. Ola Salos röst var inte alls lika bra som i Melodifestivalen. Vilken flopp!

 

Målet är klarat! Garderoben är klar! En list på 70cm fattas bara, annars är allt klart! Jag har flyttat in trädbackarna och kläderna. Måste köpa fler galgar imorgon så jag kan hänga upp alla kläder. Men jag är så nöjd! Färgen och allt blev så bra. Allt från den nya lampan till upphängningen är bra. Blev precis så som jag ville ha det! Ska slänga lite skor som inte är tillräckligt fina för att stå i min garderob lägre. Har köpt så pass många nya skor så jag klarar mig ändå. Imorgon ska jag nog det till stan och köpa lite mer kläder. Det är underbart med kläder, skor och väskor!


Före:


Efter:


Garderob, Kroki och Regnbåge

Nu var det länge sedan som jag skrev här. Har mina andledningar. När jag i tisdags skulle sätta mig vid datorn för att skriva ett inlägg började det mullra och då vågade jag inte sätta på datorn. Sen onsdag, torsdag har jag haft annat för mig. Men jag börjar berätta om tisdagen:

 

I tisdags så var jag ledig. Jag och Mamma skulle börja med garderoben. Men när vi skulle börja sätta upp väven så märkte vi att det limmet som vi hade var gammalt så det var bara att slänga sig i bilen och åka in till stan för att köpa nytt. Vi åkte till en färgbutik och köpte lim, mer väv, roller, penslar och golv. När vi åkte hem så spöregnade det. Vi åkte på motorvägen och svängde av mot 63an. När vi åker i 90 km/h och har vindrutetorkarna på så flyger vänster vindrutetorkare av. Det spöregnar och jag ser inget ut. Fick luta mig åt höger och titta så gott jag kunde så mamma fick vara den som kollade på vägen framåt. Mötte en polis och blev lite orolig men de stannade inte. Men vi tog oss hem oskadda i alla fall, som tur var! När vi kom hem så började vi tapetsera. Vi fick upp nästan all väv. Var lampa och sådant på en vägg så vi väntade med den. Sedan målade jag alla hörn, golvkanter, takkanter, runt dörrar och element. Och sedan var det bara att rolla på resten av väggarna. Men det tog mer än dubbelt så lång tid som jag hade räknat med så jag missade självklart Ugly Betty och Desperate Housewives. Blev så sent så jag hann inte duscha så när jag vaknade på morgonen hade jag självklart rosa färg i håret. Jättefint. Men så fick jag gå till jobbet. Men under tisdagen till idag så har vi tapetserat och målat alla väggar, lagt golv och målat lister som ska sättas in imorgon eller söndag. Golvet och den rosa färgen blev jätte bra ihop!

 

I onsdags började jag dagen med att jobba fram till 11,45. Sedan skulle jag åka till Patrik och duscha. Men eftersom jag inte har någon nyckel fick jag åka upp till Pressbyrån där hans föräldrar jobbar för att få nyckeln. Blev fast där ett tag då jag beställde jobbkläder (t-shirt, arbetsbyxor och skärp) och bestämde några tider som jag ska provjobba på. Känns att det kommer närmre och närmre! Ska även göra några kurser på Internet innan jag börjar jobba. Efter duschen åkte jag hem till Andrea. Var väldigt länge sedan som vi lekte. Under 2007 har vi bara setts på stan och på fester. Var jätte mysigt att träffa henne. Hon har tre otroligt fina hundar. Saluki eller hur de stavas. Qualoa, Grappa och Trasan. Åå dom är så fina. Sedan tog vi Toyotan och åkte hem till mig. Bytte julklappar. Julklappar i maj är aldrig fel. Men det blev så eftersom vi setts så lite. Fick två luktljus, en t-shirt med ?färgkluttar? på och sedan fick jag ett paket som liknade en bok. Och jag tänkte: oj, ska hon försöka få mig att läsa (Andrea läser ganska mycket och tycker det är kul, men jag ser inte det roliga med att sitta och läsa). När jag öppnade paketet var det beige bok som hette ?Lyckliga barn?. Hm, tänkte jag, vad är det här. Började bläddra i boken och när jag kommit in mot mitten hade hon skurit ut sidor och lagt ett paket i boken, där i fanns det en liten nessesär/plånbok. Hon är så söt! Sen när klockan blev runt sex så körde jag hem henne eftersom jag skulle dansa. Dansade i måndags också. Orkar inte bry mig om att jag har ont i halsen varje morgon nu. Så jag tänker dansa varje måndag och onsdag nu ändå! Var så otroligt kul att var tillbaka. Man märker väldigt väl att man inte tränat på några veckor. Men koreografierna var väldigt rolig och vi hade kommit väldigt långt i båda danserna.

 

I går började jag dagen med att jobba. Sedan åkte jag hem, lagade mat och sov middag en timme. Gick ut i stallet och mockade. Hoppade i duschen och sedan åkte jag iväg till kvällskursen. Den har varit ganska tråkigt men igår var det super kul. Vi gjorde en grej som jag aldrig gjort förut. Vi hade kroki. En naken man var modell och vi skulle skissa/teckna av honom. Kändes lite genant i början men sedan såg man bara former, kurvor och uttryck. Ska ha en manlig och en kvinnlig modell nästa gång det är kvällskurs. Kommer nog vara ännu svårare att teckna av en kvinna. Men det var otroligt kul att testa på i alla fall!

 

Tänkte bara berätta att jag nästan bestämt mig för att behålla Toyotan och sälja min älskade Nissan. Den är skön att köra + att den känns säkrare.

 

Samma dag som det mullrade så var det en så otroligt vacker regnbåge över vårt garage. Såg ut som om den gick ned i skogen bakom och den var så himla stark. Han aldrig sett när färgerna varit så klara förut. Såg verkligen färgerna tydligt från rött till orange till gult till grönt till blått till lila. Häftigt! Över den klara regnbågen gick det även en svag regnbåge som var spegelvänd. Vackert!

regnb?ge


Måste bara nämna att jag kommer ha värsta kulturdagen imorgon. 10,00 Spelning (Patriks klass) i Kristinehamn, 15,00 Dansuppvisning på Scala (Sanna, kusinen som dansar) och sedan klockan 19,00 Teater på Rud (Sebbes lillebror). Ska bli kul alltihoppa!


Det är inte lätt att så

Idag vaknade jag runt halv sju, sju. Och jag vägrade att gå upp då så jag somnade om och sov till halv tio. Så skönt. Vid halv elva åkte jag, Mamma och Pappa till Edsvalla ?Essvalla? som jag säger, till Ö&B. Tog inte ens med mig pengar eller kort eftersom jag ändå inte skulle köpa något idag. Men fick Pappa till att köpa frö så att vi kunde plantera lite blommor på gräsmattan. Så när vi kom hem så lagade jag och Patrik mat. Köttfärssås (sådan som jag och Matilda lagade för någon vecka sedan) och spagetti. Sedan började Pappa och Patrik gräva och jag la ut jord och sedan planterade jag dom små, små fröna. Pappa gick och gjorde något annat och Patrik åkte hem, så jag blev lämnad ensam och jag trodde jag skulle fixa det själv. Lade ut jord, lade ut fröna... och glömde att vattna. Så vi får väl se om det kommer några blommor där. Fick ju vattna efteråt och sätta i lite fler frön. Sen började gräva med en spade runt två rör. Det var jätte hård jord så jag tänkte att det kanske kunde gå lättare med en liten spade. Började gräva och brände mig på brännässlor. Gav upp och hämtade Pappa. Så tillslut blev det i all fall tre stycken nya ?rabatter?. Vilt utspridda på gräsmattan. Hittade föresten massa bråte från förr när vi grävde. Massa långa spik, tjocka skruv och några saker som såg ut som långa metallstänger med krokar på. Skumt, men det har du vart en ?såg? där vi bor.


Patrik och Pappa rabatten

Patrik och Pappa, Rabatt runt en sten och stubbe

Har klarat mitt mål! Har inte köpt något på en vecka nu! Bra Emelie, BRA!


Who are you?

Snodde av Malle.

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You like to drink.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z : Always ready.

E: Damn good kisser.
M: Best kisser ever.
E: Damn good kisser.
L: Everyone loves you.
I: You are great in bed.
E: Damn good kisser.

Hos Daniel och Helena

Har varit hos Daniel och Helena (min bror och hans sambo) och firat dom lite grann. Dom fick paket och vi fick glass. När jag var på väg hem så stannade jag och tog kort på kossorna. Dom är så söta!

Daniel och Nemo



Värsta tjuren, söta kor o kalvar, två kossor som para sig

Automat, ja tack!

Igår avslutade jag o Malin dagen med chips och dipp framför Talang. Innan det gick satt vi nere hos grannen och drack festis och åt choklad och gick en promenad med Figge och Pluto (shettisen och islandshästen).

Idag har jag än så länge inte gjort särskillt mycket. Vaknade vid 9 (läge för att vara mig), har svårt att sova länge när jag i vanliga fall går upp 5 för att komma till jobbet. Har flyttat grannens hästar du Figge hade smitit igen. Hämtade mamma vid bussen. Körde automat. Har gjort det en gång innan men det var väldigt länge sedan. Gcik bra hela vägen till jag skulle svänga ut på 63:an då jag försökte växla. Men detä r så underbart att köra automat!

Pappa sa imorse att han hade köpt en Toyota corolla -89 och att vi kanske kunde byta ut min bil. Jag har en Nissan Micra -87. Den är så fin och jag är kär iden. Men Toyotan är 5 dörrars och min är 3 dörrars, T är det centrallås på och det är det inte på min N. T är mörkgråmetallic, N är röd! Hoppas på att han tar hem den idag så jag får provköra den. Är bortskämd när det gäller bilar så det gäller att den faller i min smak. Men det kanske i och för sig vore bra att få en lite säkrare bil. Lägger upp kort senare. Har ju inte sett T än.

Turbo och jag. Piff (en av våra 4 katter) sover under grillen.

Sola och utan pengar!

Nu i flera dagar har jag och Malin luggit vid poolen och glassat. Första dagen med filtar för att det var så kallt och igår och i förrgår lite mer än en timme och idag satt vi ute nästan två och en halv timme. Så nu är jag äntligen lite brun.. men bara på framsidan. Om det är fint imorgon så måste jag lägga mig på altanen och sola baksidan i flera timmar för att få samma bränna bak som fram. Skönt att inte behöva känna sig som ett vitt papper lägre. Tror nog jag aldrig varit så här blek förut. Har andra år solat solarium för att underhålla färgen men nu i år har jag inte gjort det någon gång. Känns både bra och dåligt. Bra för att det är farligt men dåligt för att jag känner mig finare brun!

Figge, shettisen som jag skrev om i förra inlägget har smitit varje dag. Han har stått i en helt annan hage eller så har han stått på gräsmattan eller åkern. Vad gör man med en ponny som tränger sin under tråden vare sig han får plats eller inte?!

Har kännt mig dålig i halsen i nu 3 veckor så jag har inte kunnat dansa. Tänkte dansa i onsdags, för det är så tråkigt att missa den, men när jag kom in till stan så kände jag att jag inte orkade. Kände mig hängig och febrig så det blev ingen dans då heller. Men igår så hoppade jag och Malin studsmatta. Så kul men jag tog det lite försiktigt eftersom jag fortfarande inte var helt bra. Har gått några promenader med hundarna under veckan också. Och poff idag när jag vaknade så hade jag inte ont i halsen. Känns som att jag blev bättre pga att jag ansträngde mig igår. Har i och för sig fortfarande lite ont i huvudet, med det är nog pga solen.

Bestämde mig i måndags för att inte lägga ut en enda krona denna vecka. Förra månaden så brännde jag alldeles för mycket pengar. Har aldrig lagt ut så mycket pengar på en enda månad förut. Det kändes inte alls kul när jag räknade ut hur mycket det blev. Köpte eller betalade någonting varje dag under april. Måste erkänna att det har varit jobbit att inte få använda bankomatkortet eller några sedlar eller mynt. Har inte ens betala någon parkering. Men på måndag så hoppas jag att jag kommer känna mig stolt över mig själv, för då har jag för hoppningsvis nått mitt mål. En vecka utan ett enda öre!

Jag och Malin hemma hos mig
image139

Malin och jag

Idag när jag vaknade kände jag: Idag kommer jag inte att göra någonting. Men lite grann har jag i alla fall gjort.

 

Började med frukost som vanligt men denna gång kokade jag ägg. Duktig. Sen gick jag ned till Malin då vi satt i solen lite. Väntade på att veterinären skulle komma så vi gick upp till mig. Satte oss i solstolarna på dynor men det var så kallt så vi fick hämta filtar och bädda ner oss. Men tillslut blev det så kallt så vi gick in. Gick och la oss i sängen och killade varandra på ryggen. Så skönt! Malin var så trött så hon somnade men jag kunde inte hålla mig för skratt ner jag såg ansiktet började slappna av så då vaknade hon igen.

 

Malin gick hem för att äta och jag lagade mat åt mig och Pappa. Sen när jag låg på soffan ropade Pappa: ?Är du vaken? Du kanske kan kolla på ?den lilla vita??? Den lilla vita är Mauds (grannen) lilla Shetlandsponny Figge. Han hade gått ur hagen och stod och käkade gräs utanför huset. Pappa gick ned och jag sedan efteråt. Pappa tog tag i manen på Figge och började knyta upp trådarna till hagen. När han knyter upp den översta så springer Pluto, islandshästen ut och då släpper han Figge och båda var lösa. Jag kommer ner och får tag på Figge. Pluto sprang ifrån mig men tillslut fick jag tag på honom. Sen kom Malin ner med hennes hundar så vi tog en promenad med dem. Vi var borta kanske 20 min eller en halvtimme och när vi kom tillbaka stod Figge ute igen. Då fick dom komma in i stallet för natten.

 

Nu har Ugly Betty börjat så nu ska jag se på tv. Och sen är det Desperate Housewives.