Hej hej Thailand, Hej hej Sverige

Inatt kom jag hem från 2 veckors semester i Thailand med släkten. Mycket mycket trevlig resa! Nu måste jag sova för att ta komma rätt i tiden.

Vårt hotell Woraburi på Karon Beach, Phuket.

Ååå Färjestad!

Kunde inte stanna kvar på krogen när ett liveband började spela HV71 hejarlåt. Försökte själv överrösta med "Å Färjestard, å Färjestad, vargarna från Värmland Färjestad!" men det gick inte allt för bra. Så nu är jag hemma och sitter i soffan och borde gå och lägga mig. Imorgon händer det spännande saker!

Vad skulle man göra utan killar?

Min lediga fredag började med att jag och Lina steg upp vid åtta för att hinna duscha, tvätta håret, käka frulle och ta oss in till Jönet och kliva in på IKEA 10.00. Där spenderade vi ca 2h för att hitta alla sista saker som vi behöver till Möbelmässan. Sedan fortsatte vi in på A6 där jag reklamerade ett par skor, köpte två spel till PSP och inhandlade ännu mer saker till Möbelmässan. Åker hem och börjar greja medans Lina syr "gardiner" till montern. Vid 18.00 åker vi till skolan för att slipa, måla, sätta upp och fixa det sista. Kommer hem vid 21 och börjar laga mat. Ser en lugn och skön kväll framför en film framför oss. Men icke...

Jag och Lina ställde senare under kvällen upp att köra två tjejer in till krogen i Jönköping (4mil enkelresa). När vi precis släppt av dem, nöjda och glada över att tjänat nån 100lapp så går min bil sönder! Kopplingen hänger sig i ned tryckt läge och vi får ställa oss på vägkanten av den stora vägen. Smarta som vi var hade vi inte tagit några jackor (vi skulle ju ändå bara fram o tillbaka). I minusgrader och snö springer vi runt utan jackor och drar i alla trappuppgångar som finns för att söka värme samtidigt som jag engagerar vänner i Nässjö och Jönköping och polis och assistanskår för att få hjälp. Slutar med att två killkompisar (detta alltså på en fredagkväll kl 01.00) får sätta sig i bilen och åka till Jönköping för att bogsera hem oss och min bil till Nässjö... Tusen tack än en gång till Adam och Kim!!!

Min kväll i bilder:

Monterbygge: Det börjar ta sig!


Middag:
kycklinghjärta?


1½ timme i ett trapphus någonstans på Ekhagen i Jönköping:
trötta, övertrötta och värmades vid elementet.


Bogserades 4mil i 40km/h bakom Adam och Kim:


En kväll jag gärna INTE behöver uppleva igen! Otroligt glad över att jag hade Lina med mig.. Tänk om jag vart helt själv och ingen hade kunnat hjälpa till!? Tack tack tack killar!

Veckans outfit!

Har målat, slipat, spacklat, plockat, städat och skruvat en massa under veckan. Då jag och Lina har varit projektledare för formgivningen till montern som ska upp till Stockholm Furniture Fair har vi nu levt i arbetskläder den senaste veckan. Igår (fredag) kväll vid 18 åkte vi till skolan för att färdigställa det sista med allt "Lul Lul" vi köpt under dagen och veckan. Det kommer bli riktigt nice!




Äntligen soffan!

Oj oj oj vilken händelserik dag och natt detta blev. Precis kommit hem från Jönköping. Nej vi har inte vart ute och festat. Ikväll skulle vi ha en lugn hemmakväll framför tv men så blev det icke. Jag är iaf glad att vi är hemma nu. Ska upp med tuppen och tvätta imorgon så berättar mer då. Kan smygberätta att jag efter ikväll har bestämt mig för att sälja något stort och köpa något stort till våren!

Träna!

Idag har jag vart på Zumba och sedan BodyPump. Var superjobbigt och det var sjuktkul! La på extra vikter på alla övningar utom biceps och triceps på pumpen och på Zumban tog jag i till 110%. Fick med mig en killkompis på Zumban, kul! Go Kim!