Ikväll ska jag använda min galaklänning

Igår sydde jag klart tyget på kjolen så min korta svarta blir till den långa svarta. Detta ska avändas ikväll. Idag har jag vart hos tandhyginisten (07,40!!!), handlat på Maxi, städat, köra mamma och pappa till flygplatsen, shoppat på systemet och på glitter, solat ca en timme nu på eftermiddagen. Så nu ska jag börja göra mig iordning för kvällens bravader. Denna helg är det partyhelg. Idag "galatema" på Haddis fest och sedan Sommarplaza. Imorgon grillning hemma hos mig och sedan ut o göra stan.  See ya!

10-20 + övertid

Hur ska man hinna allt när man jobbar 10-20 (+övertid mån och ons). I måndags var jag duktig och sprang efter jobbet, så ett träningspass fick jag in iaf. I tisdags sydde jag och igår bakade jag. Idag fick jag gå upp lite extra tidigt för att hinna tvätta och ikväll när jag kommer hem ska jag fortsätta på min "galaklänning". Imorgon när jag är ledig ska jag börja dagen hos tandläkaren. Fick en tid 7,40. Hur tidigt är inte det? Men men, får se det så att jag kommer upp i tid iallafall. Nu ska de blågula kläderna på (får bli långärmat idag då den gula tvätten ligger lite efter).



Hoppas på fint väder under helgen då vi ska grilla... Nu regnar det som tusan...
Tänk om man kunde hänga tvätten vid denna underbara utsikt!


Jag har kvällsbakat

Idag när jag kom hem från jobbet ca 20,45 kikade jag klart på Room Service. Sedan fick jag för mig att jag skulle börja baka hallongrottor. Då vi inte hade precis så mycket smör som behövdes var det lite svårt att få ihop dem till små "bollar" så de ser sååå hemmagjorda ut... men vad gör det. Ska ta med dem till jobbet imorgon och bjuda min avdelning eftersom vi hjärnan går i 100 under hela arbetspasset dessa tider.

Min galaklänning

På fredag ska jag på en fest som har temat OSKARSGALA. Igår köpte jag tyg för att sy en egen galaklänning. Äch de var väl att ta i men jag ska sy fast tunt genomskinligt tyg på en underkjol. Detta förvandlar min kosta svarta till en långklänning. Till detta blir det guld skor och mera guld. Bild kommer upp när det är klart!

CR3W




Någon mer än jag som satt fastklistrad framför MTV ikväll? Americas best dance crew är ju såå bra. Jag tycker CR3W är såå värdiga vinnare. Om någon nu vet vem som vinner nästa vecka så vill jag inte har reda på det nu. Vill ju se finalen på söndag. Heja Super Crew!

Bilder från dansen

Nu haj ag äntlige fått bilder från dansen! Första bilden är på båda dansgrupperna och andra bara på vår moderna!


Simma lugnt

Idag har jag gjort fisk i ugnen. Pappa var ute på vattnet igår och drog upp två abborrar. Eftersom de tillbringar natten och morgondagen i Götet hos Tette så fick jag chansen att testa att laga egenfångad fisk. Har aldrig gjort detta förut och det var otroligt länge sedan jag tittade på när någon annan gjorde det också. Mamma gav mig instruktioner som att salta, smöra, folie och 175*C. Sedan var det bara att rensa och äta! Mums vad gott det blev. Så nu har jag abborre och potatis i matlådan till imorgon. Ser inte så gott dock när både potatisen och fisken är ljusbeige. Men men jag får äta utan ögonen imorgon. Kanske slänger ned lite grönsaker imorgon bitti.



Jag tror (är inte hundra) att detta är min första natt helt ensam i huset, trots att vi bott här i ca 10år... Spännande.

Konstinspiration!

Har under några veckor kikat in på en karlstadblogg som handlar om konst. Malin är otroligt duktig och arbetar oftast i Photoshop men även ibland för hand med penna och papper. Bloggen heter: http://castlebabe.blogg.se/ Själv blev jag så inspirerad så att jag i lördags målade min egna tavla. Här är lite bilder från hennes blogg som jag tycker jättemycket om:




Denna karlstadtjej är även med i en Veromoda tävling. Rösta på henne om ni gillar hennes konst!

Alexander Rybak

Yes! Dea, vad var det jag sa?! Ända sen första gången jag hörde Norges låt så vart jag kär i den. Han är söt, låten är svängig och lätt att sjunga med i.
Grattis Norge! Riktigt värdiga vinnare 2009!




Mitt senaste möbelfynd!

Nu, idag en lördagkväll kommer det upp bilder på mitt nya bord som jag har inhandlat. Hittade det som sagt på blocket.se och åkte och hämtade det i Forshaga där bordets förra ägare bodde. Detta är mitt "renoveringsprojekt" då jag ska försöka göra det mer i min stil. Antagligen blir bordsskivan vit högglansig (matchar min nya stol) och sedan kommer jag ta bort "korgplattan" under och göra något vacker där! Men vad gillar ni formen, snygg va?!


Sexy Curves

Nu har jag testat min nya mascara med den konstiga borsten och jag gillade den. Vet dock inte om det beror på mascaran eller borsten. Men huvudsaken var att den vara lätt att måla med och att det blev fint!


I'm in love with it!

Min nya klocka:



Nå? Snygg va!?

Fredagsfrulle

Idag när jag vaknade fick jag för mig att laga pannkakor till frukost och det var precis vad det fick bli. Pannkakor med hallon- och jordgubbssylt! Mumma! Ska ta med mig några till fikat också. Det är faktiskt fredag och då måste man få lyxa till det ibland.

Har fastnat för Mario - Gallery fast med spanskt inslag (su galleria). Sök på youtube! Den är bättre än den vanliga.

Låt oss kalla det intervallträning

Yes, jag kom i mål på VÅRRUSET! Jag och Veronica bestämde oss från början att vi skulle köra intervallträning. Springa, gå, springa lite längre, gå lite kortare, springa a ni fattar. Och vi sprang in i mål! Sedan satt vi där ca 20 IKEA-tjejer och fikade gratis maten, mumma. Fick en medalj också. Kanske skulle ta sig en springrunda i Karlstad centrum på måndag när jag är ledig... Hm får nog fundera på den.



Nu har jag varit vaken 17,5h så nu ska jag byta om till nattkläder och hoppa i säng. Imorgon är det en "vanlig" dag på jobbet (11-20).


Det var ett j*vla ätande

Idag ringde klockan 5,00 och jag steg upp direkt. Känner mig lite seg men inte så trött ännu. När jag steg upp käkade jag en macka, sen var det frukost som bestod av yogurt på jobbet, sedan var det lunch, sedan smakade jag pommes av mamma, sen måste jag äta mat igen eftersom jag ska springa/gå Vårruset och efter det bjuds det på fika. Hjälp vad många måltider på en och samma dag. Ivanliga fall äter jag frulle, lunch, fika (macka) och ev något när jag kommer hem...

Nu ska jag slappa en timme och sedan ska jag laga mig lite mat. Är redan på något konstigt vis hungrig.

Mingel på mig

Hittade lite bilder på facebook på mig från peronalfesten. De är inte så vackra men här kommer tre bilder iaf:


Vpf

Shit imorgon ska jag köra varupåfyllnad vilket innbär att jag börjar kl 6,00. Har inte gjort detta på super lång tid. Kanske var ett år sedan sist. Kommer säkert vara astrött imorgon bitti när klockan ringer 5,00. Mer än en halvtimme tänker jag inte vara vaken innan jag ska köra bil. Det som är positivt är ju att jag slutar 14,00 så då är man ju nästan som ledig. Men jag kommer säkert somna tidigt imorgon kväll. Hoppas att jag kan somna lätt ikväll med. Har iof varit trött uder dagen så det är förhoppningsvis inga problem.

Min syster ringde förut och klagade lite på mig att jag inte lagt ut mer bilder på det jag inhandlat. Får se om det kommer upp imorgon för nu måste jag göra mig iordning för sängen. Natti

Jag har shoppat!

Å nu har jag så mycket nytt så det är alldeles stökit här uppe i vardagsrummet av alla nya grejer. Paketet från Ellos hade kommit. Goda nyheter! Bikinisarna och sandalerna passade! Fullträff! Sedan var jag på stan en sväng. Där inhandlade jag en mascara från Rimmel. Köpte den för borsten skull, den såg så rolig ut. Den heter Sexy Curves. Ska bli kul att testa den. Kolla på borsten på bilden...  Sedan köpte jag make-up remover någon mjölkaktig variant från Nivea. Hoppas den också är bra. Ur och Penn ha rea igen och jag har svårt att hålla mig borta från deras klockor. Köpte en TURKOS klocka från Regal och två par örhängen. Och sen följde en topp från Gina med hem också. Bild på klockan och örhängena kommer senare.



Bordet som jag och mamma var och kollade på är nu också mitt. Det får stå här i vardagsrummet så länge tills jag flyttar. Så fint! Bild kommer på det med såklart!

Jag har fått sms...

...från Ellos. Mina grejer ska ha landat så jag kan hämta dem! Hoppas de stämmer för sist fick jag smset en dag för tidigt. Ska iallfall ta mig en tur till affären och kolla om det stämmer. Kul!!!


Neon

Så söta klänningar från nelly.com

Päron, äpplen och apelsiner

Igår var det personalfest som gällde. Slutade kl fem så då hoppade jag i duschen på jobbet och sedan var det bara att göra sig iordning. Vi hade förfest i omklädningsrummet med partymusik, locktänger, plattänger, godis, popcorn m.m. Jättemysigt! Sedan bar det av till restaurangen där festen hölls. Bar, Band och Bufé bjöds det på. Maten från Maché var suverän. Mumma vad gott det var. Festen var lyckad och jag orkade upp imorse för att börja jobba 9,45. Jag tror faktiskt att jag har jordens snällaste föräldrar. Jag körde till jobbet igår morse. Men eftersom det bjöds på drinkar ville jag inte missa det, så pappa hämtade mig inatt och mamma var söt och körde mig till jobbet imorse. En resa hemifrån till jobbet och sedan hem igen är 5mil. Hur söta är dom inte. Kör fem mil mitt i natten för att hämta mig och sedan fem mil igen på morgonen för att köra mig till jobbet!? Puss på er mina päron! Köpte mig en ny topp i fredagskväll precis innan affärerna stängde för kvällen. En mönstrad topp med massa färg från HM. Tycker om den sååå mycket. Får se om de kommer upp nån bild på facebook från gårdagen, så kanske jag lägger ut de här...

Imorgon kanske jag och mamma ska åka och titta på ett soffbord som jag hittat på blocket. Bilder kommer upp om det är något att ha!

Har jag fresten berättat att den här fick följa med mig hem i veckan?

Mina nya bikinis och skor!

Jag tycker absolut inte om Ellos hemsida. Den är så otroligt långsam + att när man klickar så kommer man nästan aldrig dit man vill. Hur rörigt som hellst. Igår tog det ca 40min att plocka ihop det vi valt ut för att göra en beställning på internet. Det är inte ens samma artikelnr i katalogen som på nätet, hur konstigt?

Detta är bikinisarna och skorna som jag beställde igår: (Hoppas de passar!!!)
Jag tänker FÄRG: Mönstrat och enfärgat!






Har aldrig haft bh-bikini men nu är det dax. Är så otroligt trött på fula trekantsbikinilinjer och att man alltid måste knyta dem på konstiga sätt som ser underligt ut för att få lite halft normala sträck. Hur praktiskt är det inte bara ta av axelbanden och bara låta dem hänga under armen och bikinin sitter som den ska!? (Förhoppningsvis om dem nu passar)

Söta sandaler va!? Hallonrosa!

Just nu...

Just nu ogillar jag: Kanal 5, eller om det är Boxer jag ska tycka illa om. Jag gick upp vid kvart över nio idag för att hinna se Ugly Betty innan jobbet. Men shi fick jag. Där är de något konstigt med Kanal 5 (eller Boxer) och jag får bara se 5 minuter innan bilden blir svart. Testade på alla tre tvapparater som vi har här hemma och de var samma på alla. Fan, jag gillar att se Ugly Betty på mårnarna juh! Men nu när Ugly Beyyt är slut då passar det att fungera...

Just nu stör jag mig på: Min bil. Först gick ljuddämparen sönder och några tusenlappar gick åt till att laga den. Sedan var det besiktning, gick ej igenom. Då behövdes nån fjäder m.m. lagas och sen skulle den köpas och fixas och nu är det besiktning igen. Hatar att lägga ut pengar på bilen. Räcker det inte att jag betalat skatt, försäkring och bensin?!

Just nu är jag fundersam över: om bikinisarna som jag beställde igår passar eller inte. Skor är inte heller lätt att skicka efter. Jag har 36/37 beroende på vart ifrån de är och vad för sort. Har 36 på de flesta men beställde 37 för säkerhetensskull. Vore tråkigt om varken bikinisarna eller skorna passar. Då har jag ju skickat efter i onödan.

Just nu är jag glad för att: jag var så duktig igår och åkte och tränade direkt efter jobbet. Fast jag tog i massvis kändes det på något underligt sätt inte så jobbigt. Är även glad över att jag ska få se Patrik spela ikväll. Han har läst Ensamble på Universitetet och nu är det spelning på G. Han ska även få tillbaka sitt pass som jag har haft sen Samos (för nu ska han lämna Sverige en vecka). Har inte velat lämna tillbaka det eftersom jag då haft en anledning till att få träffa honom en gång till. Elak eller smart!? Smart tycker jag :)

Just nu: måste jag sätta på Hiphop och RnB och göra mig iordning för en dag på jobbet!

Stolen

Tycker inte den gör sig lika bra på bild som i verkligheten men det får ni stå ut med. Den är vit högblank med matta stålben. Visst är den rätt cool. Låg och bred!


De är på väg

Så, då har man klickat hem två bikinis och ett par skor!

Ett hotellrum

Idag skulle jag vart ledig men chefen ringde nyss så det blir jobb på em/kvällen ändå. Hade inget inplanerat så de gjorde inte så mycket. Ska åka en sväng till brorsan innan jobbet, som nu är pappaledig. Sött!

Jag köpte mig en "stol" på Solareturen förra veckan. Har glömt att lagt ut bild men gör det när jag kommer hem efter jobbet. Den ska jag ha i min framtida lägenhet. Är såå sugen på att flytta nu! Ritade upp den lite fult och fort i paint. Kommer en real bild sen istället. Haha.

Har bäddat om i sängen och nu sover jag på vitt satänglakan, vita påslakan och vita kuddar. Känns som att sova på ett hotellrum. På något sätt känns det väldigt avslappnande att ha vita lakan. Har du inte det, testa! Lugnt och lyxigt!

Igår efter en lång promenad åt jag årets första mjukglass, mums. Sen var det pizza och choklad som gällde hemma hos Sanna. Där spenderade jag hela min gårdag. Åkte hem på kvällen då det var sovdax. Härligt nyttig dag var det. Not. Idag är det andra bullar som gäller! Nu ska jag fara in till Daniel och Isalina godingen! Bye så länge.