Glad gul påsk!

Påsken börjar närma sig och under självaste Påskafton ska vi till Örebro. I fönstret har jag ställt björkris med vita fjädrar och gula små söta kycklingar i. Idag har Jonatan åkt iväg med några vänner upp till snön och kylan för att känna av vinterns sista kalla dagar. Själv ska jag ta mig till jobbet och jobbar till 20 idag. Eftersom företagströjan är i samma färg som kycklingarna kanske jag idag kan känna mig lite extra påskinspirerad. 
 
 

FrOst och Pace

Sist jag bloggade handlade det om resan i Los Angeles som avslutades med några dagar i New York. Idag är jag tillbaka till min hemstad Karlstad där jag och Jonatan bor tillsammans i en mindre lägenhet bara några minuter från centrum. Superskönt! 
 
I fredags käkade jag och mamma lunch på FrOst här i Karlstad. Vi drack ett glas vin/öl och firade in helgen. Jag hade aldrig ätit där innan men efter denna lunch skulle jag rekommendera alla att äta där. Vi tog dagens lunch och den var ljuvligt god. Jag beställde till och med in mer sås för de var den godaste brunsåsen jag någonsin käkat. Supertrevlig personal där också vilket gör att helhetsintrycket blir ännu bättre. Gå till FrOst, gå till FrOst!
 
Igår var jag och Jonatan på vår första romantiska middag på svensk mark någonsin. Konstigt att vi inte vart ute och käkat i Sverige ensamma förut kanske men jag tror det beror på att Jonatan är otroligt duktig på att laga mat själv så vi brukar stanna hemma och njuta av den maten istället. Men som sagt igår gick vi ut för att käka och vi gick till Pace. Där käkade vi tapas och jag plockade ihop en egen blandning med kyckling i curry, sesamlax, calamares, oxfilé och tzatsiki. Ååå det var så otroligt gott! Till detta drack vi vin i en "hemma miljö". Kändes som att sitta i ett vardagsrum med massa människor på något sätt. Det var fullt på restaurangen och det gillar jag. Maten var otroligt god men personalen var lite långsamma men iof trevliga. 
 
Kul att ha testa på två restauranger på så kort tid! Båda rekommenderas!