Nyckelviken på kvällskvisten

Igår, efter att vi båda jobbat, tog vi bilen till Nyckelviken i Nacka. Vi promenerade och njöt av den vackra utsikten medan det började blev mörkt. Stockholm är så sjukt vackert!!!




Fika med gravid syster

När min bil gick sönder var jag inte särskillt glad. Men allt drar med sig något positivt. Jag lärde mig åka mera tunnelbana, jag åkte även tvärbana, pendel och buss. Fick åka tunnelbana, byta tunnelbana och sedan gå 30min för att komma til jobbet. Som tur var, var vädret med mig så jag fick en promenad i solen två gånger om dagen. En av dagarna när jag skulle hem, fortsatte jag med tunnelbanan ända in till t-centralen för att möta upp min gravida syster. Vi tog en fika och pratade massa skit. Synd att jag inte tog en helbild på henne, hon var så vacker. Snart klänning med ett litet knyte under brösten så man såg den vackra magen. Längtar tills lilltess kommer till världen!
 
 
 

Konferens på Smådalarö

Jaa oj de har hänt mycket sen sist. Jag tänkte visa ett axplock av olika faser i mitt liv de senaste veckorna. 
 
Jobbet har börjat rullat igång ordentligt vilket känns väldigt skönt. Jonatan har laga gnocchis precis som Ernst och jag har pysslat endel i lägenheten. Jag har vart på Konferens på Smådalarö gård med jobbet och min bil har åter igen gått sönder. Mycket olika saker har alltså hänt.
 
Nu får ni bara se bilder på konferensen (för det är något fel med blogg.se...)
 
Mitt hotellrum
 
Fina vattenflaskor

Min nya vän och kollega Bri! 
 
Massa kakor, mums!
 
Jag i ett mysigt rum.