Jordens också

Skulle ha jobbat fyra timmar idag men jag vaknade upp med jordens förkylning så jag ringde och sjukanmälde mig. Bättre att bli lite friskare eftersom jag ska jobba helgen också. Vet inte hur jag ska orka bära bäddmadrasser hit och dit tanke på att jag tycker det är jobbigt att vika tvätt. Damn it, jag hatar att vara förkyld! Idag körde jag in P och då fick han bestämma vad jag skulle ha på mig. Jag blev blå... Mörkblå jeans, blå t-shirt och blå tjocktröja. Som tur var skulle jag bara till Pb och sen in på Mossbergs... He's still my favourite!

Idag har jag inte orkat äta så mycket så det fick bli pannkakor. När jag var och handlade öppnade jag ett paket ägg för att se receptet så jag visste vad jag skulle inhandla. Lite godis har gått ned också. Har gjort lunchlåda till imorgon. Kom på receptet själv. Haha inte så svårt men iaf: Nudlar, asian wook, majs och stekta champinjoner + soja. Så blandade jag ihop det i stekpannan och ner i lådan. Hoppas det blir gott imorgon!

Imorgon ska jag o Patrik bänka oss i soffan framför Melodifestivalen och käka pizza. Shit det har blivit en pizza i veckan för mig nu. Hälsosamt? Ne, men jag får skylla på att jag tränar, visst?

That's us

image1106

I kväll åker mammi o pappi ner till syrran så då blir jag ensam på hela gården. Men jag hoppas på att P vill underhålla mig lite så jag inte blir allt för ensam. Jobbar hela helgen men jag vill ju inte sova själv varje natt. Tror aldrig jag har sovit själv i huset så det ska jag göra en natt iaf. Men P har lovat att han kommer på stört om jag blir rädd. Söt han!

Dockan

Jag bara gör och gör saker så jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Även om jag är helt ledig nästa vecka så känns den veckan helt uppbokad. Jobbar ganska mycket nu och jag försöka hinna med ridning, träning och min P. Men det är ganska svårt. Börjar kvart i två idag men jag gick upp nio för att laga lasange och sen hinna rida. Men nu visade det sig att det tog dubbelt så lång tid att göra dubbelt så mycket lasange så jag vet inte om jag hinner ta mig en tur. Skulle gärna vilja eftersom det är så fint väder. Äntligen sol!!! Snart sommar?

Dröm dig bort!







Någon gång i mitt liv (hellst flera gånger) ska jag bo på 5-stjärnigt hotell!

(bilder från boocking.com)

Bowla!

Gårdagskvällen var jätte mysig o kul. Efter jobbet åkte jag hem till P och så åkte vi iväg till Sunstahallen för att spela bowling med Pb K-d. Shit vad mycket bättre de banorna är mot Nöjes. Det går snabbt och blev det problem så fixades det direkt. Fast det är väl inte konstigt när det är tävlingsbanor. Jag fick över 100 p så jag var nöjd! Strike gjorde jag också några gånger. Inte bara en utan flera! Patriks pappa vann överlägset över alla, han var skit bra! Jag spelade tillsammans med butikschefen från Kristinehamn, Örjan. Han var super schyst men jag hade ändå turen att hamna vid banan bredvid Patrik. Ingen spelade vid nån man kände, det var kul. Sedan åkte vi till Alfies och käkade super god mat. Tycker dock att vi fick vänta lite för länge på maten men den var verkligen super god. Tog (som vanligt) Italiens chokladtårta! Låter som att jag är där en gång i veckan men riktigt så är det inte, men det var iaf tredje gången jag åt den nu. Mumma!



1. P bakifrån. 2. Jag på väg att posa. 2. Konstiga vi. 3. Vi (för mycket smile på mig) 4. Min P!


Wii

Igår var det avskedspizza på Kvarnens. Jag, Matilda, Agni, Patricia + föräldrar, Haddis + pojkvän var där. Alla tog pizza + ingredienser + ingredienser! Sedan åkte vi hem till Haddis och spelade Wii. Bilden på mig ser det ut spom jag pekar på min egen rumpa, fast vad jag egentligen gör är att spela bowling. En jätte mysig kväll var det!



Syrran är hemma nu. Jag gick upp ganska tidigt imorse för att hinna umgås lite. Men nu är de inne i stan o glänser medans jag ska åka till jobbet. Käkar sista smörgåsarna nu innan jag ska dra.


Snart helg!

Så här ser min helg ut:

Idag: Jobba på kök till 20,10. Sedan drar jag till Kvarnens för en avskedspizza med Agni och Matilda. Ingen "avskedsfest" för mina vänner inte, utan för pizzan som ska säljas.

Lördag: Jobba i kassan tll 18,15. Efter det ska vi direkt och bowla med Pb K-d. Och efter det blir det middag med hela Pb på Alfi. Mummi!

Söndag: Umgås med Tette tills hon åker hem.

Typiskt att Matilda och Therese alltid ska komma hem samtidigt. Precis så var det ju när P var i Norge också.

Inspelning, hockey och puddingar!

Therese kommenterade att hon vill se mer bilder så här kommer det:

Inspelningen igår:




Lyckade hockeykvällen:


Alla hjärtansdag puddingarna:

Har jag tid att blogga? Jag gör det ändå..

Igår gjorde jag ju massa saker som jag skrev. Nödvändiga saker (städa o sånt), var ute o red, dansade o va med Patrik. Idag har jag o Patrik redan varit o tränat på gymmet. Gick väldigt fort idag. Var väldigt lite folk där + att vi vet vilka maskiner vi ska använda nu. Nu ska jag käka o sen ska jag ut o rida på Turbo. Ikväll ska honey o jag på hockey. Ska hälsa på brorsan o Helena en sväng innan. Kommer vi/ jag hinna allt? Hoppas det, det måste gå!

Fresten spelade jag o P in en låt igår. Bilder kommer upp senare. Det var askul iallfall!!!

It's done!

Har redan uträttat endel idag:
*Dammsugit  mitt rum (och under sängen)
*Plockta upp tvätten och in i garderoben
*Tvättat en maskin sängkläder
*Slängt torra tulpaner
*Plockat i mina nya sänglådor

Det som är kvar är bara roliga saker:
*Städa sadelkammaren
*Rida
*Dansa
*Va med min P

Har iof fortfarande saker kvar i rummet att ta hand om, sådant som jag inte riktigt vet vart jag ska ha...

image1068

Christer Olsson

Idag var jag på en föreläsning av Christer Olsson. Han är verkligen super duktig. Han höll en föreläsning på tre timmar utan manus. Visst han kom av sig en gång men vad gör det? Som han sa, det var ju ingen som ställde sig upp och gick för det. Alla var ju så koncentrerade och lyssnade så alla visste vad han pratade om. Tycker att alla ska höra hans föreläsnigar. Det handlade om kunden i fokus fast på ett mer vardagligt sätt. En super duktig föreläsare allafall. Han väckte många tankefrön! Efter föreläsningen drog vi iväg till jobbet. Jobbade på sovrum/bad till fem. Har monterat visnings toalettsitsar idag. Var mer än vad jag visste att jag kunde så det kändes bra! När jag kom hem gick jag direkt ut o red. Solen hade gått ned och himmelen var så otroligt vacker. Den var illorange! Tänk dig den vackraste starkaste oranga färgen du någonsin kan föreställa dig. Så såg det ut,på himmelen. Det var så vackert så jag hade svårt att koncentrera mig när jag red. Ridningen gick bra trots att han var seg. Mer ridning imorgon!

I helgen kommer syrran hem!


Tight schema

Idag har jag jobbat. Var ganska lungt idag så det var inte så mycket att göra. Har fått ganska många tider fram över på kök. Så långa dagar så jag vet inte när jag ska hinna rida och träna. Vet inte hur jag ska lösa det. Imorgon hade jag tänkt att träna på förmiddagen och rida på eftermiddagen men nu blev det jobb så jag o P ska vara på gymmet kl 8,00 imorgon bitti och så får jag rida när jag kommer hem. Men då är det mörkt. Vid åtta... Hoppas lamporna fungerar! 

Men idag blir det iaf att gå och lägga sig tidigt. Måste tvätta håret innan jag går och lägger mig så jag måste nog göra det nu så att det hinner torka en smula iallafall. 

E ♥ P = Sant

Godisråtta!

Sitter o äter godis nu innan jobbet. Jag vet att det fortfarande är morgon men det är då godiset är som godast. Så om jag ändå har tänkt att äta upp det spelar det väl ingen roll om jag äter på morgonen eller kvällen? Men ska nog spara två till ikväll ändå.

Å vad jag skulle vilja ha ett kakfat!

Pringles

Alla hjärtans dag igår. Jag o Patrik lagade god mat. Vi gjorde egna potatisklyftor, grillspett med champinjoner, palsternacka och zucchini (skulle vart minimajs också men den glömde vi köpa) och blodigt kött. Till efterrätt åt vi chokladpudding med vaniljsås på. Mumma vad gott. Sen på kvällen åkte vi in till Carlstad Racketcenter och spelade Squash. Har aldrig gjort det förut. Det var jätte roligt och jag tillochmed vann en match över Patrik. Idag har jag dock ont i hela kroppen! Hade tänkt att jag skulle rida nu på efter middagen men det gick inte. Jag har träningsverk i varenda muskel. Smalben, lår, mage, rygg (som tusan), axlar och armar. Bra träning var det iaf!

Idag har jag och Patrik varit på utflykt. Vi skulle ta oss en tur till Lindesberg vid Örebro för att köpa en grej på Jam (musikaffär). Massa vägarbete så vi fick ta en omväg mellan Kristinehamn och Karlskoga så det tog en halvtimme extra dit och sen hittade vi inte Lindesberg så vi fick stanna i Nora och fråga efter vägen. Sedan åkte vi in till Örebro, IKEA. Ville kika i det varuhuset. Var ett tag sedan jag var där nu. Allt var så mini litet om man jämför med K-D. Lågt i tak, små rum, små avdelningar, mycket mindre personal, typ inget lager, pytteminiliten bistro. Men men iaf, vi vår vara glada att IKEA har kommit till vår stad! 

Har varit ute och gått med Misty nu på eftermiddagen. Har ju som sagt väldigt mycket träningsverk så jag tror inte jag hade kunnat komma upp på Turbo om jag hade försökt. Så illa är det. Hoppas det är bättre imorgon för då ska jag jobba. Ikväll blir det soffan framför Let's Dance och äta pringles. Mumma!

image1064

Bilder från landet


träningsverk, javisst!

blommorIgår gjorde jag fyra saker. Dagen började med att jag skurade toaletten. Låter glamoröst men det är sådant som också måste göras. Sedan när badrummet glänste så åkte jag in till stan och träffade Dea över en fika på T och lite shopping på stan. Mysigt att träffa henne. Vi ses tyvärr inte så mycket nu för tiden. Sedan åkte jag hem och öppnade balkongdörren, la mig i sängen och pratade i telefon och solade. Solen lös in rakt på mig när jag låg i sängen. Lyx att sola så! Sedan var jag ute och red. Det gick så bra så det var super kul. Men idag har jag lite ridträningsverk. Men det känns bra. Sedan åkte jag in på kvällen och dansade. Det var också jätte kul. Koregrafin är rätt svår men det är kul. Lovisa (vår danslärare) sa att den koregrafin som vi gör är i Karlstad lite under avancerad. Då är det inte dåligt av oss att klara av det ganska bra iaf. När hon sa så kände jag mig lite duktigare! Har träningsverk i mage och rygg från dansen också så man kan säga att jag nästan har träninsverk i hela kroppen.

Idag är det alla hjärtansdag, om någon har missat det. Jag och P ska laga god middag med efterrätt. Göra en sväng på stan och bergivk också. Så mycket mer har vi inte planerat. Vi bestämde att inte köpa något tillvarandra. Man köper någon till födelsedagen, till julafton och till årsdagen. Alla hjärtansdag är ju en dag för alla med underbara hjärtan! Glad alla hjärtans dag på er mina älskade vänner!

Du och jag, honey!

jag o p!

Dagen och gårdagen har varit väldigt bra! Igår var jag på utbildning om vitvaror. Kan väldigt mycket mer nu än vad jag kunde innan vilket var noll. Åkte hem till P och käkade "nyttiga" pannkakor. Pannkakor med havregryn och filmjölk. Havregrynet var väldigt finkornigt så de blev väldigt kletiga och såg mest ut som bullar. Sisådär goda blev dem. Heller mjölk i istället för fil. Men det var kul att testa iallafall! Sedan drog vi till gymmet. Tränade triceps, axlar, rygg och mage (Patrik hade jätte träningsverk imorse och jag bara lite grann). Igår kväll var jätte mysigt. Vi låg och pratade jätte länge om massa positiva saker och om vetenskapliga saker som jag ville lära mig. Vi som bestämt att ta jätte lång sovmorgon vaknade vid halv 11 och ingen av oss kudne somna om så det var bara att hoppa upp och käka frulle. Åkte till stan och tog oss en sväng på Mio och Siba. Köpte en tv till Ps föräldrar. När vi kom hem gjorde vi nyttiga hamburgare. Iaf så nyttiga som de kan bli. Stekte egna hamburgerköttfärsbullar eller vad man kallar det, hade sallad, paprika, champinjoner och minimajs på. Det var gott! Fast jag skippade hamburgerlocket för det blev så mycket bröd annars. Sen när Ps pappa kom hem och skulle sätta ihop tv så var den alldeles sönder. Så det var bara att pack ihop den igen och åka tillbaka och få den utbytt. Jag har aldrig gillat Siba och det här gjorde ju inte saken bättre. Nu på kvällen har jag bara sett på Bygglov och Gynning! Så härlig!

Pannkaksmet och sedan själva pannkakan...


Imorgon ska jag in till stan och fika med Dea. Och sen blir det ridning och sedan dans!

När vi träffade Bert!


Som i skolan...

Har sett på reprisen av Melodifestivalen, är man konstig då kanske så man inte skulle skriva det? Ärsh, det skiter jag i isåfall. Har sett på Singing Bee också. Det är riktigt kul de! Imorgon ska jag på vitvaroutbildning, ska bli både kul o intressant. Problemet är att jag alltid nu för tiden får ont i huvudet när man ska lyssna så länge. Haha låter knäppt men jag är så ovan just nu. Det är som att sitta på en föreläsning i skolan. Så imorgon får jag nog börja dagen med Alvedon.. Efter jobbet ska jag o Älsklingen träna! Gym ska det bli. Sist jag var där fick jag ett schema så vi ska börja gå efter det imorgon. Ska bli kul tycker jag. Patrik är nog lika taggad han. Hoppas det iaf! Så vad ska man göra nu innan man ska sussa?

Förra helgens vinnare!

image1047
Mitt bowlinglag!

Sommarplåga redan i februari?

Jo, det tror jag minsann. Melodifestivalens låt Alla Gamla X kommer nog bli en sommarplåga iår. Vad tyckte jag då om resten av programmet? Jo, pausunderhållningen var väldigt bra. Speciellt Björn Gustavsson! Jag älskar komik! Kristers låt var otroligt rolig! Kunde redan första gången jag hörde låten se alla gamla tanter och farbröder som åkt på charterresa till Spanien eller liknanade sitta där med armarna i luften och hålla takten och sjunga I Love Europe! Amy, Amy, vad fasen, bara 15 år. Det kan man verkligen inte tro. Hon ser ju ut att ha stått på scenen hur länge som hellst. Visst nu har hon ju hållt på i tre år men ändå. Amy, Sveriges nästa Carola? She's good!

image1046
Bild från svt.se

Sitter hemma och äter godis

Igår var jag iväg med sovrum och bowlade. Så dålig som jag var igår har jag aldrig varit. Jag var pinsamt dålig. Men ju mer jag vill ha ner käglorna ju mer åkte klotet i rännan. Men kvällen var nice iallfall. Idag har jag jobbat. Roligt att jobba med lite andra människor, ganska givande faktiskt att inte alltid ha samma pers runt om sig. Ikväll blir det schlager som för ganska många antar jag. Imorgon är jag ledig. Undra vad jag ska göra då. Rida!, stan?, städa?, sova!...


Konstiga bilder...

Fråga mig inte varför jag lägger ut dessa bilder eller varför jag ens tagit dem, för svaret vet jag inte ens själv. Tycket iaf att de blev lite roliga! Så, här är jag i knut och träningskläder...



Har precis kommit hem från en tripp på Bergvik. Var ute och red och precis när jag var klar kom Mammi hem. Hon undrade om jag ville följa med och handla. Slängde mig i duschen och sedan for vi. Köpte mig en svart chips skål som är trekantig fast med runda kanter... Svår att förklara. Och lite krafs bland annat en reflekt (häst) som jag ska sätta på min dunjacka. Kommer bli sött. Nu ska jag äta bagurett som det heter enligt mormor. Puss på Mormor!

Lets escape into the music

Har precis kommit hem från gymmet. Slog mitt rekord med 5 minuter på min springmaskin, vilket var målet för idag, så det var skönt att jag klarade det! Veronica hjälpte mig med armarna och visade lite övningar. Fick ett papper på ett två dagars schema som jag ska försöka fälja några veckor framöver. Kommer antagligen ha träningsverk i rygg och ben imorgon och nu börjar jag känna att träningsverken från igår börjar krypa fram i magen. Jag och Patrik käkade lunch på Vedugnen efter att jag hade tränat. De hade lagt upp lasangen jätte fint så det kändes som att vi var på lyxrestaurang. Nu är jag hemma och ska strax ut och rida. Synd att solen inte skiner som i förmiddags bara. Hade varit gött.

Blå himmel!

Dansen var super duper dunder kul igår. Magträning till tusen och massa koregrafi. Var en ny kille med igår. Alltid roligt att se folk som ser ut att ha muskler att träna. Bara för att man har synliga muskler är det inte säkert man kan använda dem. Var det elakt sagt? Hoppas inte det. Kände mig rätt duktigt iaf då! Tror han var rätt impad av alla oss tjejer som klarade det! Snart ska jag åka in till gymmet o springa på min maskin och hälsa på P som jobbar på PB idag. Skulle få smaka en god choklad. Mmm mums. Men på en torsdag? Jag som skulle hålla igen den här veckan. Måndag klarade jag helt. Tisdag var det semla på jobbet och så även igår. Jag som vill vara duktig. Men det får väl bli nästa vecka då...


Bjuder på en bild på P!


Patrik posar2

I'm on my way

Ska till dansen nu men jag slänger in en bild på min nya t-shirt som jag ska dansa i idag. Hoppas den är dansvänlig, haha.

image1036


Dansa med pizza i magen vore gött!

I måndag sålde jag mitt första kök på jobbet helt själv. Det var som värsta kicken för jag var super glad hela dagen efter det fast jag var tröttare än tröttast innan. Idag och igår har det vart väldigt lugnt. Ska iväg och dansa om en timme ungefär. Har varit sugen på pizzan som jag o P bakade för någon vecka sen. Mums vad god den är. Måste nog baka den i helgen, för så onyttig var den ju inte! Men nu får jag slänga i mig något som finns hemma.


Kärlek till djur!

Imorse innan jobbet var jag aktiv. Jag var ute och red på min Turbo! Det var helt underbart och jätte mysigt. Det var snö på vägen så vi höll till där. På tal om aktiviteter så: Imorgon kväll blir det dans. Torsdag, rida och sedan gymmet på em. Jag har varit super pigg idag och allt beror nog på att jag var ute och red, hade mysigt med Turbo och att jag fick friskluft!

Gåta!

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna som möttes.
Efter att under en tid haft ett perfekt förhållande, gifte de sig med
varandra. Bröllopet var perfekt. Deras liv tillsammans var givetvis
perfekt. En blåsig och kall julafton var detta perfekta par ute och
åkte i sin perfekta bil längs en enslig och krokig väg. De lade då
märke till en man vid sidan av vägen som var strandsatt.
Eftersom de var ett perfekt par så stannade de naturligtvis för att hjälpa till.
Mannen vid vägkanten var jultomten med en stor säck full av julklappar.
Det perfekta paret önskade naturligtvis inte att alla barn skulle bli
besvikna på julafton, så de plockade upp jultomten och lastade alla
julklapparna i bilen. Snart var de åter på väg med tomten och alla
julklapparna i bilen. Tyvärr blev vädret bara sämre så de råkade ut
för en våldsam krock. Tråkigt nog överlevde bara en av dem.


FRÅGA: Vem överlevde?











Svar:

Det var den perfekta kvinnan som överlevde! Hon var den enda som
existerade i verkligheten. Alla vet ju, att jultomten inte finns och
att det inte heller finns några perfekta män.

Är du kvinna så sluta läsa här.
Är du man kan du gott fortsätta läsa.












Om det inte finns någon tomte och inte heller några perfekta män, så
måste det varit kvinnan som körde bilen. Detta förklarar varför bilen
krockade...!

Om du mot all förmodan skulle vara kvinna och läser detta, så bevisar
det bara ytterligare en sak:

Kvinnor lyssnar aldrig! Det var ju bara män som skulle läsa det här!!!!!

Nöjes med kundservice!

Igår efter jobbet åkte jag hem till Sandra på lite förfirre. Sedan gck vi till Nöjes där mat och bowling stod på schemat. Mitt lag vann bowlingen! Yes! Tog lite roliga kort tillsammans med någon pirat och dansade hela kvällen.

image1034





Strumpbyxor...

Hur kan det komma så mycket snö nu när jag vill ha vår och sommmar? Längtar efter att få använda sommarkläder som fina klänningar och linnen utan strumpbyxor eller tjocktröjor över. På tal om strumpbyxor så finns verkligen ett hav med olika sotrer och det är inte rätt att hitta rätt. Rätt färg, rätt nyans, rätt glans, rätt modell, rätt storlek... De jag köpte i Götet fick jag nästan gråa ben av men ändå har jag köpt dem igen... Men igår blev det svarta leggings iaf. Slut om det...

Bilder från Götet




Morgonen efter, städa o promme:

Träna o drömma

image1012
Har precis varit ute och ridit. Det var snöstorm men jag o Turbo pallade oss ut ändå. Nu är jag hemma hos P. Vi ska alldeles strax till gymmet. Tänkte jag skulle slå rekord på min kära springmaskin. Bara den är ledig så! Sen blir det en sväng på stan. Var på stan en sväng innan jobbet igår också men nu ska jag vara där lite längre och drömma mig bort lite!