Lyxig ledig dag i Stockholm

Wow, nu var det länge sedan jag bloggade men idag har jag haft en fantastisk ledig dag så jag måste dela med mig. Jag har vart ensam hela dagen, men eftersom Jonatan bestämde vissa delar som jag skulle göra så har jag ändock haft en riktigit skön dag.
 
Jag började dagen med en liten frulle samtidigt som jag läste en papperstidning och lyssnade på "coffee shop" radio. Efter detta gick jag till Sats och gjorde mig en riktig genomkörare. Jag har vart förkyld ett tag så har inte kunnat träna, så idag var det riktigt roligt och otroligt skönt när det inte är så mycket folk på gymmet. Testade bla. en balansgrej liknande en halv pilatesboll. Den var lite svår men ändå kul. Efteråt duschade jag och tog en härlig avslappnad stund i bastun. 
 
 
Efter en liten lunch tog jag tunnelbanan till Gamla Stan för att kika på ett kök som jag har inrett. Det var nästan klart och det var fantastiskt vackert. Kul att se. Kommer kika in en gång till när köket är helt klart!
 
I december när jag fyllde 26 fick jag presentkort på Day Spa på Östermalm av Jonatan. Idag har jag vart där och fått massage. Jag har ofta ont nedanför ländryggen ned mot rumpan och jag fick fantastisk bra massage där, på ryggen samt nacken. Efteråt åkte jag till Vasastan för en fika med smoothis och kladdkaka. Han bakom disken gav mig lov om att jag fick blanda nyttigt och onyttigt. På väg hem stannade jag på ICA Sergels Torg för att handla inför morgondagens tjejmiddag. Så när jag kom hem storstädade jag och tvättade. Älskar att sova i nytvättade sängkläder och bara känslan av att tvättkorgen är tom får mig att må bra. Låter som en tant kanske men så är det iallafall! Nu har jag precis käkat Sushi från grannrestaurangen. Köpte 11bitars men orkade inte äta upp alla så Jonatan ska få de sista när han kommer hem efter sin middag med kontoret. Då blir han glad. Nu sitter jag i soffan, i vår nystäda lägenhet, med en filt runt kroppen och lite chips o dipp framför mig. Trots att jag vart ensam hela dagen har min dag känts lyxig, fantastisk och social. LOVE IT!