Mallorca

Tänkte jag skulle sammanfatta resan till Mallorca på några rader, blir nog inte dag för dag men iallafall.

Åkte till Norge på fredags kvällen eftersom vi flög ifrån Gardemoen. Sov på en rast/infoplats i bilen. Väl framme på parkeringen plockade vi ur bilen och gick igenom gräs och lite skog för att komma till terminalen. Då stannar en buss som säger att vi kunde hoppa på. Han frågade om det var lungt att han hämtade lite fler innan han körde oss till terminalen, klart det var lungan. Det var gratis flygbuss, vi visste inte att det fanns och hade inte sett några busskurer så vi blev väldigt förvånade. Flygresan ned till Mallorca gick väldigt bra. Åkte transferbuss till hotellet. Fick inget rum förens efter en timme. Rumet var fint och gult. Med stor balkong. Badade och solade varje dag när solen lyste.


Var tyvärr mulet ganska mycket och regnade och åskade endel. Åkte till Palma en dag när det var mulet. Shoppinggatorna var inte så stora som jag hoppats på men det är kul att ha varit där iallfall.



Har käkat mest lunch hemma och middag på resturang. Vi har testat på svärdfisk med bakpotatis, mums. Och lax med stora räkor på grillspett. Mumma. Annars blev det mest det vanliga, pizza som bakismat och bolognes. Magaluf var jätte fint, badade mest där eftersom stranden och vattnet var finare där. Snorklade och typ simmade med fiskar som nästan var genomskinliga. Jag  stötte i en, läskigt.



En dag när vi satt på balkongen och käkade lunch så står någon på balkongen bredvid och säger hej! Jag hälsade tillbaka med lite skeptisk blick. haha. Killen sa att han hörde att vi också var från Sverige. De bjöd över oss på förfest lite senare. Jag och Putte nappade på det så vi sa till att vi skulle komma över, så det slängde sig i duschen och städade lägenheten. Super mysiga killar från (nästan) Lund. Satt och snackade och tiden gick super fort. Gick sedan till några svenska klubbar. Grabbarna grus och E fyran.


Marcus och Joel tipsade oss om en stor affär ca 10 min ifrån hotellet där det skulle var mycket billigare. Vi gick dit dagen efter och handlade massa  alkohol, bröd och jouice. Var roliga kundkorgar, känndes som att man var ute och shoppade.


Var ute en till kväll med dem, då var det förfest hos dem o sen tre svenska pubbar, samma som dagen innan och Oas. Spelade biljard och hade det mysigt. Skulle ha badat på Magaluf sista dagen med dem men det var mulet och regnade då se  det blev inget. Var otroligt jobbigt att säga hej då till Joel och Marcus på flygplatsen. Åkte transferbuss tillsammans och fick tillochmed samma sittplatser på planet (åkte olika plan) men hur stor chans är det att man får det? Blåste väldigt så planen var sena. Blåste massvis när vi skulle landa så det var lite läskigt. Sen var det bara att hitta bilen. Vi hade vart så trötta när vi parkerat så vi visste bara att det var P + en sifra men inte vilken. Så vi chansade på vilken buss vi skulle med och hoppade av där vi hoppades på att det skulle vara. Kom rätt på direkten som tur var! Kom tillbaka till Sverige och Karlstad vid 20,00 tiden.

Det är så otroligt många bilder som jag skulle vilja lägga upp men det skulle ta mig hur lång tid som hellst. Får nog komma några då och då istället.

I miss Mallorca!

Kommentarer
Postat av: AgNi

Automatiskt meddelande från Agni Rizk: Jag har lagt ner verksamheten.

2007-08-29 @ 00:40:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback