Girlsnight

Igår  var det Grilsnight på Arena. Vi var självklart där.

Dagen började med att jag jobbade. Sedan åkte jag en sväng till Pappas jobb. Sanna jobbar inärheten så jag gick över dit och så körde jag hem henne sen. Mormor o Ulf var där så jag stannade en stund. Sanna skulle laga mat så då käkade jag också. Gott! Åkte upp till Pb en sväng för att få pussa på P. Fick bli en snabbis där eftersom jag skulle vara hos Haddis vid 8. Åkte hem och packade massa kläder så jag kunde bestämma kläder sen. Det fick bli. Grått linne med vit tubtopp under. Svarta genomskinliga leggings och ett par jätte korta svarta shorts + vita höga skor. Lite så här Pussycat dolls stil, men de hade vi alla typ. Och det var ju rätt kväll att ha det på. När vi kom till Arena så visade de massa sexleksaker. Alla tjejer var som galna. Tog lite kort. Sedan gick Haddis + 4 till lite visning med Kondomeriets kläder. Haddis korsett var sååå fin. Vill Ha! Måste bara berätta. Jag var spik nykter. Hade inte druckit en droppe. Beställde vatten för jag var törsig. Självklart så spiller jag ut hela vattnet på mig själv. Var ganska blöt efter det. Såå typiskt när man är nykter. Sedan stod vi och väntade på stripporna. Men de kom aldrig så vi drog hem till Haddis igen. Patty var där också. Jag skulle jobba dagen efter o börja halv 8 så jag åkte vid elva, halv tolv. Var en mysig kväll. Hade velat följt med till Arena igen sen. Åkte hem till Patrik o sov...

Min outfit:


Jag och Katrin och massa leksaker


Agni och Haddis och massa roligt


Alla tjejer var som galna. Manlig modell visade upp latex kallingar. Haddis som modell.


Jag, Agni o Katrin. Kolla Haddis såå fina korsett. Säng inne på Arena..


Imorse så var jag dödstrött, klädde på mig och åkte till Pb. Gjorde allt man skulle för att kunna komma in i butiken. Drog ned grinden och började göra rent korvgrillen. Och då gick larmet. Då stod Veronica där (som jag jobbar med) och säger: "Men det är ju jag som jobbar nu". VA?! Nej, då hade jag kommit dit i onödan. Jag var såå säker på att jag skulle jobba. Så typiskt när man vart ute dagen innan. Då hade jag ju kunnat vara ute hela kvällen och åka hem när jag ville. Och få sovmorgon! Fick åka hem och gå och lägga mig igen. Dagen har varit konstig. Känns nästan som att jag har jobbat hela dagen bara för det.


Notera min nya frisyr. Med lite lugg och mycket kortare och lockigare!


Snart åker vi till KRETA!!!

Kommentarer
Postat av: AgNi

tjena snygging! grymt tråkigt det där med P! hade ju vart extreeemt kul om du hade kunnat fortsatt kvällen med oss. vi får ta och laga mat hos dig nästa gång ;)

2007-07-18 @ 00:46:33
Postat av: Therese

Hej! Kul att få se lite bilder. Uppdatera mera!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback