Pb, Fyr, Stan

Jag vet jag vet jag vet att jag har varit otroligt dålig på att skirva. Men min dator är helt paj nu så den fungerar inte alls. Så varje gång jag ska sitta vid datorn så måste jag vara hos Patrik. Kan var lite jobbit för när jag är här vill jag ju inte bara sitta o kika runt på datorn.

Jobbar super mycket just nu. Har två jobb, skulle man kunna säga. Var på Pressbyrån senast idag. Lärde mig hur man öppnade. Det gick bra och jag hade ingen aning om att man skulle baka så mycket bullar på samma gång. Patrik tollcoh med tycket att jag luktade bullar när jag kom från jobbet. Tar det som en kompimang! Har stått i kassan väldigt mycket och det har gått bra. Det är så klart fortfarande saker jag inte kan helt typ när någon ska skicka pengar, fylla på busskortet och sånt. Men jag lär väl mig snart.

Har hjälp Patrik att plugga endel och det går ganska bra. Lämnade honom ensam ett tag nu i hans rum för att plugga, så jag kunde få sitta här ett tag. Igår när jag kom från jobbet så trodde jag att vi skulle plugga hela dagen. Men så vill jag äta glass och Patrik ville åka någonstans. Vi kom på att vi skulle åka till Hammarö. Så då äkte vi till Takene och tog oss en promenad till fyren. Gick och hoppade på klipporna vid vattnet. Var super mysigt men vattnet var jätte kallt. Det var lite synd att det inte var klarblå himmel men annars var det super mysigt. När vi gick i skogen var det så otroligt många fåglar som kvittrade. Det var som att ha på 5 stycken avslappningsband samtidigt med fåglar.Var rätt fränt faktiskt. Sedan skulle vi köpa glass. Jag ville ha mjukglass men vi var lite sent ute så vi stannade i Skoghall och köpte kulglass. Både jag och Patrik tog jordgubb och daim som vi trodde det var, men det var daimkulor fast i knäckglass eller liknanade. Inte så gott + att det smakade lite gammalt. Men men. Sedan åkte vi till viken för att köpa lite lösgodis. Oj oj oj vad sött jag har ätit. Men det var ju helg iallfall. Tryckte i mig en Geisha-chokladkaka i lördags också. Till och med idag, måndah har jag ätit lite godis OCH pannkakor med sylt. Var väldigt gott men jag skulle ju bara äta sådat på helgen. I torsdags på kvällskursen så bjöd Patty mig på godisnappar. Det var gott men eftersom det var torsdag och jag inte igentligen skulle äta så köpte jag mig en dryck med endast frukter i. Den var tyvärr inte så god men det hade jag itne vetat om jag inte hade köpt den.

Therese kom hem i fredags också. Jag var hos Patrik och skrev förra inlägget så skulle jag hämta Mamma i stan. Så ringer någon på min mobil från hemmet. Så är det Therese. Blev så förvånad. Hon bor i Borås i vanliga fall. Och hon hade sagt till mig i onsdags eller när det var att hon inte skulle komma hem denna helg. Men det var trevligt! Mormor och hennes man Ulf var hemma också (bor i huvvudstaden i vanliga fall). Vet inte om vi "firade" Pingst eller Morsdag i förskott i lördags men hela släkten (Patrik och Jon, Thereses kille inräknade såklart). Åt god mat och satt och tjattrade.

JAG OCH PATRIK PÅ HAMMARÖ SYDSPETS

image194


Måste även berätta att jag och Patrik var på stan i lördags innan "släktmiddagen". Han brukar aldriv vilja gå på stan men nu var vi ute efter ett par jeans. Allt började med att jag åkte från jobbet och ringde till honom och sa: "Vi möts vid scenen i Mitt i City". När jag skulle parkera i Mitt i City garaget stod Patrik och väntade på mig vid nedfarten. Sedan säger han: "Jag har köpt en cd-skiva till dig". Jag blir förvånad, det är något han inte brukar göra bara så där. Sedan går vi till HM och kollar på jeans. Han tar tag i en tröja som han har tänkt att testa, jag bli jätte glad eftersom det brukar vara så att kollar vi på jeans så kollar vi bara på jeans. Då säger jag: "Är det inte bättre att köpa en kortärmad tröja nu när det blir sommar?" Då plockar han på sig en kortärmad tröja också. Sedan får jag honom till och med att testa ett par svarta linnebyxor. Även om inget passade och han inte köpte något så blev jag ändå glad. Sedan gick vi till Duvanhuset och går in på Scorette Outlet. Och Patrik säger: "Jag står inte ut längre, jag måste har nya skor, NU". Han testar ett par skor och säger de här ska jag ha. Jag föreslår att vi ska kolla i andra butiker eftersom de kostade 450:- och var lite stora, men så säger han: "Men det är billigt ju". De förra skorna han köpte kostade iof runt 800-900:- men jag trodde verkligen inte att han skulle säga att 450:- var billigt. Han ville direkt gå till bankomaten för att kunna köpa skorna. Han satte på sig skorna direkt och la sina gamla skor i en påse för att senare slänga dem.  Var imponerad av honom hela dagen och dagen var jätte bra och han var super mysig. Förstår om ingen förstår precis vad jag menar med att allt dett var så sött, men för mig betydde detta mycket!

Kommentarer
Postat av: Maria

I get the picture! :)
Hoppas allt är bra med dig fröken!
Kram, Maria.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback