4 hamburgare, 2 pizza, 7 våfflor, tacogratäng med glass och bär

Ojojoj vilken helg. I fredags skulle vi fem tjejer grilla här ute på innergården. Ryktet spred sig snabbt och swisch så var vi ett helt gäng som grillade hamburgare och korv. Själv tryckte jag i mig FYRA hamburgare, allt för att det var så gott med annanas på. Jag som inte ens gillade annanas för några veckor sedan.

Lördagen var en flyttlördag. Jag och Lina sprang som aldrig förr i trapporna. Fick hjälp av tre killar i klassen med några tunga grejer. Som tack för hjälpen bjöd vi dem på hemmabakad pizza och sallad. Det blev nästan annanas med pizza och det var så gott! Tror killarna också blev nöjda. Det blev första middagen tillsammans i det "nya" köket. Senare på kvällen blev det rumpskak på hotellet. När vi kom var dansgolvet tomt men eftersom jag går ut för att dansa så jag fick med mig Sara och Emma upp på dansgolvet ändå. Sen kom det fler som joinade oss. Kvällen slutade med att jag slog till en kille (iof bara på axeln) som klämde på min rumpa och att jag kysste Sara på munnen mitt på dansgolvet för att få bort en annan jobbig kille. Nu tror väl hela Nässjö att jag är gay men vad gör man inte för sina kompisar.

Inatt sov Lina här för första natten. Hon var inte med ut igår så det var lite annorlunda att komma hem kl halv tre och behöva smyga in utan att göra väsen och tända alla lampor. Hon hörde aldrig när jag kom hem så jag gjorde nog bra ifrån mig.

Idag har vi mestadels flyttstädat. Trodde vi skulle hinna med att skissa då vi ska lämna in 5 skisser på torsdag men det hann vi inte med. Trodde jag skulle ta mig till gymmet men det hann jag inte med. Trodde jag skulle kunna plocka bort lite skor och plocka fram fler vårskor men det hann jag inte med. Ja, ja jag får väl göra allt detta imorgon istället.

Kvällen avslutades idag med en underbar middag hos Sara Gunnarsson som bjöd på tacogratäng och glass med bär. Tacogratängen var helt underbart god så jag hade svårt att sluta äta. Efterrätten satt riktigt bra den med. Som ni kanske förstår har jag ätit väldigt mycket denna helg. Inte nog med det så har jag och Lina köpt godis både fredag, lördag OCH söndag. Men ingen alkohol har intagits denna helg så där har jag iaf sparat in lite. Efter middagen hos Sara tog jag och Lina gjordens omväg hem för att få en promenad. Detta resulterade till att vi var ute och promenerade i en timme i kylan. Klockan halv elva klev vi innanför dörren och nu sitter vi här, i soffan vs sängen och datar.

Imorgon är vi lediga och då måste jag skissa och träna. Det är morgondagens viktigaste. Sen ska vi hinna med att städa lite mer också men det ordnar sig. Till veckan ska vi laga köttfärsås. Det är något jag inte gjort själv ännu så det ska bli spännande att lära sig göra det. Shit vad matlagning jag kommer lära mig nu. Kul!

Kommentarer
Postat av: Therese

Bra uppdatering. Nu vet jag vad du gjort hela helgen. Får man se lite bilder på lägenheten nu efter att du blivit sambo? Kan du inte komma och laga mat till mig, såååå frutkansvärt tråkigt! Några tips kanske på lättlagad mat som jag kan ha i matlåda?



Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback