Första grillningen

Igår grillade vi för första gången i år och för första gången i Nässjö också för den delen. Vi var på Lövhult som är ett ställe typ mitt i skogen en bit utanför byn. När vi packade och klädde oss kändes det som att vi var rustade för att stanna i skogen flera dagar. Vi hade massa filtar, paraplyer, massvis med mat, dricka m.m. Vi var fem tjejer som köpte korv och bröd tillsammans. Vi delade på TRETIO korvar och TRETIOTVÅ korvbröd. Fast vi orkade inte äta upp riktigt allt, men nästan. Det var jättemysigt att sitta där runt lägerelden trots att det duggade lite. Vi hade ju som sagt rustat med paraplyer så oss gick det ingen nöd på. Vi packade sedan ihop, åkte hem och duschade för att slippa röklukten. Sedan var det bara att sätta på sig festblåsan och gå till Per. Sedan åkte vi ner till hotellet och skakade rumpan i några timmar. De stänger ju ett men festen inte slutade där utan fortsatte hos Lija och Adam. Gick väl därifrån vid halv fyra. En halvtimme tidigare än dagen innan iaf.

Vad gillar ni uppdelningen på paraplyerna!? Haha



Vi skrapade ihop varande liten slant för att få Glenn att käka denna härlighet. En korvbrödsrulle som var helt kolig med en korv i som luggit på grillen alldeles för länge. Tror vi kom upp till 90:- and he did it!


Hemma hos Per



Fler bilder på kvällen blev det inte. Har vart dåliga på att fotografera fester på sistonne, får nog ske en bättring på den fronten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback