LA, November, San Diego, Sea World

Det var fredag när vi åkte mot San Diego. Vi sov i La Jolla är ett väldigt fint område lite utanför San Diego. På lördagen vaknade vi upp som en prinsessa och tre prinsar. Lördagen hade satt igång och vi gjorde oss i ordning för att gå på Sea World. Till frukost åt vi smörgås, bacon och croissant på USA-tallrikar. En riktig USA frukost alltså. På Sea Worls mötte vi upp Klas, Jonis och en till svensk kille som studerar i San Diego.
 
På Sea World var vi på Späckhuggar-show och Delfin-show (där vi blev otroligt överraskade med alla människouppträdanden samt av valarna och fåglarna som också inkluderades i showen). Vi gick på 4D-film där vi innan köade tillsammans med några som var Amish (!), sjuktkul eftersom Richard precis hade hållt tal om Amish!!! Vi åt en fantastisk god pizza och jag dansade krabbdansen. Under hela dagen dansade vi alla lite till och från för att hålla värmen uppe. Det kanske ser varmt ut men de var det inte. Bilderna talar nog för sig själva så, se och njut!
 
Frukosten!
 
Sea World
 
Lite juldekorationer var framme.. Men som om det gav oss julstämning.. Nja..
 
Kvällen avslutades som jag skrev i ett tidigare inlägg med en riktig köttbit, potatisgratäng, rött vin och en bra film. Men innan det behövde killarna göra av med lite energi...
När vi skulle förklara för Carol om vad vi hade lagat för mat förstod hon inte riktigt vad vi menade med vår potatisgratäng. Men när vi frågade vad hos skulle kalla det (potatis i ugn med en massa grädde) då sa hon "A really good potao". Helt rätt!
 
 

Kommentarer
Postat av: HANNA & RALLE!

ÅH SEA WORLD ÄR KUNG!

2012-11-19 @ 22:05:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback