Veckan och ISALINAS födelsedag

Oj vad denna vecka har gått fort. Och vad har vi gjort? Jo, vi har träffat Rikard Bitting och hans tjej på Söder där vi tog en räkmiddag och ett glas vin. Mums, Inger och Bengt har vart här och hälsat på i vår lägenhet. Vad har vi gjort mer... Jo, jobbat! Vi båda har jobbat sjukt långa dagar men det har visat att det lönar sig, så då känns det inte lika hårt. 
 
Helgen har vi spenderat på Gålö. Mormor och Ulf är på Kreta så vi hade Gålö helt för oss själva, eller ja tillsammans med alla andra pensionärer. Vi har käkat sjukt god mat (grillat varje dag) och så vi har inte rubbat på en regel som Mormor och Ulf har. Är man på Gålö ska de fikas. Vi har fikat ca två gånger om dagen, vilket för mig ger känslan av semester. Vi har också badat TVÅ gånger. Första gången i år. Idag var det 22,5 grader varmt i vattnet så man kanske inte ska klaga allt för mycket.Det var faktiskt ganska skönt.
 
Idag är det 4 augusti och det är Isalinsas 5års dag! Grattis underbara tjej på födelsedagen!
 
 
Har inte fotat alls mycket i veckan. Dessa bilder är de enda jag har att bjuda på. Har snott endel från Jonatan också...
 
JOBBET
 
 
GÅLÖ
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback